Kızlar bişi sorcam benim yumurtalar cuma günü toplanacak ama hormonlarda yükseklik var diye 1 ay sonra transfer yapılacakmış yumurtaların dondurulması bi problem oluştururmu.kafam karmakarışık
Hadi insallah canim hayırlısı olsunumut46t: 43250653 .!.:Kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum bu sefer inşallah güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum.
Amin insallah canım çok sağol.Hadi insallah canim hayırlısı olsun
güzel haberlerini BeklioruZ
Merhaba ben iki tedavimi hollanda da oldum tek embriyo transferi oldu ve doktorlar ilgisizdi surekli bir problemimiz olmadigini soyluyorlardi aslinda esimde de bende de problemler varmis....guven vermediler diyebilirim aslinda....ondan dolayi istanbuldayim....bugun opu oldu kismet heyecanliyim hayirlisi artikSelam tedavin hayirli olsun. Bilgilerinde hollanda yaziyo. Bende hollandadayim. Neden istanbulda tedavi olmayi tercih ettin?
Allah kolaylık versin canım, inşallah sonunda mutlu habere kavuşursunuz. bu sıkıntıyı size neresi yaşatıyor?Kesinlikle canim Rabbim dilerse her sekilde verir. Biz onlemimizi alip Alkaha tevekkül ediyoruz. Ondan gelen hersey baş tacı tabi..
Canım memleketteki doktorumu aradım o da bülent hoca ya ulasamamis orada irtibata geçtiği Adem Bey vardı onu aramış o da hocaya ulasamamis not almış yarın sabah 08.30 da arayacaklarmis memleketteki doktorum sağolsun o hbr verdi başka ne arayan ne soran var o kadar sinir olduk ki eşimle anlatamam yarın sabah da eminim yine geç arayacaklar sevil hanima da msj attım tık yok nasıl bir ilgisizlik bu anlamadım işimizi gücümüzü ayarlayıp geldik o kadar masrafla bir de böyle ilgisizlikle karşılaştık sabrediyorum inan.
İnşallah hayırlı mutlu haberler alırsın canım, Allah tamamına erdirsin.Kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum bu sefer inşallah güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum.
Inşallah canım benim Allah razı olsun.İnşallah hayırlı mutlu haberler alırsın canım, Allah tamamına erdirsin.
Acıbadem maslak ta tedavi görüyordum canım bugün çok şükür transferim yapıldı Rabbim bie daha muhtacta etmesin varlıklarını eksik de etmesin.Allah kolaylık versin canım, inşallah sonunda mutlu habere kavuşursunuz. bu sıkıntıyı size neresi yaşatıyor?
Âmin canım inşallah tüm sıkıntıların güzel haberle son bulur da bu aksiliklere gülersin...Acıbadem maslak ta tedavi görüyordum canım bugün çok şükür transferim yapıldı Rabbim bie daha muhtacta etmesin varlıklarını eksik de etmesin.
benim de eylulde donduruldu.sali transfer olcak.hic bir problem olmaz.aksine sansi daha yuksek goruyorlar
Hayır canım.hic korkma..aksine dondurulmuş embriyonun tutunma şansı daha yüksek.. Hem de vücut dinlenmiş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?