2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım çok sağol. Allah'a şükür. Sana da çok geçmiş olsun. Oğlunla daha fazla vakit geçirmen güzel olmuş tabi. Allah beraber sağlıklı zamanlar geçirmeyi nasip etsin.

günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere

inşallah bugün burdan müjdeli haberi verirsin ve bizlere de umut olursun.benim de rezervim az biliyorsun...

merhaba arkadaslar . benım 5. gun 1 tane transfeım oldu. 3. denememız bu. sımdıye kadar hep yukselsın dıye dua ederken sımdıde hızlı yukselıyor dıye telaslanıyorum. 9. gun 274 10. gun 579 11. gun 997 cıktı hergun neredeyse 2 ye katlanıyor. hıc boyle bısey duydunuz mu. normaldır ınsallah .

2 ye katlamasıdır normal olanı maşallah diyelim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mevlam..

amın. sagolun. butun forumları okudum herkezın 2 gune bır 2 ye katlanmıs benım her gun 2 ye katlanıyo. 2 gunde 3,5 katına cıktı bende. bakalım hayırlısı olur ınsalah

cnm sonucun belli oldu mu

Merhaba canlarimmm..sizleri deli gıbı ozledimm...uzunca bi sure buralardan uzaktim..guldenim dogurmusss kizcesi kucagindaymis cok şükür. ..Rabbim elini acip dua eden tum kullarina nasip etsin..kizlar beni ccogunuz hatirlarsiniz..yasadiklarimi çoğunuz hatirlarsiniz..kizlar ben bir mucizee ile normal yoldan hamile kaldim..esim kaan aydos da tedavi oldu..rabbim tedavinin 2.ayinda kizimi melegimi nasip etti bize..sizler hep hep dualarimdasiniz..sizleri cok ozledim..umarim hepiniz coook.coook iyisinizdir..sizler hep farkli oldunuz benim icin..

ballim86 canim hayirli olsun.rabbim kucaginda sevindirsin...esinin ne sorunu vardi ve nasil bi tedavi uygulandi..benim de esimde sorun

ballim86 canim hayirli olsun.rabbim kucaginda sevindirsin...esinin ne sorunu vardi ve nasil bi tedavi uygulandi..benim de esimde sorun

Saollll canimmm benim Allah razi olsunnn..darisi sana olsun en kisa ve hayirli zamanda insaallahhh..esimin mmorfolojisi
% 1 di canim..sayi ve hizda sorun yoktu ama bilmedigimiz bise daha varmis..ozellikle benim gibi sureklu dusuk yapan ya da tup bebegi tutmayanlar icin cok onemli olan Sperm dna hasari..esimin dna hasari % 31 di..dr u bu bauagi yuksek bi deger ama iki aylik tedaviniz var sakin tup bebek denemeyin dedi..ve iki ayin ssonunda dna hasari Raabimin izniyle % 13 e geriledi..zaten olmasi gereken de % 15 ve alti imis..ve biz ikinci ay dolmadan mutlu haberi aldik..kizlar esinizde ise sorun bi de bu dr u deneyin ne olur Rabbim vesile kilar belki...
evet

MERHABA CNM HATIRLADIM SENİ DOĞAL YOLDAN GEBE KALMANA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.. BİZ HALA UĞRAŞIYORUZ YOLA DEVAM....

Aminnn kuzummm Allah razi olsun..darisi sana insalllahhh..hep dualarimdasinizzz..bu yolda ugras en mesakketli ugras bilirim..uc kez denemis biri olarak..ama sonu guzel olacak RRabbim Mukafatinizi verecek insaallahhh...
canimm Allah razi olsun en kisa zmaanda ve hayirli zamanda Allah sizlerede nasip etsin..ben cok cileler cektim canim..hala ultrasona aglayatak giriyorum..dr um travma yasadigimi ancak bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca normale donecegimi soyluyor..Allahim gildurdu yuzumuzu sizinkileri de guldursun insaallah..sizleri hep anarim hep dua ederim..i saallah guzel haberlerinizi de alicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…