2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Peki, bu süre zarfında lekelenmeler oldu mu yoksa sanki regl hiç yok gibi normal akıntıya mı geçti? Kusura bakmayın, karşılaştırma ihtiyacındayım. O zaman kendimi daha iyi anlıyorum.
Vala ben hic adet olacagimi anlamadim hic akinti belirti filan olmadi sabah bi kalktim wcde peceteye geldi oyle basladi o gun zaten..ama cok kisa surdu 2 gun ve cok az geldi.aa benm adetiml ilgii bi sikinrim var zatn ondan kisa surmus olabilir

Gözünüz Aydın canım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder Allah

Kiloları nasıl

Canim istemezmiyiz hix benim 21 embriyodan genetik den bir tanecik embriyom geçtiği içi n bi tane Rabbim onu bize bagisla sin sizlere de Çifter Çifter nasip etsin
Tebrik ederim tedavini takip ettim çok şükür tutmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

En kısa zamanda Rabbim herkese yaşatsın inşallah

kızlar bişey okudum,transfere hazırlık aşamsında yumurta oluşmasın diye iğnemi ilaç mı bişey kullamış bazı arkadaşlar,ben adet 2.günü gittiğimde 1 yumurta vardı ama ben estrofem hap dışında bişeyalmıyorum,bilgisi olan varmı bunla ilgili?

Tebrik ederim tedavini takip ettim çok şükür tutmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

En kısa zamanda Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Canim cok tesekkur ederim sukurler olsun Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin

Bildiğim kadarıyla konuşayım: estrofem rahim kalınlığını sağlıyor. Bir de yum. Toplanmazdan önce Dr iğne ile yum sayısını artırıyor. hedeflediği yum.ların önce büyümesini bekliyor. Bu arada başka küçük yumların oluyor. Onlarla olgunlaşmn yum.lar arasında büyüklük farkı oluyor. O dediğin iğne onları engelliyor.. Diye biliyorum.

Sana dondurulmuş mu transfer edilecek? O zaman sadece estrofem alıyorsun, transferden önce de progesteron hormonuna başlıyorsun.

Arkadaşlar yarin sabah transferim var dualarinizi bekliyorum insallah yoktan var eden yuce rabbim izin verir de anne olmak nasip olur insallah rabbim tum bekleyenlerin yuzunu güldursun muradina erdirsin

Evrt dondurulmuş transferi olcam. Çok teşekkür cevap için

Arkadaşlar yarin sabah transferim var dualarinizi bekliyorum insallah yoktan var eden yuce rabbim izin verir de anne olmak nasip olur insallah rabbim tum bekleyenlerin yuzunu güldursun muradina erdirsin
canım allah yardımcın olsun inşallah son yumurta toplama işlemin olur ve hamile kalırsın. ben her gece bebek sahibi olmak isteyen anne adayları için zaten dua ediyorum inşallah sende isteğinde muaffak olursun...

Bayanlar araniza yeni katiliyorum ben 20 kasimda tup bebek trasferi oldum ve kasiklarimda adet agrisi gibi agri oluyo arada bi ve ates basmasi oluyo benim gibi olan varmi aranizda

Bayanlar araniza yeni katiliyorum ben 20 kasimda tup bebek trasferi oldum ve kasiklarimda adet agrisi gibi agri oluyo arada bi ve ates basmasi oluyo benim gibi olan varmi aranizda

çok güzel belirtiler bunlar inş güzel haberler alırsınız.

kızlar çok şükür meme usg temiz çıktı,daha dr.göstermedim ama temiz yani.sıra smear de,bakıma aldım kendimi yıllık,

Ben İzmir de yaşıyorum, İstanbul da olsam bahçeçiye kesinlikle giderdim, haklarında bir ane olumsuzluk henüz görmedim, bir eczacı tanıdığımız var, tam 5 kez denemiş olmamış, en son bahçeçi de üçüzleri olmuş.Sırf bahçeçiye tedavi olmak için 6 aylığına ev kiraladılar orada yaşadılar.Onların imkanı varmış..inşallah izmir de böyle bir isim bulurum.

Hangi Bahçeci'de yaptırdılar? Bir de doktorlarının adı neydi canım biliyor musun? Ben iki denememi Bahçeci Umut'ta yaptırdım. Hiç memnun kalmadım, birçok şeyi gözden kaçırdıkları tedavim olumsuz sonuclandi ktan sonra ortaya çıktı.

gerçekten mi,
çok şaşırdım gerçekten, Mustafa Bahçeci yaptırmış, izmir de 5 deneme sonrası bahçeçi de ilk deneme de üçüz oldular.nasip kısmet sanırım.Onun tüpleri tıkalıymış.Buradaki denemelerinde embiriyolar bile kaliteli oluşamıyordu diyor.

Kızlar İzmir de iyi tüp bebekçi arıyorum.Şimdilik elimdeki isimler Prof Sait Yüce bilgin, Salih Sadık, İsrael Aruh..çok kafam karışık, bilgilerinizi bekliyorum, endometriozis hastası olup bu dr lara giden memnun kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…