• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

kızlar allah aşkına yardım edin 6.haftama girdim karnım çok şişti karnımı içime çekemiyorum ağrım oluyor bu kadar erken neden karın şişer ki:KK43:utanıorum millet bu nasıl karın deyince:KK43:miğdemde gerginlik kasıklarımda ara ara batma ve gerginlik var siz nasılsınız :KK43:varmı benim gibi olan??
geçen haftalarda çok vardı şişkinliğim bir haftadır baya düzene girdi seninki de öyle olur 5-6. haftada oluyor galiba

kızlar allah aşkına yardım edin 6.haftama girdim karnım çok şişti karnımı içime çekemiyorum ağrım oluyor bu kadar erken neden karın şişer ki:KK43:utanıorum millet bu nasıl karın deyince:KK43:miğdemde gerginlik kasıklarımda ara ara batma ve gerginlik var siz nasılsınız :KK43:varmı benim gibi olan??
Aynı durumdayız 2kilo aldım bile karnım ve göğüslerim inanılmaz şiş.. Hatta ellerim de şişti 3 yıl sonra alyansı çıkardım..

İyi akşamlar güzel anneler, bebeklerini kaybedenler olmuş :( rabbim yardımcıları olsun en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin umudu olanların bebeklerini de hayırlıysa annelerine bağışlasın, bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Arkadşlar herkese mutlu bebişli akşamlar :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
size bi sorum olucak dün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür doktorum solda kist gördü baya büyük hattta fotoğrafını aldı korkmam gerken bişey olmadığını bunun normal olduğunu bazı doktorların kisti aldıklarını fakat bebeği kaybettiklerini söyledi arada ağrı yapıyor
bu normal mi acaba ilk defa duydum böyle bişeyle karşılasan var mı?
Ben hamile kalmadan önce dr kontrole gitmiştim engel var mı diye basit kist vardı dr um önce tedavi sonra gebelik önerdi 1 ay ilaç kullandıktan sonra geçti ama o zaman sorduğumda bu şekildede kalabilirsin ama ağrın olabilir demişti basit kistse sorun olmuyormuş ve çoğu annede olabiliyormuş.
:KK71::KK71:Bulantısız kasık ağrısı olmadan bi gece geçirmenizi dilerim :) mutlu uykular
Bende ilk defa dün sabaha karşı bulantı ve çok az kusma oldu kendi adıma daha erken diye düşünüyordum biraz daha sonra başlasın başlayacaksa :) bugün iyiyim çok şükür

Bugün sinirimden zıpladım resmen ki çok toleranslı, sabırlı olduğunu düşünürüm. Sonra baktım ki hamilelik takvimimde ruh haliniz biraz sinirli olabilir diyor. Doğumu benimle aynı gün olup da bugün benim gibi sinirden gözü dönen var mı? :KK47:Ay hala kalbim çarpıyor valla sinirden. Noldu bana bu kadar bilmiyorum

Arkadşlar herkese mutlu bebişli akşamlar :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
size bi sorum olucak dün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür doktorum solda kist gördü baya büyük hattta fotoğrafını aldı korkmam gerken bişey olmadığını bunun normal olduğunu bazı doktorların kisti aldıklarını fakat bebeği kaybettiklerini söyledi arada ağrı yapıyor
bu normal mi acaba ilk defa duydum böyle bişeyle karşılasan var mı?
Bende tanesi 5 er cm den 3 kist var canım. Şimdilik sorun görünmüyor dedi doktorum

kizlar ben bugün öyle halsizim ki sabahtan beri kendime gelemedim :( dört beş gündür böyleyim bugün daha berbat..sizde boylemisiniz bu normalmi :( cuma günü doktoruma sorucam
enerji durumum sifirin altinda eksi yüz :(

İyi akşamlar güzel anneler, bebeklerini kaybedenler olmuş :KK43: rabbim yardımcıları olsun en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin umudu olanların bebeklerini de hayırlıysa annelerine bağışlasın, bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben hamile kalmadan önce dr kontrole gitmiştim engel var mı diye basit kist vardı dr um önce tedavi sonra gebelik önerdi 1 ay ilaç kullandıktan sonra geçti ama o zaman sorduğumda bu şekildede kalabilirsin ama ağrın olabilir demişti basit kistse sorun olmuyormuş ve çoğu annede olabiliyormuş.

Bende ilk defa dün sabaha karşı bulantı ve çok az kusma oldu kendi adıma daha erken diye düşünüyordum biraz daha sonra başlasın başlayacaksa :) bugün iyiyim çok şükür

benim 9 cm lik çikolata kistim var korkma

Kızlar hepinize teşekkür ederim güzel hamişlerimm:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
bugün kan tahlillerimi yaptırdım glukoz 104 yanişeker biraz fazla birde kan değerlerinden bir iki tanesi sınırın hafif altında tsh hormonları alt sınırda doktor normal dedi ama alt sınırda olması endişelendirdi

hipotroidi olan arkadaş var mı aramızda ilaç kullanmaya devam etmeli mi ? endokronoloji uzmanınada görünücem en kısa zamanda bebeğime bir zarar gelmesini istemiyorum:nazar::nazar:

Merhaba defne biraz geç oldu cevabım kusura bakma yoğunluktan nete bakamadım Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.Ben Progestanı Düşük tehlikem olduğu için değil tiroid hastasıyım hemde rahmimde ufak bi perde var o yüzden riske atmamak için garanti olsun diye kullanıyorum doktor bende ağızdan almak istedim ama doktorum araba bile kullanamazsın çok sersemlik yapıyo devamlı uyuklarsın dedi o yüzden fitil olarak kullanıyorum bende. Düzenli kullan ihmal etme bişey olmasın bebişine onlar için her zorluğa katlanıcaz :KK39:Bendede akıntı oluyo evet ama peçete fln koyuyorum mecbur en azından kalp atışlarını duyana kadar :anneadayı::anneadayı:
Haklısın sabretmek gerek:) ama fitil olarak bile çok uyku yapıyor

bende 2 kilo aldım 70 oldum utandım ya bebeğim 6mm ben 2 kiloyu nasıl aldım diye:((

doktor kesinlikle bu ay kilo alma diyor ama tabi ben boş durmuyorum karnım büyüdü progestan kabızlık yaptı Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun inşallah:nazar:

Kızlar hepinize teşekkür ederim güzel hamişlerimm:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
bugün kan tahlillerimi yaptırdım glukoz 104 yanişeker biraz fazla birde kan değerlerinden bir iki tanesi sınırın hafif altında tsh hormonları alt sınırda doktor normal dedi ama alt sınırda olması endişelendirdi

hipotroidi olan arkadaş var mı aramızda ilaç kullanmaya devam etmeli mi ? endokronoloji uzmanınada görünücem en kısa zamanda bebeğime bir zarar gelmesini istemiyorum:nazar::nazar:
Benim hipotroidim var canim ilaç kullanmaya devam doktorum endokrine git dedi cumaya dahiliyeye aldım direk randevu alinmiyor sevk lazım..ayda bir hamilelik boyunca kan verip degerlerime bakılacak...senin tsh kaç ? ne kullaniyorsun ?

Back
X