• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar otri bebeyi kullananlariniz nasıl kullandı bi anlatabilir mi bide göz capagi için anne sütü iyi gelio die konuşulmustu yanlış hatirlamiyorum dimi

emziriyosan her yemegine kimyon ekle cnm cok faydasini gorursun...gaz iicnde rezene icirebilirsin milupanin. 30 cc su 1.5 cay kasigi rezene veriyorum ben. yine gecmezse zinco var bitkisel gaz ilaci onu verdi doktorumuz bize... gazi oldugu zaman veriyorum. 5 damla veriliyor. gunde 6 defaya kdr verilebilirmis gazi gecmezse
Ay uyumuyor aglio gazi var napicambende oturdum agliuorum

Kızlar sma mama bize iyi geldi sanki tabi ki ela bu mamayıda reddetmedi ama aslında gece anlıcaz.
cnm anne sutune en yakin mama holle diyorlar... denedinmi bilmiyorum. birde kusuyorsa yenidogan reflusu olabilir. besledikten sonra dik pozisyonda tut (basi midesinden yuksekte olacak)hemen yatirma 15 20 dk. sonra yatir kusmaz. benim kizimda olmustu mamadan sanmistim degismistim ama mamadan degilmis

Kizlar otri bebeyi kullananlariniz nasıl kullandı bi anlatabilir mi bide göz capagi için anne sütü iyi gelio die konuşulmustu yanlış hatirlamiyorum dimi
Ben kullanıyorum cnm rahatlatiyo bebegimi serum fizyoloji damlatiyorum sonra onunla cekiyorum sümüğü yavsiye ederim

Kızlar sigaraya yine basladım ben:(
Biliyorum zararları ama işte
Kafam yerinde degil ya
Eşime yalvardım artık erken gel bak biraz diye
20 gundur total 30 saat uyumadım

Kızlar sigaraya yine basladım ben:KK43:
Biliyorum zararları ama işte
Kafam yerinde degil ya
Eşime yalvardım artık erken gel bak biraz diye
20 gundur total 30 saat uyumadım
Canım geçecek bu gunler ama bebeğin için keşke içmesen sigara ben agustosta dogum yaptim şimdi şimdi kensime geliyorum inanki geçiyor sabret biraz

Canım anne sütü damlattım ben. Hem hemşire hem doktor önermişti. Bir de masaj yaptım. Çok şükür 2-3 gündür çapaklanma yok bizde.

Kızlar bugün neredeyse giremedim. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun, sağlıkla büyütsünler. Bekleyen annelerimiz inşallah sağlıkla sizler de kavuşursunuz.

Ben çok kötü grip oldum. Bebeğim de hapşırıyor. Bir de uykusuzluk başladı yine gece olunca. Baya huzursuz. İnşallah toparlarız bir an önce.

Canım geçecek bu gunler ama bebeğin için keşke içmesen sigara ben agustosta dogum yaptim şimdi şimdi kensime geliyorum inanki geçiyor sabret biraz
İnşallah canım ya
Korkularım cok degıstı
Bebegım için
Manyak gibi birşey oldum
Konusacak kimsem yok bu donem
Dedim ya daha bugun annem geldi
Banyo bile yirmi gunde ıkı kez yapabıldım
Kime sorsam hep birileri varmış yanlarında
Gecen gece ınanırmısın aglamamdan apartman ayagı kalktı
Frenleyemıyorum kendımı

Kızlar bugün neredeyse giremedim. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun, sağlıkla büyütsünler. Bekleyen annelerimiz inşallah sağlıkla sizler de kavuşursunuz.

Ben çok kötü grip oldum. Bebeğim de hapşırıyor. Bir de uykusuzluk başladı yine gece olunca. Baya huzursuz. İnşallah toparlarız bir an önce.
Gecmıs olsun
Bende de yanma vardı bogazımda
Nurofen ıc demıstı dr
Kullandım ıyı geldı
Yıne de sor druna

İnşallah canım ya
Korkularım cok degıstı
Bebegım için
Manyak gibi birşey oldum
Konusacak kimsem yok bu donem
Dedim ya daha bugun annem geldi
Banyo bile yirmi gunde ıkı kez yapabıldım
Kime sorsam hep birileri varmış yanlarında
Gecen gece ınanırmısın aglamamdan apartman ayagı kalktı
Frenleyemıyorum kendımı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım 10 gün annem yanımdaydı sonra gitti sonra herşeyi tek başına ben yaptım esim işe gittiği için inada bişey diyemiyodum ancak izinli oldugu gun bebekle ildilenebiliyodu banyo yapamiyorum terliyorim kendimden tiksinmistim sütüm az geliyo herşey o kadar coktuki bide çalışan biri için bu kadar uzun sürede evde kalmak psikolojim alt üst oldu enfeksiyon kaptim acilde yattim ama bebegine sarilinca geçiyo yeni yeni bağını kuruyosun 40 bi çıksın azıcık sik dişini

cnm anne sutune en yakin mama holle diyorlar... denedinmi bilmiyorum. birde kusuyorsa yenidogan reflusu olabilir. besledikten sonra dik pozisyonda tut (basi midesinden yuksekte olacak)hemen yatirma 15 20 dk. sonra yatir kusmaz. benim kizimda olmustu mamadan sanmistim degismistim ama mamadan degilmis
Canım bizim hiç kusma problemimiz olmadı çok şükür. Bizim doymama ve uyku problemlerimiz var hatta şuan bayılmak üzereyim uykusuzluktan.

Kaç saattir uyutamıyoruz miniğimi. Gözleri koca koca açık beşiğinden bizi izliyor. Mecbur ağzına emziğini verdim. Aranıyor devamlı. 60 cc biberonla süt içirdim. 32 dakika sol, 21 dakika sağ göğsümü emdi. Ne derdi var anlayamıyorum. Üzülüyorum. Ben gribim, yorgunum. Uyumam lazım. O kaç saattir uyanık. Ağlaması da yok. Sadece izliyor. Gaz problemi olsa ağlardı değil mi? 2 gün öncesine kadar fosur fosur uyuyan bebeğim gitti, yerine geceleri hiç uyumayan bir bebek geldi sanki...
Allah yardımcımız olsun valla.

Çok geçmiş olsun canım
Biz de yeni atlattik çok şükür. Sürekli emzir anne sütü antikor

Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
Maşallah iyi gitmiş. Ben de 14 almıştım. 6 gün oldu doğum yapalı. 7 kilo gitmiş. Kalanı o kadar çabuk gitmez gerçi ama iyi sayılır.

Back
X