Bende cokkk özledim
Amin canım inşRabbim güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallahhh
Evet canımYokhe cnm yazmisin telefondan giriyorum gormedim cok sagol .Bu gunde hastanedeler geç doguma girdigindwn yarina evlerine cikacaklar insallah..opuyorummm
Merhaba canım evde bilgisayar yok teldende zor giriliyor dün eşim iş yerinden bilgisayarını getirince sayfayı arayıp buldum hemen yazdım. Napalım iki gün önce histeroskopi oldum. İnşallah yakında da tedaviye başlarız. Sen neler yapıyorsun?Bizde seni özledik canım hoşgeldinnasılsın napıyosun
Beni her cuma ihya ediyorsun canım çok çok teşekkür ederim ama bu cuma mesaj atmadınBende cokkk özledim
Bende diyordum bu kız nerde diyeMerhaba canım evde bilgisayar yok teldende zor giriliyor dün eşim iş yerinden bilgisayarını getirince sayfayı arayıp buldum hemen yazdım. Napalım iki gün önce histeroskopi oldum. İnşallah yakında da tedaviye başlarız. Sen neler yapıyorsun?
NE demek canım seviyorum cuma kutlamasını eşim rahatsızlandı o yüzden atamadımBeni her cuma ihya ediyorsun canım çok çok teşekkür ederim ama bu cuma mesaj atmadın
ayyy deme canım, çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl?NE demek canım seviyorum cuma kutlamasını eşim rahatsızlandı o yüzden atamadım
Aaaa inşallah canım ya inşallah. Allahım yolunu açık etsin Allah gönlüne göre versinBende diyordum bu kız nerde diyeiyi yapmış bari bizimle konuşma fırsatın oldu iyi olmana sevindim canım tedavin inş güzel geçer ve iyi şekilde sonuçlanır allhım yar ve yardımcınz olsun inş bizde aynı herşey ben düşünmüyorum tedaviyi belki gelcek kışa diye düşünüyorum yapmak istediğim şeyler var o arda inş kendi gelir diye umut ediyorum bi ruya görmüştüm bayagı oluyor 10 seneden sonra buldum çocuğumu dövemem ben diyordum bu ocak 16 tıda 10 senemiz dolcak inş nasip
Arkadaşlar gülden sultan dün dopum yaptı kızçesiyle iyiymiş durumları adıda berenmiş kızçesinin kendini iyi hissettiğinde yazacaktırçok şükür rabbim hepimize nasip etsin inş hayırlısıyla
Güzel topiğin şahane hatunları egunalim biricik arkadaşim dostum dün ogleden sonra beren prensesi kucağina aldi sağlikla.İkiside çok iyiler maşallah.Sîzlere haber eder hepinizi selamlarim...
Daha iyi canım sağolayyy deme canım, çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl?
cnm belli olmaz test gününü bekle hemen umutsuzluğa düşme dua edelim bol bolDayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Amin canım herşeyin hayırlısıAaaa inşallah canım ya inşallah. Allahım yolunu açık etsin Allah gönlüne göre versin
canım kızını kucağına almışsın :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) marım anası gibi bir kız olur :)Kızlar sona geldik kızçemle.
Salı günü bir değişiklik olmazsa doğuma gidiyorum
Şaka gibi sonunda kucağımda göreceğim Allahın izniyle...
Rabbim herkese bu güzel duyguları nasip etsin.
Yıllar sonra bu forumda bende gebe kaldım ve doğuma gidiyorum ahhh ah içlendim
İlk fırsatta bilgilendirmeye çalışırım sizi.
canım hamilelik takvimini gördüm çok sevindimmmm :) hayırlısı ile sağlıkla kucağında seversin inşallahhhhh :)Gerçekten de çok güzel bir duygu bu. Yıllarca beklenen, istenen bebeğine sağlıkla kavuşman dileği ile..
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım şimdiden
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar :)
uzun zamandır giremiyorum malesef 2.5ay önce okula gitmeye hazırlanırken (okulun ilk günü) merdivenden düştüm ve ayak bileğimi kırdım alçı fizik tedavi derken şimdi tek değnekle yürüyebilyorum şükür :) ama hala okula gidemedim
oğliş iyi şükür büyüyor :) bu ona yaradı :)
güldenimizin minik kızı olmuş çok sevindimallahım analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin :)
darısı hepnizze inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?