• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ben de daha yarısını bile veremedim kilonun:KK43: 19 kilo almıştım bugün itibariyle sadece 8 kilom gitti:KK43: hastanedrn geldiğimde 5 kiloydu bu:KK43:
Günaydın Can'ım benimde aynı yaaa 18 kilo almıştım doğumdan geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti zaten oğlum 4100 doğdu anlamadım hani suyu plesantası ödemi 13 kilo vermem lazım ama 2 ay oldu hiç mi veremez insan çok aşırıda yemiyorum güya emzirme kilo verdirtiyordu bilemedim ben

Galiba bebeğim üşüttü dünden beri 5-6 kere kustu öyle hemn beslenme arkasından frğik sütekli alttn gaz çıkartıyor uykusunda sütekli huzursuz ne yapsam bilemedim
Belki dazla geleni çıkarıyordur. Bizimkide deli gibi emdiği için ağzının kenarından çıkıyo doktor normal dedi fışkırır gibi gelmiyosa öğürmüyosa normalmiş

Kızlar merhaba :KK3: Herkes iyidir inşallah :KK73:
Acil bir şey sormam lazım: 1 numara bebek bezini ne kadar kullanicaz? Bizim bebiş 5 kilo falan oldu sanırım. 2 numaraya geçelim mi? Ama aslında hala büyük geliyor gibi 1 numara. Karar veremedim. Unnado' da prima bebek bezlerinde indirim varmış ya. Aliyim dedim ama 2×94 adet 1 numara çok gelir gibi geldi. 2 numara mı aliyim artık?

Belki dazla geleni çıkarıyordur. Bizimkide deli gibi emdiği için ağzının kenarından çıkıyo doktor normal dedi fışkırır gibi gelmiyosa öğürmüyosa normalmiş
Dr aradık ama 29 ekim olunca hastanedr yokmuş yarın gidince sorcam artık birde mama değiştirmiştik ondan da olabilir mi bilemedim

Acil bir şey sormam lazım: 1 numara bebek bezini ne kadar kullanicaz? Bizim bebiş 5 kilo falan oldu sanırım. 2 numaraya geçelim mi? Ama aslında hala büyük geliyor gibi 1 numara. Karar veremedim. Unnado' da prima bebek bezlerinde indirim varmış ya. Aliyim dedim ama 2×94 adet 1 numara çok gelir gibi geldi. 2 numara mı aliyim artık?
Can'ım bence 2 numara al benim oğlum 4800 falan 1 no lu paketten yarısı kaldı onu bitirince 2 ye başlıycam ben indirimde diye çok önceden 3 paket 2 numara almıştım ama şimdi unnado ya baktım gerçekten çok çok uygun bende 2 nolusunu alsammı bilemedik 6 kiloya kadar yazıyo üzerinde

Canım biz direk 2 numarayla basladık 1 numaralar kaldı elimizde çişi çıktı hep 1 de

Canım bence 2 numara al, bugün geçmesen yarın geçeceksin.

Kızlar eşleriniz size ne kadar yardım ediyor çok merak ediyorum eşim gece nerdeyse hiç uyanmıyor annemle ben bölüşüyoruz hazırlarsa Bi mama hazırlıyo eşim hoş ona da kıyamıyorum sonuçta 7 de işe gidiyo ama bilemedim ablamın eşi herşeyi yapardı altını bile değiştirir şi benim eşim alt konusunda çok kötü ben değiştirirken bi kusmadığı kalıyo annemde ben gidince de mi böyle olcak diyo hani şimdi izinliyken idare etmeye çalışırım da iki ay sonra işe başlıycam sizde durumlar nasıl

Canım biz direk 2 numarayla basladık 1 numaralar kaldı elimizde çişi çıktı hep 1 de
Benim de yeşil primada cisi çıkıyor. Önce premium kullanmıştım, çıkmamıştı. Ben de yesilden dolayı çıkıyor diye düşünmüştüm. O zaman 2 aliyim ben de canım. Saol :KK36:

