Nasıl ortaya çıktı canım, merak ettim? Ayrıntı verir misin, bilmek faydalıdır. Hepimiz tüp bebek yaptırıyoruz, nasıl anladınız?Hangi Bahçeci'de yaptırdılar? Bir de doktorlarının adı neydi canım biliyor musun? Ben iki denememi Bahçeci Umut'ta yaptırdım. Hiç memnun kalmadım, birçok şeyi gözden kaçırdıkları tedavim olumsuz sonuclandi ktan sonra ortaya çıktı.
kesinlikle irenbe kaan bozkurtu tavsiye ederim.her yönden bilgili, çeşitli vitaminler veriyor.rezervi çok düşük bir arkadaş şu an hamile.ben de gitmek istiyorum ama niğdedeyim gidemiyorum.bir araştırın derim...Kızlar İzmir de iyi tüp bebekçi arıyorum.Şimdilik elimdeki isimler Prof Sait Yüce bilgin, Salih Sadık, İsrael Aruh..çok kafam karışık, bilgilerinizi bekliyorum, endometriozis hastası olup bu dr lara giden memnun kalan var mı
Merhaba. İzmir irenbede Kaan Bozkurt'u şiddetle tavsiye ederim. Ben onun tedavisindeyim. Kişiye özel tedavi uyguluyor. Dilerseniz forumda onun sayfası var, bir okuyunKızlar İzmir de iyi tüp bebekçi arıyorum.Şimdilik elimdeki isimler Prof Sait Yüce bilgin, Salih Sadık, İsrael Aruh..çok kafam karışık, bilgilerinizi bekliyorum, endometriozis hastası olup bu dr lara giden memnun kalan var mı
Yeter cok tesekkurler cnm.sarıçiçek nasıl onu çok merak ediyorum.gözün aydın canım sağlıklı sıhaetli ömrüler versin rabbim
geçen gün aradı doğum iznine ayrılmış ikiz olduğu için erken doğum riski olabilir demiş dr (tamamen tedbir amaçlı sıkıntısı yok ) şimdilik evde bebişleirni bekliyorYeter cok tesekkurler cnm.sarıçiçek nasıl onu çok merak ediyorum.
Ben sakınca görmemiştimKızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...
Masallah.hayırlısı ile kucagına alir inşallah.geçen gün aradı doğum iznine ayrılmış ikiz olduğu için erken doğum riski olabilir demiş dr (tamamen tedbir amaçlı sıkıntısı yok ) şimdilik evde bebişleirni bekliyor
amin inşMasallah.hayırlısı ile kucagına alir inşallah.
kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?
sevindim senin adına cnm.transfer sonrası kabak çekirdeği, ananas ye bol bol.nohut yemeği de iyi geliyormuş diye duymuştum.inşallah sıkıca tutunur sana bebeğin.Rabbim kolaylık versin...kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?
gunaydın...herkese iyi haftalar....bu güzel günesli günlerde tedavisi baslayanlara, opu olucaklara, olup da transfer olucaklara ya da donmus transferini bekleyenlere kısaca bebişlerine kavusmak icin bu yolda caba sarfeden bütün kk arkadaslarıma hayırlı bir hafta olmasını güzel haberler paylasmanızı diliyorum...
cnm transferin oldu mu ne zaman test gününkızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?
Oldu dün,18 aralık test günüm.evdeyim 2,3 gün .cnm transferin oldu mu ne zaman test günün
merhaba sizin yumurta toplama işlemini kim yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?