2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kesinlikle canim Rabbim dilerse her sekilde verir. Biz onlemimizi alip Alkaha tevekkül ediyoruz. Ondan gelen hersey baş tacı tabi..
Canım memleketteki doktorumu aradım o da bülent hoca ya ulasamamis orada irtibata geçtiği Adem Bey vardı onu aramış o da hocaya ulasamamis not almış yarın sabah 08.30 da arayacaklarmis memleketteki doktorum sağolsun o hbr verdi başka ne arayan ne soran var o kadar sinir olduk ki eşimle anlatamam yarın sabah da eminim yine geç arayacaklar sevil hanima da msj attım tık yok nasıl bir ilgisizlik bu anlamadım işimizi gücümüzü ayarlayıp geldik o kadar masrafla bir de böyle ilgisizlikle karşılaştık sabrediyorum inan.

Kanda da negatif kızlar...
Canım üzülme demicem çünkü üzülüyoruz hemde çok isyan ediyoruz inancımız sarsılıyor sorguluyor ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Canım ama herseyi yaptık yine olmadi ben merkezden memnun olmadım o kadar emek boşa gitti.

Ben sizlerden çok umitliydim büyük ihtimalle benimde olmayacak zaten bebeklerin gelişimi durup sonra devam etti demekki bu şekilde olmuyor

Ben sizlerden çok umitliydim büyük ihtimalle benimde olmayacak zaten bebeklerin gelişimi durup sonra devam etti demekki bu şekilde olmuyor
Canım sen öyle düşünme inşallah senin olacak iyi düşün iyi olsun.
Gelişmişimi duruyor sonra devam etti diye yazmisin ya onu anlayamadım ben

U umut46 canım sakin ol.haklisin ama transfer öncesi stressiz olmaya çalış..ya o kdr çalışanları var.o kdr para veriyoruz, umutlarimizi bagliyoruz bu ilgisizlik nedir böyle! Neyse sen bunları düşünme şimdi..bismillah de basla..

MOMYS canım hayirlisi buymus demek.bizim zamanımız gelmemiş demek ki..ama sen olumlu dusun lütfen..hepimizin ki öyle olacak diye bi şey yok..ben hiç hamile kalamadım ama sen kalabiliyosun çok şükür. Ben inanıyorum olacak senin..çok dua edelim..geç gelişmelerini kafaya takma..gelişti sonuçta önemli olan o ve sağlıklı...tutunma skintisi yasamayacaksin sen inşallah..

E ertorun canım asla isyan etmedim..inancım tam çok şükür. Rabbim bize de verecek ama zamanı var..temmuzdan beri ömrümden ömur gitti inan..çok stresli zamanlar geçirdim ama hep allaha sığındım..hastaneler doktorlar hepsi vesile..sadece O ol derse olacak..ama tekrar deneyecektir olursam farklı bi yer dusunurum..

Hayırlısı be canim ne bileyim hiç ümidim yok Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize

Elif ipek hakkında hayırlısı olsun canım vakti gelememiş demek ki. Kızlar ben gene kötüyüm bebegimin benle olmaması ,bebek hasreti çöktü gene kor gibi icime. Allah im yardım et diyorum dua ediyorum hep. Bizlere de nasip etsin o minigi

Amin canım..Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Canım geçmiş olsun sağlık olsun hepimizin zamanı var elbet önmli olan sağlığımz huzurumz eşimzle sevgimiz olsun inş bir gün bizede sıra gelcek rabbim büyük dua ile sabır bekliyoruz çok şükür halimze

Aynen canım..Rabbim bize de verecek inşallah biz de o güzel duyguyu yaşayacağı inşallah bi gün...sabırla beklemek duser bize..Allah cekemeyecegimiz yük yüklemesin...sen ne yaptın? Uzun zamandır sesin cikmiyo.. Var mi bi gelişme?

Ayy çok sinirlendim ya..bi kez aranmaz mi.test sonucun ne oldu diyee..,insan bi hastasına önem verdiğini göstermez mi..diğer hastanemde doktorumdan hasta bakixisina kadar heyecanla bekleyenler sana moral vermek için sürekli arayıp whatsaptan msj alanlardan sonra yere batsin profluklari diyorum bunları...

Allah murat etseydi olurdu..tabiki onların suçu değil ama insan bi destek bekliyor canım..bi teselli..ümit verici bi söz..

elif_ipek canım hiç aramalarini bekleme normal haber vermek için aramiyorlar sürekli merkezin peşinde kosman gerekiyor, benim sözüm bülent hocaya değil ancak bu iş merkezde bülent hocanın asistaniyim diye gezenlere düşüyor tamam hocaya ulasmayalim anlıyorum ancak biz asistanlarin vermiş olduğu numaralardan da doğru düzgün ulasamiyoruz.

Neyse canım..sen besmeleyle başla..inşallah tutunur bebişin ve bi daha muhtaç olmasın onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…