2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bişi sorcam benim yumurtalar cuma günü toplanacak ama hormonlarda yükseklik var diye 1 ay sonra transfer yapılacakmış yumurtaların dondurulması bi problem oluştururmu.kafam karmakarışık

Hayır canım.hic korkma..aksine dondurulmuş embriyonun tutunma şansı daha yüksek.. Hem de vücut dinlenmiş olur..

Kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum bu sefer inşallah güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum.

Kızlar bişi sorcam benim yumurtalar cuma günü toplanacak ama hormonlarda yükseklik var diye 1 ay sonra transfer yapılacakmış yumurtaların dondurulması bi problem oluştururmu.kafam karmakarışık

benim de eylulde donduruldu.sali transfer olcak.hic bir problem olmaz.aksine sansi daha yuksek goruyorlar

umut46t: 43250653 .!.:
Kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum bu sefer inşallah güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum.
Hadi insallah canim hayırlısı olsun
güzel haberlerini BeklioruZ

U umut46 caniiimmm, taze annecik...Rabbim tamamına erdirsin..ski ski tut bebisleri..konuş onlarla..temmuzda kucağına alacaksın inşallah...

Elif ipek haberi yeni aldım hakkımızda hayırlısı ınş en yakın zamanda anne olursun.. yazdıklarını okudum ne güzel düşünmüştüm yapmışsın.. arkadaşlarına da destek oluyorsun maşallah sana..

Selam tedavin hayirli olsun. Bilgilerinde hollanda yaziyo. Bende hollandadayim. Neden istanbulda tedavi olmayi tercih ettin?
Merhaba ben iki tedavimi hollanda da oldum tek embriyo transferi oldu ve doktorlar ilgisizdi surekli bir problemimiz olmadigini soyluyorlardi aslinda esimde de bende de problemler varmis....guven vermediler diyebilirim aslinda....ondan dolayi istanbuldayim....bugun opu oldu kismet heyecanliyim hayirlisi artik

U umutt88 canım çok tesekkur ederim..bu sefer Rabbim gönlüme bi rahatlık verdi elhamdülillah.. O ol derse olur..bize tevekkul duser..bizi en çok biz anlarız...hep destek tam destek..siz de bana destek oldunuz..tek güzel söz bile insanı mutlu ediyor bu dönemde..

Allah kolaylık versin canım, inşallah sonunda mutlu habere kavuşursunuz. bu sıkıntıyı size neresi yaşatıyor?

Allah kolaylık versin canım, inşallah sonunda mutlu habere kavuşursunuz. bu sıkıntıyı size neresi yaşatıyor?
Acıbadem maslak ta tedavi görüyordum canım bugün çok şükür transferim yapıldı Rabbim bie daha muhtacta etmesin varlıklarını eksik de etmesin.

Acıbadem maslak ta tedavi görüyordum canım bugün çok şükür transferim yapıldı Rabbim bie daha muhtacta etmesin varlıklarını eksik de etmesin.
Âmin canım inşallah tüm sıkıntıların güzel haberle son bulur da bu aksiliklere gülersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…