- Emoji Skoru
- 1.274
- Puanlar
- 173
Ibrahim saracoglu azaltır diyor.
Ben de öyle duydum maydonoz nane azaltır az da olsa diyodu sanirim Saraçoğlu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ibrahim saracoglu azaltır diyor.
Amiinnn canımKızımı henüz uyuttum. Çok yorgun ve uykusuzum kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Allah doğuma ve doktor kontrolüne gidecek tüm annelere kolaylık versin. Bebek büyütenlere de güç kuvvet derman versin. Öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun cnm. Bebeğin neden küvezde ki hafta olarak girmesine gerek yok sankiPazartesi doğum yaptım kızlar. Epidural normal doğum oldu. Anca kendimi topluyorum çok dikişim var. Bebeğim küvezde dualarınızı bekliyorum.
Hadi bakalım canım allah yardımcın olsun. İnşallah kolaycacık atlatır sağlıkla kavuşursun miniğine.Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam![]()
Mesela ben varım :) Yarın doğum kısmetse.Kızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Allah analı babalı büyütsün canım. Neden küveze ihtiyaç duyuldu?Pazartesi doğum yaptım kızlar. Epidural normal doğum oldu. Anca kendimi topluyorum çok dikişim var. Bebeğim küvezde dualarınızı bekliyorum.
Ben....uykusuz bir gece daha bitti assolistler gelmiyor yafffKızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Cnm cok uykusuz gecen olucak bu gunlwrini iyi degerlendir ve uyu bence ☺Ben....uykusuz bir gece daha bitti assolistler gelmiyor yafff
Allah yardımcın olsun canim. Sağlıkla kucakla inşallah bebeğiniHastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam![]()
Kızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Rabbim şifa versin inşallah canımUykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur.yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahHastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam![]()
Cok sagol canimRabbim şifa versin inşallah canım
Canim Allah yardimcin olsun hayirli dogum nasip etsin insallah guzel haberini bekliyoruzHamilelik macerasının sonuna geldim artık yarın 8 de hastaneye gidiyoruz bizim oğlan kendi isteğiyle gelmedi artık sezeryanla dünyaya gelecek