- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi country quenn
ilk kilo bildirimi benden :) boyum 1.70 az once tartildim 64.2 geldim. Hadi bakalim kizlar goriyim sizi!! Gune bir buyuk bardak ilik su icerek baslayin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin...aynıyız seninle..yanlız benim boyum 1.70dur dur beni de alın aranıza :) 1.74 boy kilooooo 95sinir oluyorum ...iki hafta önce başlamıştım ama araya bir şeyler girdi bıraktım şimdi karar verdim tekrar başlıyorum ama ilk üç gün sadece meyve ve çorba içicem şu kocaman midemi küçültmek için :) yaş 28 bu arada
günaydın...bende limonlu ılık suyla başladım.bu arada maalesef çizelge yapmayı bende bilmiyorumgünaydin kızlar bende 1 saat yürüyüşümü tamamladim an itibariyle :) sabah yürüyüş öncesi bir bardak ılık su ictim ve yarim avuç kuruyemiş yedim sımdi de sıra kahvaltida :)
hangi okul bu arada merak ettimstaja gittigim icin kahvalti yapamadimkuru uzum yedimm kantinden de su aldim icine de limon sıktırttım
![]()
Dis hekimi asistanligindayim canmhangi okul bu arada merak ettim![]()
çok iyiymiş..Dis hekimi asistanligindayim canm![]()
Kismet boyle seyler vallahi simdi ne yapiyosun peki kac yasindasin takim arkadasimi tanimiyorum dahaçok iyiymiş..bende asistan olmak istiyodum ama...sadece istemekle yetiniyorum
![]()
Kismet boyle seyler vallahi simdi ne yapiyosun peki kac yasindasin takim arkadasimi tanimiyorum daha[
tarih okuyorum bende marmarada..şuan evdeyim dondurmuştum okulu..ocakta tekrar başlıcam..23 e girmeme 2 ay var
yaşlanıyorum artık..istanbula gitcem 1 ay sonra işte..bir de yurtta kalıyorum..beslenme düzeni hiç olmuyo doğal olarak..şimdi rahatım evdeyim(kayseride)...istediğimi yapabiliyorum
ee sen neler yapıyosun?
yaa...buraya geliyorum kiloyı alıp öyle dönüyorum istanbula..bizim evde hep bu tarz yemekler pişer işte..düşün artık!!!!!!!!!!Kayseriye yaz tatilinde gittim de neydi o yemegin adi boyle kiymali dolamaç miydi oyle biseydi yogurtla yeniliyor aman allllaaahimmmm o ne lezzettir oyleeee
Kilo almamak mumkun degil kiii sevgilim canim fotograftaki:)yaa...buraya geliyorum kiloyı alıp öyle dönüyorum istanbula..bizim evde hep bu tarz yemekler pişer işte..düşün artık!!!!!!!!!!
bu arada evet çok aşıksın bellifotograftakiler nişanlın sevgilin?
fazlasıylaaa...Cok tesekkur ederimmmmemnun musun dişcinden:)