2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kocaman bi kalbin var senin maşallah hiç isyan falan yok inşallah en kısa zamanda anne olursun. Ben ilk denemede havlu attım bıraktım herşeyi. Allah gönlüne göre versin inşallah
canım benim teşekürederim ALLAH razı olsun GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN en çok şükür ettiğim şeylerdendir rabbim çok şükür yaşadıklarımdan dolayı bana isyan etirmedin diye ben kaderim deyip kabul ettim etmeye çalışıyorum rabbim daha büyük dertler vermesin inş

Selamlar herkese, bu forumda beni bilenler vardır.arkadaşlar bende 33+1 de doğum yaptım.erken doğum oldu.iki kızım oldu.şuan kuvozdeler,bir hafta oldu ama ne kadar kalacakları belli değil.şükür durumları iyi.Allah evlat isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

gözün aydın canım sağlıklı sıhaetli ömrüler versin rabbim

selam kızlarrr
genetik sonuçlarımızı bugün aldım
genetik olarak herhangi bi sorun yok
fakat bende kan pıhtılaşması çıktı
önümüzdeki regl ile aşılamaya gideceğim

selam kızlarrr
genetik sonuçlarımızı bugün aldım
genetik olarak herhangi bi sorun yok
fakat bende kan pıhtılaşması çıktı
önümüzdeki regl ile aşılamaya gideceğim
hangi degerinde çıktı canım
.bende de pıhtılaşma varmış.yeni öğrendim ben de. Belki de bebgim o yüzden dustu

hangi degerinde çıktı canım
.bende de pıhtılaşma varmış.yeni öğrendim ben de. Belki de bebgim o yüzden dustu

PAI (5G/4G)
MTHFR A1298C
FXIII (V34L)

bu 3 ü var canım karşılarında heterozigot diyor

MTHFR(C677T)
FII Protrombin(G20210A)
FV(G1691A Leiden) bunların karşısında bişey yazmıyor

dr aşılamaya başladıgımızda iğne vericem dedi önlem amaçlı sanırım
hamile kalmaya engel dedi gebelik oluştuktan sonra kan sulandırıcı kullanmak gerek dedi
sende hangi değerlerde ?

Mtfhr 1298 homozigot

Ben bahceci fulya güvenç karlıkaya yı tavsiye ederim. Çok disiplinli. Dobra. Başarılı. Emin adımlarla ilerleyen ve nazik bir dr

Canım benim yarın doktor kontrolüm var birazda bulantim var yarın inşallah güzel haberler duyarım. Sen nasılsın 2.tahlilin kaç çıktı?
cnm hayırlı olsun.hamile olduğunu yeni gördüm çok sevinidm.bana da dua edersen sevinirim.ismim aysel...

maşallah Allah bağışlasın.inşallah bizlere de nasip olur...

Selam, benim tedavim ne yazık ki negatifle sonuçlandı. Ancak hala regl olmadım. İlaçları en son Çarşamba kullanmıştım oysa. Dr bugün bir daha test yaptırdı regl gelmeyince ama sonuç aynı çıktı. Dr da bekle, regl gelir dedi. Bugün transferden sonraki 14. Gün. Geçen tedavimde 11-12.gün daha test yaptırmadan kanama başlamıştı oysa hem de ilaçlara rağmen.

Acaba regl sizde -eğer başarısız denemeniz olduysa- ne zaman geldi? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Canım ben de geçen ay negatif aldım ve adetim test gününden bir hafta sonra geldi ve on gün sürdü.. Tüp tedavisinden sonra böyle dengesizleşebiliyor..takma kafani..stres etkiliyor..

Canim benim ilaclari biraktiktan tam 4 gun sonra geldi.yani transferden sonraki 15. Gun.ama ben 2 gün civanpercemi,aslan penesi ve hayit otu ictim bi an once gelsin die.onla alakasi varmi bilmiyorum..stres yapma gelir 1 2 gune

Peki, bu süre zarfında lekelenmeler oldu mu yoksa sanki regl hiç yok gibi normal akıntıya mı geçti? Kusura bakmayın, karşılaştırma ihtiyacındayım. O zaman kendimi daha iyi anlıyorum.

Canım ben de geçen ay negatif aldım ve adetim test gününden bir hafta sonra geldi ve on gün sürdü.. Tüp tedavisinden sonra böyle dengesizleşebiliyor..takma kafani..stres etkiliyor..

Canim benim ilaclari biraktiktan tam 4 gun sonra geldi.yani transferden sonraki 15. Gun.ama ben 2 gün civanpercemi,aslan penesi ve hayit otu ictim bi an once gelsin die.onla alakasi varmi bilmiyorum..stres yapma gelir 1 2 gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…