2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Mutlu yolculuğunuzun birarada geçen günlerinin sonuna gelinmiş...
Dilerim sağlıkla doğurursun, dilerim sağlıkla doğsun.
Kollarına aldığında başlayacak ve bir ömür boyu sürecek "anneliğin" kızının sağlıklı, başarılı, keyifli yaşlarıyla taçlansın hep.

Burada oldukça uzun zaman boyunca paylaştığın bilgi birikiminle, paylaştığın duygularınla, yaklaşımlarınla bir çok kadına yön verdin, destek verdin, rol model de oldun. En azından benim denk geldiklerim öyleydi. Bundan sonrasında anne olmuş kadınlarla tecrübelerini paylaşarak hayatlara dokunmaya devam edeceksin.
Her şey hep gönlünce olsun... Vesile olanlara da selam olsun :)

Bende çok merak ediyorum küçük hanımı nasıl acaba kime benziyor...
Ayyyy Gülden demek büyük gün yarın senin adına çok sevindim sağlıcakla kucağına al inş. Doğumu nerde yapıyorsun Can'ım?

Selamlar tekrardan,sorularım ve ben geldik yine başınıza ,transferden kaç güm sonra duş aldınız bana 6 gün dediler ayakta ve ılık al dendi arkadaşlardan,şampuan vs kullanabilirim dimi bi zararı yok,ben erken test yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem test günümde klinikte test yapıp sonucu Güvenç beyden duymak istiyorum şanslı gelir diye ,ne dersiniz.napsam,gerçi normalde adet tarihim test günümden önceki 1 hafta,öylede anlayabilirim.

Selam kızlar bnde tup bebek tedavisine basldm pazrtesi yumurtlarm toplanyo ttutması için ne yapmam lazm ne yemem icmem lazm.kızlar bende bilglendrrmsnz

KUZUM güzelik evet test gününü beklemen en doğrusu nerede yaptırdığın çok önemli değil 2. testi aynı yerde yaptır gelelim BANYOYA bize 24 saat sonra ılık ayakta duş alabilirisniz demişlerdi kii bu ilk tedavide idi sonrakı tedavilerde merkezler bu tarz aıklamalrı yaptılar ama çok etkilide olmadığını 2 3 gün evde dinlenin sonra günlük yaşantınıza dönün dediler

henüz yok canım

Rabbim güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

Yokhe cnm yazmisin telefondan giriyorum gormedim cok sagol .Bu gunde hastanedeler geç doguma girdigindwn yarina evlerine cikacaklar insallah..opuyorummm

içime doğmuş önce beren bebek maşallah annesinede kızınada
inşallah Aşşahım bizlerede tattıracak bu güzel duyguyu
ismide çok güzelmiş adı gibi yüzü sağlığı ömrüde güzel olsun berenimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…