Hayırlısı olsun canım. Yolumuz uzun pes etmek yok:)) bitirdim bileee...negatif aldım ekim sonunda..
İnşallah canım..değerin kaç çıkmıştı?
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. İkiz değil sanırım?7. Gunde 40 di canım 9 da 106 yarın 11.gun olcak ona göre keseye bakcaz canim
Canım benim yarın doktor kontrolüm var birazda bulantim var yarın inşallah güzel haberler duyarım. Sen nasılsın 2.tahlilin kaç çıktı?
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. İkiz değil sanırım?
Canım benim yarın doktor kontrolüm var birazda bulantim var yarın inşallah güzel haberler duyarım. Sen nasılsın 2.tahlilin kaç çıktı?
kocaman bi kalbin var senin maşallah hiç isyan falan yok inşallah en kısa zamanda anne olursun. Ben ilk denemede havlu attım bıraktım herşeyi. Allah gönlüne göre versin inşallahcanım benim geçmiş olsunn öncelikle ama 15 ayda uğraşıyoruz diyorsun yaa bak ben 12 yıldır uğraşıyorum lütfen lütfen bu kadar kısa zamanda olumsuz olma olumsuz düşünme anladığım kadarıyla sebebpsiz infertilitesiniz ve infertilitede en şanslı guruptasınız lütfen sakin ol önce bir rahatla olacağına inan ve gerek varsa(memnun değilsen kafana takılan bir şey varsa) merkezini değistir ve inan bana hiç umadığın anda kapını çalacak mucizen
Teşekkür ederim. Genellikle tek embriyo transferi oluyor burada gördüğüm gebe arkadaşlarımızın. Dikkatimi çekti özellikle mi istiyorsunuz ikiz olmamasını, yoksa hastane mi yapmak istemiyor?Yok canım tek embriyo transferi ydi seninde tedavin hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Genellikle tek embriyo transferi oluyor burada gördüğüm gebe arkadaşlarımızın. Dikkatimi çekti özellikle mi istiyorsunuz ikiz olmamasını, yoksa hastane mi yapmak istemiyor?
Amin canım. Allah o minik bebişinizi Size bağışlasın inşallah.Canim istemezmiyiz hix benim 21 embriyodan genetik den bir tanecik embriyom geçtiği içi n bi tane Rabbim onu bize bagisla sin sizlere de Çifter Çifter nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?