Kesinlikle canim Rabbim dilerse her sekilde verir. Biz onlemimizi alip Alkaha tevekkül ediyoruz. Ondan gelen hersey baş tacı tabi..Aynen öyle canım.önemli olan Rabbimin rızasını kazanmak..lutfun da hoş kahrin da diyebilmek..Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bize de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin...1.20 canım..hiç yok yanı..
Aradılar mi seni?
Canım üzülme demicem çünkü üzülüyoruz hemde çok isyan ediyoruz inancımız sarsılıyor sorguluyor ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.Kanda da negatif kızlar...
Kanda da negatif kızlar...[/QUOTE
Canım nasip değilmiş inşallah bidaha ki ne olacak arkadaşım sakin üzme kendini canim benim
Canım üzülme demicem çünkü üzülüyoruz hemde çok isyan ediyoruz inancımız sarsılıyor sorguluyor ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Canım ama herseyi yaptık yine olmadi ben merkezden memnun olmadım o kadar emek boşa gitti.
Canım sen öyle düşünme inşallah senin olacak iyi düşün iyi olsun.Ben sizlerden çok umitliydim büyük ihtimalle benimde olmayacak zaten bebeklerin gelişimi durup sonra devam etti demekki bu şekilde olmuyor
MOMYS canım hayirlisi buymus demek.bizim zamanımız gelmemiş demek ki..ama sen olumlu dusun lütfen..hepimizin ki öyle olacak diye bi şey yok..ben hiç hamile kalamadım ama sen kalabiliyosun çok şükür. Ben inanıyorum olacak senin..çok dua edelim..geç gelişmelerini kafaya takma..gelişti sonuçta önemli olan o ve sağlıklı...tutunma skintisi yasamayacaksin sen inşallah..
Canım geçmiş olsun sağlık olsun hepimizin zamanı var elbet önmli olan sağlığımz huzurumz eşimzle sevgimiz olsun inş bir gün bizede sıra gelcek rabbim büyük dua ile sabır bekliyoruz çok şükür halimzeAmin canım..Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Canım sabah ben aradım sevil hanım transferimin yarın olacağını söyledi bizde boşu boşuna 2 gün erken gelmiş olduk yarın 16.00 da hastanede olun dediler söyleyecek çok sözüm var da neyse şimdilik sabrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?