• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ama biz bugün 27 günlük olduk teyzesi. Hatta 4 hafta önce bugün yarım saat sonra doğum yapmıştım ben. Mamanın arkasındaki hafta ve ölçeğe göre veriyorum emzirmenin üstüne.
oyy maşallah size Ela forumun ablalarından zaten ;) Dün gece Benin kız da 60lığı devirdi şaşırdım. Büyüyorlar ya:KK51:

Ay keşke bitse şu gaz! Bi sürü insan resmen küçük bir poponun pırtına endeksli yaşiyoruz:)

Bu cumartesi annelerin paydos günü heralde. Cumartesiden itibaren ben de yalnizim artik. Dünya kaç bucakmiş bakalim..
Ne kadar sanslısınız kıZlar
Dedim ya benim yanımda kimse kalmadı bir gece bile
Yalnız şöyle birşey oldu çok enterasan
Bir gece ilk zamanlar bebek deli gibi aglıyor
Allaha yalvardım bana guc ver diye
Kendim de olan agrılarda cabası
Rüyamda bir ses
Sen rahat uyu biz onu koruruz dedi
Sabah bir kalktım nerdeyiz diye sorgulamaya basladım
Sanırım Allah acıdı halime
Ama bu gunler gecıyor
Kapımı calmayanın kapısını calmayacagım

Kızlar birde şunu sipariş ettim yavru sırtlan için
Üstünü acamasın diye
Bosuna battaniye yorgan vs almışım
Kesinlikle atıyor üstünden
Yatagına sarıncada kımıldayamıyor

image.webp

Ne kadar sanslısınız kıZlar
Dedim ya benim yanımda kimse kalmadı bir gece bile
Yalnız şöyle birşey oldu çok enterasan
Bir gece ilk zamanlar bebek deli gibi aglıyor
Allaha yalvardım bana guc ver diye
Kendim de olan agrılarda cabası
Rüyamda bir ses
Sen rahat uyu biz onu koruruz dedi
Sabah bir kalktım nerdeyiz diye sorgulamaya basladım
Sanırım Allah acıdı halime
Ama bu gunler gecıyor
Kapımı calmayanın kapısını calmayacagım
Canım tüylerim diken diken oldu okuyunca, Allah hepimize güç kuvvet veriyor ben buna inanıyorum yoksa hayatta vücut da psikoloji de kaldıramaz.

Kizlar bebeklerinizin doydugunu nasıl anlıyorsunuz..benim ilk üç gün sütüm olmadığı için mama verdik o zaman mamadan sonra 3 saat falan uyuyordu anne sütüne geçince mamayı kestim ve uykuya hasret kaldım resmen memede 5 dk emiyor uyuyo yatağa yatiriyorum kıyamet kopuyor sanirim dudak tiryakisi olduk bizo_Oal tekrar emzir yatır derken zorla 15 dk emiyor ama yine uyumuyo doymamış yada sütüm yaramiyo olabilir mi ..günde 10 kere falan kaka yapio artık bezi geçtik altinı açınca fiskirtarak üstüme yapmaya başladı o_One yapacağımı şaşırdım valla

Kizlar bebeklerinizin doydugunu nasıl anlıyorsunuz..benim ilk üç gün sütüm olmadığı için mama verdik o zaman mamadan sonra 3 saat falan uyuyordu anne sütüne geçince mamayı kestim ve uykuya hasret kaldım resmen memede 5 dk emiyor uyuyo yatağa yatiriyorum kıyamet kopuyor sanirim dudak tiryakisi olduk bizo_Oal tekrar emzir yatır derken zorla 15 dk emiyor ama yine uyumuyo doymamış yada sütüm yaramiyo olabilir mi ..günde 10 kere falan kaka yapio artık bezi geçtik altinı açınca fiskirtarak üstüme yapmaya başladı o_One yapacağımı şaşırdım valla
Doktorun dedıgı ıcgudusel emiyorlarmış
Doysada doymasa da
Bir de dedi ki çiş ve kaka
Ve tabi ki kilo alıyorsa

