İnşallah Efser cimMutlu haberllerini bekliyoruz
Dualarımız seninle canımİnşallah Efser cim
Bende güzel haberler vermeyi diliyorum
oyyyy senin gebelik takvimini yerim beeennn
kendime gelir gelmez yazmaya çalışırım canım..
Kızlar sona geldik kızçemle.
Salı günü bir değişiklik olmazsa doğuma gidiyorum
Şaka gibi sonunda kucağımda göreceğim Allahın izniyle...
Rabbim herkese bu güzel duyguları nasip etsin.
Yıllar sonra bu forumda bende gebe kaldım ve doğuma gidiyorum ahhh ah içlendim
İlk fırsatta bilgilendirmeye çalışırım sizi.
Ayyyy Gülden demek büyük gün yarınBende çok merak ediyorum küçük hanımı nasıl acaba kime benziyor...
Yetrcim haber varmı gülden sultanda inş sağlıkla sıhatle doğmuştur minik kızçesi rabbim hepimize nasip etsin inş ayy
KUZUM güzelik evet test gününü beklemen en doğrusu nerede yaptırdığın çok önemli değil 2. testi aynı yerde yaptır gelelim BANYOYA bize 24 saat sonra ılık ayakta duş alabilirisniz demişlerdi kii bu ilk tedavide idi sonrakı tedavilerde merkezler bu tarz aıklamalrı yaptılar ama çok etkilide olmadığını 2 3 gün evde dinlenin sonra günlük yaşantınıza dönün dedilerSelamlar tekrardan,sorularım ve ben geldik yine başınıza,transferden kaç güm sonra duş aldınız bana 6 gün dediler ayakta ve ılık al dendi arkadaşlardan,şampuan vs kullanabilirim dimi bi zararı yok,ben erken test yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem test günümde klinikte test yapıp sonucu Güvenç beyden duymak istiyorum şanslı gelir diye ,ne dersiniz.napsam,gerçi normalde adet tarihim test günümden önceki 1 hafta,öylede anlayabilirim.
henüz yok canımYetrcim haber varmı gülden sultanda inş sağlıkla sıhatle doğmuştur minik kızçesi rabbim hepimize nasip etsin inş ayyne heycanlıdır en güzel günü en mutlu yarınları olsun ailesiyle birlikte inş
Rabbim güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallahhhArkadaşlar gülden sultan dün dopum yaptı kızçesiyle iyiymiş durumları adıda berenmiş kızçesinin kendini iyi hissettiğinde yazacaktırçok şükür rabbim hepimize nasip etsin inş hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?