Hadi inşallah kesede bir sıkıntı olmaz kesilmesi iyi yarın güzel haberlerini bekliyorum.Iliski daha test yapmadan once birakmistik ne olur olmaz diye.gunde en az 1.5lt iciyorum cok sukur simdi kesildi gelmiyor ama yarin gidicem doktora.allah razi olsun insallah bse yoktur.
Canım sneinde hayırlı olsun, senin neden kanaman var? Benim de ultrasonda göründü kan, doktor progestan verdi, dışarı çıkmadı kan şuan içim ne halde bilmiyorum, doktora ulaşamadım ulaşsam ben de soracağım ama biletimi aldım gidiş dönüş problem var derse de mecbur binicem:)Kalp atisini duyduguna sevindim cnm darisi saglikla dogmasina insallah bende bir hafta sonra binecem ucaga kanamam devam ediyo ama mecburum dr bi gun once gel dedi insallah olumsuz bise demez.
Allah sağlık versin ikinize de, insan utrasona girince çok mutlu oluyor ben bir kez girdim kalp sesini duydum hala kulaklarımda:) 7+6 olduk biz bugün mide bulantısı ve iştahsızlık tavan yaptı artık iyi gelen şeyleri bile yemek gelmiyor içimden..Kızlar çok teşekkürler darısı başınıza. Bir dahaki randevum 2'li tarama günü olur sanıyordum ama o zamana kadar arada bir daha görüşürüz dedi doktorum 11 marta randevu verdi. Allahım sağlık güç kuvvet versin meleğime 10+5 olucaz bir dahaki gidişimizde. Bu arada folik asiti de kestik. İmom diye bir balık yağı verdi içinde bir sürü vitamin ve folik asitte varmış doğuma kadar bu kullanılacak dedi. Estrofemi bir sonraki kontrole kadar yine günde bir defa kullanmaya devam. Crinone jel devam. Proluton iğne haftada bir bundan böyle.
6+4 üm bende şu an yarın kontrolüm var kalp atışını duymak için çağırdı dr acaba bizim de mi duyulmayacakinşallah duyarız yaa öyle hazırladım ki kendimi
cnm mutlaka haber ver bende merak ediyorum
İns duyarsin n
canım senle aynıyız bana kalp atışı için c.tesi gel dedi.
canım gün geçtikçe daha tuhaf bi hal alıyorum ilaca bile başvurdum sorup ama oda etkili olmadı insan içine çıkamıyorum gecen yolun ortasında geldiğim hal adam resmen yolunu değiştirdi Allah bilir alkolik sanmıştırAllah sağlık versin ikinize de, insan utrasona girince çok mutlu oluyor ben bir kez girdim kalp sesini duydum hala kulaklarımda:) 7+6 olduk biz bugün mide bulantısı ve iştahsızlık tavan yaptı artık iyi gelen şeyleri bile yemek gelmiyor içimden..
Canım içeriğinde domuz yağı ya da katkısı yoktur yazıyordu ilacım elevit değil zaten.Biliyorsun bu yağlar kapsül içinde oluyor ve jelatinden yapılıyor helal diye sordun mu? Yada üzerinde böyle bir ibare var mı? Cor damgası varsa oda domuz yok demek... Maalesef ben yurtdışında helal damgalı gebeler için multivitamin alabilirken aynı zamanda Türkiyede ki arkadaşlarım Firmanın inkar etmediği domuz katkılı Eleviti kullanıyorlardı... Türkiyede ne helal ne haram bilemiyorsun güveniyorsun müslüman diye güveniyorsun doktor diye. Yarın bir gün parabenli demir ilaçlarını nasıl bebeklere yazdıklarına şahit olacaksınızmaalesef bilinçli ebeveynler olarak herşeyi incelemek araştırmak zorundayız.
Malesef sabah tekrar geldi koyu kivamliydi tek tesellim agrim yok.1 saat sonra doktor alicak gecmiyor zaman.Hadi inşallah kesede bir sıkıntı olmaz kesilmesi iyi yarın güzel haberlerini bekliyorum.
Canım yoktur inşallah birşeyin rengi koyuysa acaba kesenin büyümesine mi bağlı? Çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz yüreğini ferah tut.Malesef sabah tekrar geldi koyu kivamliydi tek tesellim agrim yok.1 saat sonra doktor alicak gecmiyor zaman.
Korktugumda o koyu degil kirmiziya yakin.insallah guzel haber veririm.Canım yoktur inşallah birşeyin rengi koyuysa acaba kesenin büyümesine mi bağlı? Çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz yüreğini ferah tut.
Dualarım seninle kuzu yoktur inşallah bir şey. Çıkınca yaz hemen. Arkadaşımdada aynı durum oldu hep kesenin büyümesine bağlı diyip iğne verdi doktoru, istirahatle bişiyin kalmaz seninde umarım.Korktugumda o koyu degil kirmiziya yakin.insallah guzel haber veririm.
canım bende 7+6'yım yarın 8 haftalık olcaz inşAllah ama bendede hiç belirti yok bnde cok evham yapıordum senin gbi snra herkes stres yapma kndine bebişte hisseder dediler o günden beri ii düşünüormki ii olsun varsın belirti olmasınKizlar6+5 hamileyim ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ne bulanti, ne aserme, ne kokuya hassasiyet hic bi belirti yok ya bendemi bi sorun var cok korkuyorum herkeste bu kadar bulanti olurken bende niye olmuyo aceppp
ulaşım zorsa bencede 1 hafta sonra git canım garanti olsunben d.bakirin ilcesindeyim. burda sadece devlet hast. var ve cok kotu. ben hic olmazsa evde yaptigim testi netlestireyim diye gittim. usg cihazi eski burda. iki hafta sonra gel dedi. sehir merkezine iyi bi hastaneye baslayacagiz insallah. acaba ben de yarin gitsem duyar miyim? esim bi hafta daha bekleyelim diyo. sehir merkezi 45 dk suruyo cunku. bi de kizim var 2 yasinda . bi yandan da sabirsizim. sen haber ver lutfen sonucunu bekliyorum.
Ne yaptin canim dr ye gidince haber etIliski daha test yapmadan once birakmistik ne olur olmaz diye.gunde en az 1.5lt iciyorum cok sukur simdi kesildi gelmiyor ama yarin gidicem doktora.allah razi olsun insallah bse yoktur.
evet yaşar beyi duymuştum akademide arzu hanıma gitmiştim cok memnun kalmıştım o zaman hastane olarak biraz terste kalıyor o yüzden değiştirdimKocaeli tipda emine hanima gitmistim ben ilk dusunmege basladigim donemde. Ama simdi akademide yasar bey e gidiyorum. Tavsiye uzerine. Memnunum da. Saolsun insani hic utandirmiyor. Karsilasilabilcek herseyi anlatiyor, telefon destegi sagliyor.
Sicak suyla dus almak pek onerilmiyo cnm ozelliklede lekelenme ve kanama durumlarinda tehlikeli olabilir dikkat et ilik dus almaya calisKızlar dus almak tehlikeli mi ? Ben cok kaynar suyla dus alıyorum yoksa üsüyorm bide üstelik simdi aklıma geldi zararlı olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?