• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızımı henüz uyuttum. Çok yorgun ve uykusuzum kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Allah doğuma ve doktor kontrolüne gidecek tüm annelere kolaylık versin. Bebek büyütenlere de güç kuvvet derman versin. Öpüyorum hepinizi
Amiinnn canım

Pazartesi doğum yaptım kızlar. Epidural normal doğum oldu. Anca kendimi topluyorum çok dikişim var. Bebeğim küvezde dualarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun cnm. Bebeğin neden küvezde ki hafta olarak girmesine gerek yok sanki

Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam:mad::mad:
Hadi bakalım canım allah yardımcın olsun. İnşallah kolaycacık atlatır sağlıkla kavuşursun miniğine.

agopa agopa canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun, güzel haberler ver bize.

Herkese günaydınlar:KK200::KK200::KK200:
Kızımı eşimi gönderdim, kahvaltı bile yaptım ama başım ağrıyor. Çok uykusuzum ya yatsam da uyumam bir saati bulur. Yarın büyük gün. Bugün annem gelecek son temizlik düzenleme işleri yapılacak. Epilasyon son hazırlıklar falan. Gece de heyecandan uyuyamam muhtemelen :KK73::KK73::KK73:

Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam:mad::mad:
Allah yardımcın olsun canim. Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini

Uykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur. :( yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.

Uykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur. :KK43: yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Rabbim şifa versin inşallah canım

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Hamilelik macerasının sonuna geldim artık yarın 8 de hastaneye gidiyoruz bizim oğlan kendi isteğiyle gelmedi artık sezeryanla dünyaya gelecek
Canim Allah yardimcin olsun hayirli dogum nasip etsin insallah guzel haberini bekliyoruz

Back
X