2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim masallah sağlıkla dogsun annesi
darisi başımıza inşallah

Canim şükürler olsun bugünü gösteren rabbime ruyada gibiyim
sen vesile oldun bana allah razı olsun senden

Canım senden de Allahrazı olsun.
Bana da Kadınlar Kulübü ve Kazen vesile oldu sonra Bülent hocamız elinden geleni yaptı bu günleri gördük.
Hiç bir şey tesadüf değil Allah bizi bir araya getirdi ve sebep olduk birbirimize.
Bir de kucağımıza aldık mı tamamdır

sağlıkla kucakla inş canım bende içlendim yaa

nerdeeeen nereye dimi biz hala aynı yerdiz sizler sağlıkla büyütün inşş

sağlıkla kucakla inş canım bende içlendim yaa

Amin canım duygusal zamanlar gerçekten çok uzun zaman olunca hasret çekeli insan inanamıyor bu aşamaya geldiğine.

nerdeeeen nereye dimi biz hala aynı yerdiz sizler sağlıkla büyütün inşş

Rabbim büyük hiiiç belli olmaz canım.Doğume girerken dua edeceklerim arasındasın.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine..

E egunal gelince sayflar akmış

Yakında kızçemle gelip yazıcam buralara.Dönüşüm muhteşem olacak

Guldenim sonunda mutlu sona ulasmana az kalmis insallah saglikla kucagina alırsın doğumdan sonra kendini iyi hisseder hissetmez haber ver canım

Hayırlı haberlerini ve doğum hikâyeni ve kizçenin fotosunu çok merak ediyorum dualarında ki yerimi biliyorum TEŞEKKÜR inş sıkıntısız sağlıkla kucakla küçük cadıyı

canım E egunal dogumuna az kalmıs ınşallah saglıkla al pırensesını kucagını amınn darısı ısteyen bekleyen herkeze hepınıze olsun ınşallah ıyısınızdır ınşallah hepınız allaha ementsınız dualrımdasınız

Mutlu haberllerini bekliyoruz

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

E egunal immmm...ayy çok heyecanlı yaaa...kime benziyor Acep? Ayy misss gibi de kokar şimdi o...canim kolayca ve sağlıkla al kucağına inşallah..

Hayırlı haberlerini ve doğum hikâyeni ve kizçenin fotosunu çok merak ediyorum dualarında ki yerimi biliyorum TEŞEKKÜR inş sıkıntısız sağlıkla kucakla küçük cadıyı
Bende çok merak ediyorum küçük hanımı nasıl acaba kime benziyor...

Çok sağol canım..Dualarınızda olmak çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…