Canim kendimiz aliyormusuz ucretli saglik ocaginda yapiveriyorlarmisBenim oglum 8 yasinda olmustu rota virüsü olduk bir hafta hastanede yatmistik aşısı yoktu eskiden simdi ben kücüge yaptiririm özel aşımıymış devlet yapiyormuymus?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kendimiz aliyormusuz ucretli saglik ocaginda yapiveriyorlarmisBenim oglum 8 yasinda olmustu rota virüsü olduk bir hafta hastanede yatmistik aşısı yoktu eskiden simdi ben kücüge yaptiririm özel aşımıymış devlet yapiyormuymus?
Ala ala nasil doktor mama verme der tabi sutun yeterince bolsa, benm sutum yetmedigi icin yavrum sarilik oldu ztn ve mamayla dusurduk sariligimizi ama emmedende asla vazgecmedik cunku emzirdikce sutumuz geldi cok sukur ama tam yettigini dusunmedigimiz icin gun icinde bikac defa mama yapioruz biz cnm senn sutun yetiosa saat basi emzir duser kafa sariligidir o vucuda inmez Alahin izniyle bizde az incelemedik surekli vucudunu..
Doktorlar ve eczacı smilac önerdi sma de iyiymiş ama smilac gaz yapmıyormuş onu dene istersenMerhaba annisler bebelac nutrikonfor 1 kullanan varmi ya ben evolvia aptamil hip denedim bebegim red edio siz bebelac icin ne diosunuz
Canm benm kilosu iise bebegin ve kakasi cisi surekliyse hiiiic korkma Allahin izniyle ztn beslenmeyle atio bebis vucuttan bunu birde gun asiri yika bize ole demisti doktor acilir bebisin rengi ama cok cok agliosa fazla uzatmayin yikanma seansini biz hizlica yikioruz sirt ustu dondurunce kiyameti kopario bizimki...dely sütüm var ilkgünden beri emiyorda ama sarılık oldu işte
doktor çok yüksek değil kiloda almış gerek yok emzir vücuduna yayılırsa gelirsiniz dedi ama 8 günlüğüz hala geçmedi göbeği de düşmedi acaba yetmiyormu diye düşünüyorum sık emiyor kaka çiş de bol :) ben mi sabırsızım ki?
Yok canım, ishalden değildir. Bebekler hep ishal gibi. Dün ben de sordum hatta. Benimki de sık sık kaka yapıyor. Biraz da kıvamlı, ama bebişler öyle olabilirmiş. Öyle şeyler düşünme. Doktor zaten söyler. İnşallah yolundadır her şey..Bakalım bugün doktorumuzla tanışacağız o ne diyecek. Dün gündüz uyymaktab hiç ememedi doğru düzgün ama gece çok güzel emdi ishal var sürekli yapıyor yavrum emse de çıkardığı için kilo alamıyor herhalde
Bizimki yalancı memeye alismadi daha. Alissa o biraz kurtarıcı olur belki..Canım aynı durum bizdede o sebeple gece yatmadan sağıp 60 cc veriyorum sonra meme verip doydugunu dusundugumde yalancı emzigini verip gaz çıkarıyoruz anca tam doyunca uyuyor bi ara yalancı meme almayi bıraktı ağlayarak uyuyup kusana kadar iciyodu allahtan yine yalancı ya kanıyor Cup Cup aç gibi emiyo :-( ama böylelikle hem uyuyoruz hem kusmuyoruz şükürr her gün daha yoluna giriyo emin ol
canım ayyyynı beenım yasadıklarım ı yasamıssın oglum dogdugunda esım 1.5 aylik askerdı dogum yaptım ıkıncı gunu geldı 10 gun kaldı gıttı daha sonra ben surekli agliyordum bırde kayn valıdem gılle oturuyorduk psıkolojım alt ust olmustu oglum 13 aylıkken geldı babası sımdı de kızımı dogum yaptıgımda hep o gunler geldı aklıma aglamaklı sıkılgan gecıyordu gunlerım cok sukur gectı o gunler ıkı gun sonra 40 mız cıkıyor ve bız eve tıkanıp kalmadık markettı park tı annem kayınvalıdem e falan gıttık bunalmadım cokHerşeyi birlikte yapan biz her hafta sonunu mutlaka dışarda geçirirdik bu duruma alışkın olunca evde kalmak zorumuza gitti. Evde çocukla olmak çıkamamak sıkılmak benim yapmam gereken nazlar değilmiydi tam tersi eşimi etkiledi. Nasılsın ne yapıyorsunuz diye günde 3-4 kez arar ve son günlerdeki aramalarında sürekli dışarı çıkma mevzusu var çıktığı arkadaşıda kırk yılda bir görüştüğü bir kişi yani olmasa da olur. Uzun yıllardır istediğimiz bir bebek çok zor şartlarda kavuştuk 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemesi sonucu.. Herşey süper olacak çok istediğimiz dileğimiz kabul oldu işte eşim benimde bir dediğimi iki etmeyecek fazla beklentiye girmişim sanırım hiç istediğim birşey yok ekstradan sadece yanımızda olsun ben nasıl ki kendimden ödün veriyorsam oda versin. Önceside var sanırım eskileride katıyorum ben işin içine böyle kendimi doldur doldur fazla beklentiye girmekle en büyük hatayı yapmışım. İlk oğlumuzda 10 günlükken askere gitmişti ve ben 15 ay kendim büyüttüm bunda tam destek bekliyordum hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Ayy destek olucaz dedin ya destan yazdım anlatılmıyor ki yazarakta çok uzun oluyor işte.. Hakkınızı helal edin lütfen
Göbeği düştümü sizin??? Bizimkinin hala duruyo kurudu kahverengi oldu ama incelmedi hala kalın oyüzden çekiniyorum yıkamayaCanm benm kilosu iise bebegin ve kakasi cisi surekliyse hiiiic korkma Allahin izniyle ztn beslenmeyle atio bebis vucuttan bunu birde gun asiri yika bize ole demisti doktor acilir bebisin rengi ama cok cok agliosa fazla uzatmayin yikanma seansini biz hizlica yikioruz sirt ustu dondurunce kiyameti kopario bizimki...
