2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Nasıl ortaya çıktı canım, merak ettim? Ayrıntı verir misin, bilmek faydalıdır. Hepimiz tüp bebek yaptırıyoruz, nasıl anladınız?

kesinlikle irenbe kaan bozkurtu tavsiye ederim.her yönden bilgili, çeşitli vitaminler veriyor.rezervi çok düşük bir arkadaş şu an hamile.ben de gitmek istiyorum ama niğdedeyim gidemiyorum.bir araştırın derim...

Merhaba. İzmir irenbede Kaan Bozkurt'u şiddetle tavsiye ederim. Ben onun tedavisindeyim. Kişiye özel tedavi uyguluyor. Dilerseniz forumda onun sayfası var, bir okuyun

Kızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...

Yeter cok tesekkurler cnm.sarıçiçek nasıl onu çok merak ediyorum.
geçen gün aradı doğum iznine ayrılmış ikiz olduğu için erken doğum riski olabilir demiş dr (tamamen tedbir amaçlı sıkıntısı yok ) şimdilik evde bebişleirni bekliyor

Kızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...
Ben sakınca görmemiştim
Dr da bir uyarıda bulunmadı. Transferden önce vajinal ilaç başlattı. O ilaçtan bir gün önceyi değerlendirmiştim aymı sebeple. Kısmet olmadı gerçi.

sayfa kaybolmuş bulamadım nerdesiniz siz

kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?

sevindim senin adına cnm.transfer sonrası kabak çekirdeği, ananas ye bol bol.nohut yemeği de iyi geliyormuş diye duymuştum.inşallah sıkıca tutunur sana bebeğin.Rabbim kolaylık versin...

merhaba sizin yumurta toplama işlemini kim yaptı?

cnm transferin oldu mu ne zaman test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…