2015 e zayıf girelim..!

ilk kilo bildirimi benden :) boyum 1.70 az once tartildim 64.2 geldim. Hadi bakalim kizlar goriyim sizi!! Gune bir buyuk bardak ilik su icerek baslayin ;)

staja gittigim icin kahvalti yapamadim:( kuru uzum yedimm kantinden de su aldim icine de limon sıktırttım:KK49:

günaydin kızlar bende 1 saat yürüyüşümü tamamladim an itibariyle :) sabah yürüyüş öncesi bir bardak ılık su ictim ve yarim avuç kuruyemiş yedim sımdi de sıra kahvaltida :)

dur dur beni de alın aranıza :) 1.74 boy kilooooo 95 :KK43: sinir oluyorum ...iki hafta önce başlamıştım ama araya bir şeyler girdi bıraktım şimdi karar verdim tekrar başlıyorum ama ilk üç gün sadece meyve ve çorba içicem şu kocaman midemi küçültmek için :) yaş 28 bu arada
hoşgeldin...aynıyız seninle..yanlız benim boyum 1.70
boy uzun oldukça kilon da fazlaysa daha iri duruyosun..çok kötü yaa..o yüzden nerdeyse 2 yıldır topuklu giyemiyorum!!

sabah kahvaltısı:
1 dilim kepekli
yeşilçay
bir kaç zeytin
1 haşl.yumurta.....................yaa eliptik bisikletim arızalandı..1 hafta da tamir edilir artık..o yüzden 1 saat yürüyüş yapıcam akşam üzeri:KK66:

sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 tane sivribiber 2 tane salatalık
2 tane zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
az bişey maydanoz

Derse gldim simdi 4tane pogaca yedim okulda hamurisinden baska bir sey yok maalesef :(

Kismet boyle seyler vallahi simdi ne yapiyosun peki kac yasindasin takim arkadasimi tanimiyorum daha :KK43:[
tarih okuyorum bende marmarada..şuan evdeyim dondurmuştum okulu..ocakta tekrar başlıcam..23 e girmeme 2 ay var:KK14:
yaşlanıyorum artık..:KK48: istanbula gitcem 1 ay sonra işte..bir de yurtta kalıyorum..beslenme düzeni hiç olmuyo doğal olarak..şimdi rahatım evdeyim(kayseride)...istediğimi yapabiliyorum
ee sen neler yapıyosun?

Ben de gaziantepteyim burda ünide okuyorum 20yasindayim:KK50:Ailemin yaninda okumama ragmen gun boyu disarda oldugum icin duzenim yok denilebilir. Hatta su an aksam yemeginden yaziyorum buraya:p onun disinda isteyerek geldigim bi bolum degildi fakat kpss puanim bolumum icin yuksek ve yeterli geldi atancagimi dusundukce sevmeye basladim:) onun disinda bi de deli gibi asigim:oops: baska ne anlatmadimmm:)

Kayseriye yaz tatilinde gittim de neydi o yemegin adi boyle kiymali dolamaç miydi oyle biseydi yogurtla yeniliyor aman allllaaahimmmm o ne lezzettir oyleeee

Kayseriye yaz tatilinde gittim de neydi o yemegin adi boyle kiymali dolamaç miydi oyle biseydi yogurtla yeniliyor aman allllaaahimmmm o ne lezzettir oyleeee
yaa...buraya geliyorum kiloyı alıp öyle dönüyorum istanbula..bizim evde hep bu tarz yemekler pişer işte..düşün artık!!!!!!!!!!
bu arada evet çok aşıksın belli:KK66: fotograftakiler nişanlın sevgilin?

yaa...buraya geliyorum kiloyı alıp öyle dönüyorum istanbula..bizim evde hep bu tarz yemekler pişer işte..düşün artık!!!!!!!!!!
bu arada evet çok aşıksın belli:KK66: fotograftakiler nişanlın sevgilin?
Kilo almamak mumkun degil kiii sevgilim canim fotograftaki:)

Cok tesekkur ederimmm:KK52: memnun musun dişcinden:)
fazlasıylaaa...:KK68: daha doğrusu ortodontistim olur..yani istanbula dönünce tedaviye başıcaz hemen..
zaten 1 kere gördüm..tam gördüm:KK71:kıvanç tatlıtuğ görünümlü gencecik bi doktoru görünce..bende tel takma korkusu falan kalmadı tabi..dedim ki..gereken ne varsa yapabilirsiniz:confused:

Back
X