Kızlar iyi geceler bende doğum yaptım 23 ekim de öncelikle göğüs yarası şikayeti olanlar için susam yada tahin yağını şiddetle öneriyorum benimde kanıyor du resmen ama her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi taktım şimdi hiç acı çekmiyorum resmen AğlıyoDum emzirken. Birde lütfen bilen yazsın bu sarılık testi yapıldığında hastanede hemen sonuçlar çıkıyo mu ne kadar süre bekliyorsunuz çıkması için kızım da var mı yok mu emin olamıyorum sık sık emziriyorum ışık altında uyuyoruz zaten ama 7 günlük olduk yüzünde çok hafif var gibi bende gidip hastaneye bi baktİrsam mi diye düşünüyorum bilen varsa yazabilir mi. Sizler ne yaptınız sarılık la ilgili gittiniz mi doktora doğumdan sonra

Tabi kan aldılar sarılığına baktilar sonuçlar 10 dk kadar sürüyor sanırım hemen çıktı bizim

Canım bu pamuk mu elyaf mi? Ben pamuk arıyorum ama bulamadım. Elyaf çok terletiyormus. Alanlar hiç memnun kalmiyormus. %100 pamuk en sağlıklısı
Canm alta resim attım
Pamuk polyester galıba
Usumesin tek derdim o
Burnu buz kesiyo hıc sevmıyo yorgan
Pike falan
Bu gece ıkı kat giydırıcem zaten
Uyku tulumu gelene kadar öyle uyusun

Kızlar iyi geceler bende doğum yaptım 23 ekim de öncelikle göğüs yarası şikayeti olanlar için susam yada tahin yağını şiddetle öneriyorum benimde kanıyor du resmen ama her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi taktım şimdi hiç acı çekmiyorum resmen AğlıyoDum emzirken. Birde lütfen bilen yazsın bu sarılık testi yapıldığında hastanede hemen sonuçlar çıkıyo mu ne kadar süre bekliyorsunuz çıkması için kızım da var mı yok mu emin olamıyorum sık sık emziriyorum ışık altında uyuyoruz zaten ama 7 günlük olduk yüzünde çok hafif var gibi bende gidip hastaneye bi baktİrsam mi diye düşünüyorum bilen varsa yazabilir mi. Sizler ne yaptınız sarılık la ilgili gittiniz mi doktora doğumdan sonra
Canim biz ozel hastanede dogum yaptik ama ben memnun kalmadim oradan kontrollerime ve bebegimi devlet hastanesine gotrdum biz istanbulda yasioruz burda kanuni sultan suleyman hast. Var oraya gittik dogumdan 2 gun sonra gozunde ve hafif yuzunde baslamisti sarilik orada acil yeni dogan kismindan hiic beklemeden giris yaptik ve 1 bucuk saat sonra sonuclari aldik elimize ve cocuk doktoruda yeni dogan muayenesini yapti en ince ayrintisina kadar ozellerde boyle degil cunku bize sarilik vucuduna inerse gelin dedi hastaneye yani cocuk yatis yapsin hastaneye katki olsun istiolar resmen bir daha gtmem ozellere ii tecrube oldu bize ve erkenden anladigimiz icinde yatis falan olmadi sukur bol bol emzirip besledk dusurduk sariligi

Anne sütüne geçtikten sonra hiç kontrole gitmedik canım kontrole gittiğimizde mama alıyordu onun için kilo durumunu bilmiyorum kakası da dediğim gibi günde 8_10 kere falan sulu sarı kıvamlı yapio
Doktorun dedıgı ıcgudusel emiyorlarmış
Doysada doymasa da
Bir de dedi ki çiş ve kaka
Ve tabi ki kilo alıyorsa

Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz
Gece kusmalarına karşı
Yan yatırma yastıgı aldım ama bebek iki büklüm kaldı
Ne yapmalı sizce
Kusar gece düz yatarsa diye korkuyorum
Bn yan yatiriyorum arkasini da battaniyeyle yastikla falan destekliyorum. Her gun farkli bi tarafa yatiriyorum.zaten donmuyorlar minikler. Yan yastigi almadim eski usul bizimki. :) ama dikkat etmek gerek benimki duz yatirdigim bi gun kustu burnuna kacti

Kızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bnm oğlum çok az kaka yapıyo gündü bi kere hatta en son dün bu saatlerde az bişe yapmıştı...küçük küçük osuruyo ama cıkaramıyo sanki...bi de emdiğinde bes sekiz dk fln emiyo bi saatte.bir buçuk saatte bir ama dolu dolu çok süt geliyo sonra uyuyakalıyo agzını fln acmk mümkün değil... sizce normal mi...cok ac olsa aglar susmazdı dimi...

Back
X