• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Emzirme mesaisinden herkese iyi geceler,
Uyku akıyor resme gözlerimden, oğlan da midesini doyurmak için hiç aceleci değil.
havvaku havvaku hayırlı olsun canım, güle güle büyüt yavrunu
Gece sanki daha bi inat yapiyorlad degilmi. Bilerek isteyerek uykusuz birakmak icin gibi:)

Kızlar iyi geceler bende doğum yaptım 23 ekim de öncelikle göğüs yarası şikayeti olanlar için susam yada tahin yağını şiddetle öneriyorum benimde kanıyor du resmen ama her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi taktım şimdi hiç acı çekmiyorum resmen AğlıyoDum emzirken. Birde lütfen bilen yazsın bu sarılık testi yapıldığında hastanede hemen sonuçlar çıkıyo mu ne kadar süre bekliyorsunuz çıkması için kızım da var mı yok mu emin olamıyorum sık sık emziriyorum ışık altında uyuyoruz zaten ama 7 günlük olduk yüzünde çok hafif var gibi bende gidip hastaneye bi baktİrsam mi diye düşünüyorum bilen varsa yazabilir mi. Sizler ne yaptınız sarılık la ilgili gittiniz mi doktora doğumdan sonra

Kızlar iyi geceler bende doğum yaptım 23 ekim de öncelikle göğüs yarası şikayeti olanlar için susam yada tahin yağını şiddetle öneriyorum benimde kanıyor du resmen ama her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi taktım şimdi hiç acı çekmiyorum resmen AğlıyoDum emzirken. Birde lütfen bilen yazsın bu sarılık testi yapıldığında hastanede hemen sonuçlar çıkıyo mu ne kadar süre bekliyorsunuz çıkması için kızım da var mı yok mu emin olamıyorum sık sık emziriyorum ışık altında uyuyoruz zaten ama 7 günlük olduk yüzünde çok hafif var gibi bende gidip hastaneye bi baktİrsam mi diye düşünüyorum bilen varsa yazabilir mi. Sizler ne yaptınız sarılık la ilgili gittiniz mi doktora doğumdan sonra
Canım bizde sarılık değeri 13 çıktı. Sonuç bi saatte çıkıyor. 5. Gündü gittiğimizde. Doktor 7. Güne kadar artar sonra düşmeye başlar iyi beslerseniz dedi. Önemli olan vücudunda olmasın. En son gözlerden gidermiş zaten.. Birde sarılıkta tehlike böyle hafif sarı olduğunda değil daha koyu hatta turuncuya yakın olduğunda dedi öyle olursa mutlaka gelin dedi. Bizim 12. Gün artık yüzünde iyice kayboldu..

Cnm sagol..zar zor uyudu..sastim kaldim hic bole yapmazdi hergun huyu degisiyo..aksam misafir geldi nazar oldu diyo bizimkiler tesadufmu bilmem onlar gidince uyudu☺
Biran panik oldum goguslerim sondu emmekten..hipp mama siparis etmistim bugun geldi bakalim gece vericem ayni olursa..
Bizimde 4:30 uyuduğu gece misafir gelmişti kalabalık 10 kişi falan annemin arkadaşları o gün hiç öyle ağladığını görmedik hatta küçücük bebeğime kızdım artık. İnanıyorum nazara. İnşallah hipple rahat edersiniz. Ben beğenmiştim o mamayı şuan kullandığım sma goldda güzel.

90 mııı maşallah canım. Biz 10 günlük olduk sadece gece mama veriyorum emzirmenin üstüne anca 20 en fazla 30 cc alıyor. Biberonla vermiyorum ama kaşıkla vermeye başladım. Önce enjektörle veriyorum onu sevmedi
Ama biz bugün 27 günlük olduk teyzesi. Hatta 4 hafta önce bugün yarım saat sonra doğum yapmıştım ben. Mamanın arkasındaki hafta ve ölçeğe göre veriyorum emzirmenin üstüne.

Başlarda yan yatırıp sırtına yastık dayiyordum. 25 günlük oldu. Hiçbir şekilde yan durmuyor, dönmeye başladi. O yüzden bayağidir sirt üstü yatiyor bizimki. Çok şükür kusma problemimiz yok.
Sıkıştırıyorum canım ben iki yastıkla o zaman dönemiyor yoksa bizimki yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. Önce yana dönüp sonra sırtının üzerine dönüyor ama hareketlilik iyidir gaz problemimiz çabuk biter.

Ayy canımsin yaa :) :* cok mutlu oldum öyle beklenmek güzel, düşünülmek güzel geldi :* insallah hayırlı guzel dogum hikayeleriyle geliriz biz de :* baktıkça dua da ediver emi :*
Bende merak ediyorum forumun son doğuran üyesi acaba hanginiz olacak diye. htys htys zobiska zobiska mı sen mi?????

Sagolasim canim insallah gecer kendimi taniyamadm utandim kendimden minicik yavruya kizdim cok uzuldum o napsin ama insallah duzelir
Canım valla geceleri bende canavara düşünüyorum el kadar bebeğe kızıyorum uyumuyor diye annem gelip devralıyor hemen. Annemde bugün son günümüz cts evime dönüyorum ne yapıcaz bilmem.

Bizden güzel haberler var kızlar. Dünden beri az az anne sütü vermeye devam etmişler. Dört beş defa kendi kendine kakasını yapmış. Doktoru gelmemişti görüşemedik ama hemşiresi güzel şeyler söyledi. Karnındaki şişlik inmiş. Yakında emzirmemi isteyip biraz daha takip edeceklermiş. Her şey güzel olacak inşallah.
Gözünaydın canım hersey yoluna giriyor şükürler olsun :)

Ge
Canım valla geceleri bende canavara düşünüyorum el kadar bebeğe kızıyorum uyumuyor diye annem gelip devralıyor hemen. Annemde bugün son günümüz cts evime dönüyorum ne yapıcaz bilmem.
geceleri bizde de durum cinnetlik
Kendımden korkuyorum yataktan freni patlayan kamyon gibi ucucaz diye

Sıkıştırıyorum canım ben iki yastıkla o zaman dönemiyor yoksa bizimki yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. Önce yana dönüp sonra sırtının üzerine dönüyor ama hareketlilik iyidir gaz problemimiz çabuk biter.

Ay keşke bitse şu gaz! Bi sürü insan resmen küçük bir poponun pırtına endeksli yaşiyoruz:)

Bu cumartesi annelerin paydos günü heralde. Cumartesiden itibaren ben de yalnizim artik. Dünya kaç bucakmiş bakalim..

Back
X