- Emoji Skoru
- 523
- Puanlar
- 333
Kızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Bennnnn
Ben dogurmadim artık dogursam yaa![]()
Ben de varımBide ben varım dogurmayan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Bennnnn
Ben dogurmadim artık dogursam yaa![]()
Ben de varımBide ben varım dogurmayan![]()
Yok artık doktorum dönmezse zorlayamam benim ters olduğu için riske atmıyolarDevlet hastane
Devlet Hastanesindeki doktorların umrunda değilki. Prosedür gereği beklemek zorundayız dediler. Yatışım yapıldığında da öyle sezeryan falan yok.Sünni sanci ile normal doğum deneyeceklermis.
Inşallah canım. Öperim teyzesi.Sagol canım inş herşey yolunda ve güzel gider bi şekilde doğacak bakalım nasıl olacak :) bebisini op yerime çok dadluuuu ya![]()
Ibrahim saracoglu azaltır diyor.Kızlar maydanoz süt artırır mı azaltır mı, her sitede başka bir şey yazıyor.
Uyumadım daha canım onu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu:) kendimi iyi hissedince yazıcam hemen:)ysdeniz kuzum uyudun mu? Yarın Büyük gün. .. umarım herşey gönlünce olur... beni bile heyecan bastı seni düşünemiyorum
inşallah en sağlıklı en mutlu sekilde kucağına alırsn yavrunu
bizi habersiz bırakma cooooook öpüyorum
![]()
Bende merak ediyorum nasıl giydiriyorsunuz bana çok kalın diyor herkes. İçinde kısa kollu çıtçıtlı bady üzerinde ya tulum ya alt üst takım oluyor sadece ayağına çorap giydiriyorum içine. Üzerine pamuklu penye battaniye örtüyorum. İzmir'de olanlar özellikle nasıl giydiriyor ne örtüyor?Anneler bebeğinizin üstüne yorgan örtüyor musunuz? Doktorlar ilk aylarda önermiyor ama üşümezler mi?![]()
Batıkentteki hastane değilmi canım? Yenidoğan yogunbakımı fln varmıymıs oranın? Gayet kucuk bi hastane normalde ama doğum kısmı hakkında iyi bi arastırma yapMk lazım.
Üzülmemek elde değil canım Allah dermansiz hastalik vermesin insallah allahin izniyle atlaticaz belki sünnetinide yaparlarçook geçmiş olsun canım kardeşimin bebeğindede kasık fıtığı wardı 40 çıkınca ameliyet oldu çünkü 5 çivarı doğdu üzülme çok çabuk atlatıyorlar ameliyat izi fealnda kalmıyor küçük bi kesik atıyorlar inş bi an önce kurtulur
Teyzemde hamile cnm su sıra etimesgutta etımed varmış oraya gıdıcem dıyodu bi arkadasta sincanda koru hastanesini önerdi yakın oralar bide onları arastr istersenEvet batikent teki hastane canim. Yeni dogan ünitesi yokmuş. Toplam 3 dogum doktoru varmış hepsi içinde kötü yorumlar okudum. Vazgeçtim hastaneden yine 42 haftayı bekleyip etlik yada büyük dogumda yapıcam galiba![]()
Teşekkür ederim teyzesiCok gecmis olsun canim.![]()
Teşekkür ederiz teyzesiÇok geçmiş olsun canım.
Bende merak ediyorum nasıl giydiriyorsunuz bana çok kalın diyor herkes. İçinde kısa kollu çıtçıtlı bady üzerinde ya tulum ya alt üst takım oluyor sadece ayağına çorap giydiriyorum içine. Üzerine pamuklu penye battaniye örtüyorum. İzmir'de olanlar özellikle nasıl giydiriyor ne örtüyor?ahsen1212
İnşallah canımCanim.gecmis olsun cok guzel gececek insallah ameliyati Allahin izniyle
Dereotu arttıriyormuşIbrahim saracoglu azaltır diyor.