Gittim canım baktrdm tansiyona 12 8 çıktı normal dediler :S biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim kuzum :* afedersinz biraz ishal olmuştm bugün çok su mu kaybettim ondan mı oldu anlamadm... bolca su içiyorum umarm daha iyi olurum
Canim cok gecmis olsun daha da iyi olursun insallah dogumuna azcik kalmis Allah kurtarsın kolay bi dogum olsun insallah

Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
Canimm maasallah ama azcik kilo almissin cok sanslisin ben 17 kilo aldim 11 i gtti 12 gunlukken boleydi 15 gunlugz bugun ama daha düşmemiştir☺☺

Kızlar eşleriniz size ne kadar yardım ediyor çok merak ediyorum eşim gece nerdeyse hiç uyanmıyor annemle ben bölüşüyoruz hazırlarsa Bi mama hazırlıyo As eşim hoş ona da kıyamıyorum sonuçta 7 de işe gidiyo ama bilemedim ablamın eşi herşeyi yapardı altını bile değiştirir şi benim eşim alt konusunda çok kötü ben değiştirirken bi kusmadığı kalıyo annemde ben gidince de mi böyle olcak diyo hani şimdi izinliyken idare etmeye çalışırım da iki ay sonra işe başlıycam sizde durumlar nasıl
Canim bn de ayni konudan dertliyim. Normalde esim ev islerine falan yardim ederdi.sindi iyice birakti. Hslbuki suan cok daha fazla ihtiyacim var. Gece uyaniyor e niye agliyor bu cocuk deyip yatiy
or.ben 25 gundur uykusuzum ustelik tek basimayim kimse de yok yanimda esim aksam 9 da geliyor isten dusun artik halimi. Dun gece hic uyumadim esim bugun izinli ve araba bakmaya gitti aksam da arkadaslariyla buluscskmis. Ev daginik uykusuzum cocuk surekli huzursuz artik kafayi yemek uzeriyim.

T kilo olduysa 2ye geç cannm yoksa taşabilir kaka çiş

Kızlar bende alayım diyorum unnado dan bez, hiç alışveriş yapmadım bu siteden güvenli midir daha önce yaptınız mı?
Canım ben de ilk kez bu bebek bezi indirimden dolayı alışveriş yaptım 2-3 güne geldi. Çok güzel de paketlemişler kırılmayacak birşey olmasına rağmen. Ayrıca otribebe de indirimdeydi ondan da aldım. Yedek ucundan da sipariş ettim ancak tedarik sürecinde diyo. Fakat diğerlerini onu beklemeden hemen gönderdiler. İlk siparişte %10 indirim de var. Ben 2 ve 3 numara aldım keşke diyorum 4 falan da alsaydım indirimle daha da uyguna geliyodu.

Lovely35 Lovely35 Ece nasil memnun musun momfortbaby den..resmini gordum Ela baya memnun hayatindan..Kumsal da kucaga alisti sagolsun babasi isten geliyo yatiriyo gogsune ole tutuyo sevcem diye..simdi gece de kucagimda yada memede uyumak istiyo bende alayim diyorum seninki gb bisey ama merak ediyorum gunduz ole gogsune alisinca gece ne yapti yine kucak istedi mi?? Sanki onunla daha da alisicak gb geliyo bana bilemeidm..

Ben demir ilacı kullanıyorum bebeğime deviti veriyoruz sadece neden killanma dedi acaba nedenini sorup mantıklı olana sen karar ver derim artık kendimiz dr olucaz bu gidisle:KK43:
Canim anlatti bana mantikli geldi. Kana bitsey karismasi gerekiyomus tibbi terim olarak konustu da ne dedigini pek hatirlamiyorum ama 4 aya kadar biz bebeklerin anemik olmasini isteriz demis kullanirsa anemik olmaz dedi kesinlikle kullanma dedi bebegide kabiz yaparmis hem canim. 4. Aydan itibaren kullan dedi

Back
X