2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Selam arkadaşlar, biz de başladık yeniden tedavimize. Allah nasip ederse bu ay sonu transfer Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin.

Canım ben uzun bi müddet dusunuyorum..çok Yoruldum..çok yiprandim..biraz zaman vermek istiyorum kendime...Acıbadem Maslak ta yaptırmıştım..

Canım benim yarın doktor kontrolüm var birazda bulantim var yarın inşallah güzel haberler duyarım. Sen nasılsın 2.tahlilin kaç çıktı?

Canim 9. Gunde 106 cıktı yarın test gunum 11. Gun tekrar beta bakilcak Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin

kocaman bi kalbin var senin maşallah hiç isyan falan yok inşallah en kısa zamanda anne olursun. Ben ilk denemede havlu attım bıraktım herşeyi. Allah gönlüne göre versin inşallah

Yok canım tek embriyo transferi ydi seninde tedavin hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Genellikle tek embriyo transferi oluyor burada gördüğüm gebe arkadaşlarımızın. Dikkatimi çekti özellikle mi istiyorsunuz ikiz olmamasını, yoksa hastane mi yapmak istemiyor?

Teşekkür ederim. Genellikle tek embriyo transferi oluyor burada gördüğüm gebe arkadaşlarımızın. Dikkatimi çekti özellikle mi istiyorsunuz ikiz olmamasını, yoksa hastane mi yapmak istemiyor?

Canim istemezmiyiz hix benim 21 embriyodan genetik den bir tanecik embriyom geçtiği içi n bi tane Rabbim onu bize bagisla sin sizlere de Çifter Çifter nasip etsin

Canim istemezmiyiz hix benim 21 embriyodan genetik den bir tanecik embriyom geçtiği içi n bi tane Rabbim onu bize bagisla sin sizlere de Çifter Çifter nasip etsin
Amin canım. Allah o minik bebişinizi Size bağışlasın inşallah.

GÜNAYDINLAR hayırlı cumalar cuma hürmetine her duamız kabul olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…