2015 Ekim Anneleri

Benimde hic belirtim yok istediğim herşeyi yiyebiliyorum bulantı da yok sadece regli olacak gibi karnım ağrıyor arada galiba şanslı olanlardanım
canım korkutmak istemem ama 5. haftamda bende öyleydim 6.haftadan sonra başladı mide bulantısı ve kusmalarım :)

Sagol cnm. Kese duzenli kanalda gozukmu yo ama ayakta kalinca zorlaninca oluyo lekelenme degil kirmizi pembe hemde progestani ihmal etme ama dr belki yolculuk yspacan diye iğnesi nide yapar. 5 gundur serum verdi vitamin falanda koydu dinlendirsin beni diye ama harap haldeyim kimsemde yok cocuklada zor oluyo. Ucaga binmeden bir gun once igne yapcak 4 saat surecek cunku yolculugum. Insallsh bi sikintin olmaz canim hayirli yolculuklarin olsun

Benimde hic belirtim yok istediğim herşeyi yiyebiliyorum bulantı da yok sadece regli olacak gibi karnım ağrıyor arada galiba şanslı olanlardanım
Insallah sansli olanlardan olursun cnm ama cok erken sanki belirtilere topigin en kucuk bebisi seninki galiba saglikli bi donem olur insallah cnm

Korktugumda o koyu degil kirmiziya yakin.insallah guzel haber veririm.
Bise olmaz insallah cnm benim gunlerdir kirmizi biyerini kesmis gibi rabbime emanetiz. Oglumdada yasadim rahim genisledigi icin damarin patlamistir demisti o zaman dr hadi bakalim guzel haber ver

hoşbulduk canım çok memnun oldum. evet tam başı oluyor 6. haftanın. birazcıkta korku yüzünden beklemek istiyorum. aslında çok merak ediyorum ama duyulmazsa biliyorum günler nasıl geçmeyecek. bu sebple ben de beklemek istiyorum cumaya kadar eşimde dayanabilirse. oohh kafa dinlersin en güzeli, bebişlerin gelişimi açısından da dinlenmek en iyisi.. bu arada ben kan sulandırıcı iğne ve jel progesteron da kullanıyorum. hafiften 2 gündür mide bulantılarım da başladı sen ve sandcastle ne alemdesiniz. doğum tarihlerimiz yakın seninle

Insallah sansli olanlardan olursun cnm ama cok erken sanki belirtilere topigin en kucuk bebisi seninki galiba saglikli bi donem olur insallah cnm
Evet en küçük biziz inşallah devam eder boyle :)

canım korkutmak istemem ama 5. haftamda bende öyleydim 6.haftadan sonra başladı mide bulantısı ve kusmalarım :)

Anneminde bulantısı olmamış bizde ama inşallah ona çekerim :)

Kan sulandırıcıyla erken doğumun alakası yoktur. Ablam eylulde doğumnyaptı. Sabah akşam ipne vurukuyordu kan sulandırıcı. 42 haftada son günlerde oldu. Bebeğin keyfi yerindeydi bizi çok bekletti.
olabilir canım haklısındır zaten ben etrafımdaki bir kaç kişinin ve internette yazanların söylediği şeyi söyledim. zamanında da gelme ihtimali var tabiki. sonuçta bunu bana doktor demedi.

Allaaa valla ilk duydum sasirdim.bu hamileligimdede kullaniyorum.doktora gidiymde takip etsin bariii
evet canım ihmal etme daha önce niye takip etmediler ki. internette de araştır istersen pek çok yerde doğumdan sonrada kullanıldığı yazıyor çünkü

Cnm bende tiroid hastasiyim ilaç kullanıyordum zaten 1,5 yildir.simdi ilacın dozu artırıldısana hangi iilacı verdi drun
Kizlar tsh degerim 6.2 ckti doktor ilac verdi bilgisi olan var mi bsy olmaz di mi tiroid yuksekligi bebegime.doktor zamanla duser dedi.ilerleyen zamanda ogrenseydik zarari oalbolirdi dedi

Malesef sabah tekrar geldi koyu kivamliydi tek tesellim agrim yok.1 saat sonra doktor alicak gecmiyor zaman.
bu hafta bende de olmuştu kanama canım. inşallah en kısa sürede geçer güzel haberlerini alırız. bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış.

Kızlar günaydın hepinize...Ben önemli bişey sorucam size lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinirim.İdrar tahlili sonucumda enfeksiyon çıktı doktorum antibiyotik yazdı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi belirtti.Ama ben korkuyorum daha almadım ilacı.Hamileliğin ilk aylarında zararlı diye biliyorum hatta 9 ay boyunca mümkün olmadıkça antibiyotik kullanmak önerilmiyor.Kararsız kaldım bol su içerek atabilirmiyim acaba.Kullanmazsam da enfeksiyonun artması durumunda düşük riski oluşabilirmiş.Bilmiyorum offf lütfen bi fiir verin

günaydın kızlar, sabah sağlık ocağına gittim testler için kan aldılar form falan doldurdular, sonra koştura koştura işe geldim.
oğlumu da çağırmışlardı zaten kontrol için, onun da boyuna kilosuna falan bakıldı. benim sonuçlar da akşama çıkacak. hepsini istedim dedi aile dr.
kadın doğum uzmanımız 2li test zamanı yapalım demişti bu testleri ama sağlık ocağı yapalım hemen deyince verdim artık kan.. 2 hafta sonra da 2li test var bir daha gideceğiz artık, sağlık olsun

evet yaşar beyi duymuştum akademide arzu hanıma gitmiştim cok memnun kalmıştım o zaman hastane olarak biraz terste kalıyor o yüzden değiştirdim
Evet yer olarak bana da biraz ters korfezde oturuyorum ama hastane yeni oldugu icin ozellikle akademi olsun istedim. Cihazlari odalari mobilyalari lavabolari yeni. Bu yuzden tercih sebebim oldu acikcasi:)

Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
Masallah yaa su bucure bak sen heleeeee :) simdiden mutluluklarimizi tarif edemiyorken , karinlar buyuyunce tekmeler baslayinca hareketlerini hissedince acaba nasil olacak. Rabbim bebislerimizi korusun. Saglikla kucagimiza alacagimiz o gunleri de gostersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…