2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bizde seni özledik canım hoşgeldin nasılsın napıyosun
Merhaba canım evde bilgisayar yok teldende zor giriliyor dün eşim iş yerinden bilgisayarını getirince sayfayı arayıp buldum hemen yazdım. Napalım iki gün önce histeroskopi oldum. İnşallah yakında da tedaviye başlarız. Sen neler yapıyorsun?

Bende diyordum bu kız nerde diye iyi yapmış bari bizimle konuşma fırsatın oldu iyi olmana sevindim canım tedavin inş güzel geçer ve iyi şekilde sonuçlanır allhım yar ve yardımcınz olsun inş bizde aynı herşey ben düşünmüyorum tedaviyi belki gelcek kışa diye düşünüyorum yapmak istediğim şeyler var o arda inş kendi gelir diye umut ediyorum bi ruya görmüştüm bayagı oluyor 10 seneden sonra buldum çocuğumu dövemem ben diyordum bu ocak 16 tıda 10 senemiz dolcak inş nasip

Aaaa inşallah canım ya inşallah. Allahım yolunu açık etsin Allah gönlüne göre versin

Güzel topiğin şahane hatunları egunalim biricik arkadaşim dostum dün ogleden sonra beren prensesi kucağina aldi sağlikla.İkiside çok iyiler maşallah.Sîzlere haber eder hepinizi selamlarim...

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

merhaba arkadaşlar :)
uzun zamandır giremiyorum malesef 2.5ay önce okula gitmeye hazırlanırken (okulun ilk günü) merdivenden düştüm ve ayak bileğimi kırdım alçı fizik tedavi derken şimdi tek değnekle yürüyebilyorum şükür :) ama hala okula gidemedim
oğliş iyi şükür büyüyor :) bu ona yaradı :)
güldenimizin minik kızı olmuş çok sevindimallahım analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin :)
darısı hepnizze inşallahhhh :)

canım kızını kucağına almışsın :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) marım anası gibi bir kız olur :)
Gerçekten de çok güzel bir duygu bu. Yıllarca beklenen, istenen bebeğine sağlıkla kavuşman dileği ile..

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım şimdiden
canım hamilelik takvimini gördüm çok sevindimmmm :) hayırlısı ile sağlıkla kucağında seversin inşallahhhhh :)

Reactions: 9ay
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…