Canım pompayla veya göğüs ucu çıkarıcıyla denedin mi? Ben sol göğsümün ucunu pompayla çıkarabildim.Kızlar 41 günlük olduk bebeğim hala meme tutmuyor daha doğrusu tutamıyor çünkü göğüs ucum yok bildiğiniz dümdüz gören şaşırıyor. Elimizin üzeri gibi dümdüz gerçekten. Minnağım ağzına alamıyor bu yüzden zaten az olan sütüm bitti. Mama ile besliyorum mecburen. 2 saatte bir 60 cc veriyorum. Doymazda bir 30 cc daha veriyorum. Herkes beni suçluyor ama ne yapabilirim deniyorum sürekli tutamıyor. Yaradılıştan olan bişey elimden ne gelir ki. Herkes üstüme geliyor özellikle kvalidem. Kafayı yicem ya zaten üzülüyorum bir gün koparcam kıyameti tak etti artık. Sağlıklı olsun da mama yesin napayım![]()
Canım biz 3 günlük olduğundan beri yıkıyoruz, 8.günün gecesinde düştü göbeğimiz. Göbeğini banyodan sonra kurulayıp göbek bakım setiyle temizliyordum.Göbeği düştümü sizin??? Bizimkinin hala duruyo kurudu kahverengi oldu ama incelmedi hala kalın oyüzden çekiniyorum yıkamayakesin hasta falan ederim ben göbeği nemli kalır falan
![]()
Elaya bak sen son saniyeye kadar yuvasının tadını çıkarmış yaramazCanım ben tam günümü doldurdum doğum oldu. Burda 2'si gösteriyordu aslında 3 ekimdi benim son beklenen tarih tam o gün doğdu. Hatta ben ilk hamile kaldığımda telefonuma şunu kaydetmişim.
Yaaaa keşke bende öyle yapsaymışım saçları yağdan yapıştı :)) eczanede var mı?? Yani göbek bakım seti diyemi satılıyo?Canım biz 3 günlük olduğundan beri yıkıyoruz, 8.günün gecesinde düştü göbeğimiz. Göbeğini banyodan sonra kurulayıp göbek bakım setiyle temizliyordum.
Kıyamam :) Evet canım öyle satılıyor. Üstünde de öyle yazıyor kutusunun.Yaaaa keşke bende öyle yapsaymışım saçları yağdan yapıştı :)) eczanede var mı?? Yani göbek bakım seti diyemi satılıyo?
Canm bizimki 6.gun dustu ama erken oldu biraz sonra hafif kan oldu kurudu o kan sonra doktora gittik k vitamini ignesi yapti ici tam iyilesmemis dedi kanama olursa az bise gelio ztn peceteye yine gel dedi ama banyo ettrme falan demedi cnm dogum doktorumda eve gidince hemen yikayin ama gobegi asla islaak kalmasin dedi iyice kurutmak lazmGöbeği düştümü sizin??? Bizimkinin hala duruyo kurudu kahverengi oldu ama incelmedi hala kalın oyüzden çekiniyorum yıkamayakesin hasta falan ederim ben göbeği nemli kalır falan
![]()
Canm bizimki 6.gun dustu ama erken oldu biraz sonra hafif kan oldu kurudu o kan sonra doktora gittik k vitamini ignesi yapti ici tam iyilesmemis dedi kanama olursa az bise gelio ztn peceteye yine gel dedi ama banyo ettrme falan demedi cnm dogum doktorumda eve gidince hemen yikayin ama gobegi asla islaak kalmasin dedi iyice kurutmak lazm
Bizede yıkamayın dedi yıkarsanızda göbeğini streç filmle sarın dedi biz yıkamadık daha bahsettiğin göbek bakım setinde de steril mendil ve %70 alkol var sprey seklinde bize 3 gün günde 1 kez kullanın dedilerLadyCedar teşekkürler kızlar doktor bize yıkamayın dedi oyüzden çok yanaşmadım ama baticon alkol kullanabilirsiniz demişti onları da ben istemedim Bu setten alayım madem.