Canım çok sağol. Allah'a şükür. Sana da çok geçmiş olsun. Oğlunla daha fazla vakit geçirmen güzel olmuş tabi. Allah beraber sağlıklı zamanlar geçirmeyi nasip etsin.canım kızını kucağına almışsın :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) marım anası gibi bir kız olur :)
canım hamilelik takvimini gördüm çok sevindimmmm :) hayırlısı ile sağlıkla kucağında seversin inşallahhhhh :)
inşallah bugün burdan müjdeli haberi verirsin ve bizlere de umut olursun.benim de rezervim az biliyorsun...günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere
merhaba arkadaslar . benım 5. gun 1 tane transfeım oldu. 3. denememız bu. sımdıye kadar hep yukselsın dıye dua ederken sımdıde hızlı yukselıyor dıye telaslanıyorum. 9. gun 274 10. gun 579 11. gun 997 cıktı hergun neredeyse 2 ye katlanıyor. hıc boyle bısey duydunuz mu. normaldır ınsallah .
ikiz olma ihtimali var mı acaba belki ikiye bölünmüştüramın. sagolun. butun forumları okudum herkezın 2 gune bır 2 ye katlanmıs benım her gun 2 ye katlanıyo. 2 gunde 3,5 katına cıktı bende. bakalım hayırlısı olur ınsalah
cnm sonucun belli oldu mugünaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere
evetcnm sonucun belli oldu mu
MERHABA CNM HATIRLADIM SENİ DOĞAL YOLDAN GEBE KALMANA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.. BİZ HALA UĞRAŞIYORUZ YOLA DEVAM....
EVET POZİTİF KELEBEKÇİK HAMİLE KIZLARRRRRRR BUGÜN ALDIĞIM EN GÜZEL HABERDİ RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH..cnm sonucun belli oldu mu
Ayyy canim sahane bi haber bu. Cok coook sevindim.Rabbim saglikla ve vaktiyle kucagina almayi nasip etsin. Masallah kirkbin kere. Tlfdan yaziorum nazar boncuku ekleyemedim o yuzden:)
Amin canim Allah im.bizlere de nasip etsin. Tlfndan kelebegin mesajini bulup alintilamaya calisicam :)EVET POZİTİF KELEBEKÇİK HAMİLE KIZLARRRRRRR BUGÜN ALDIĞIM EN GÜZEL HABERDİ RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH..
ballim86 canim hayirli olsun.rabbim kucaginda sevindirsin...esinin ne sorunu vardi ve nasil bi tedavi uygulandi..benim de esimde sorun
evet
MERHABA CNM HATIRLADIM SENİ DOĞAL YOLDAN GEBE KALMANA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.. BİZ HALA UĞRAŞIYORUZ YOLA DEVAM....
canimm Allah razi olsun en kisa zmaanda ve hayirli zamanda Allah sizlerede nasip etsin..ben cok cileler cektim canim..hala ultrasona aglayatak giriyorum..dr um travma yasadigimi ancak bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca normale donecegimi soyluyor..Allahim gildurdu yuzumuzu sizinkileri de guldursun insaallah..sizleri hep anarim hep dua ederim..i saallah guzel haberlerinizi de alicam...Ayyy canim sahane bi haber bu. Cok coook sevindim.Rabbim saglikla ve vaktiyle kucagina almayi nasip etsin. Masallah kirkbin kere. Tlfdan yaziorum nazar boncuku ekleyemedim o yuzden:)
Rabbim Ol desin yeterki.hicbisey engel degil.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
EVET POZİTİF KELEBEKÇİK HAMİLE KIZLARRRRRRR BUGÜN ALDIĞIM EN GÜZEL HABERDİ RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?