• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ay deme cnm ya napicaz bendemi acaba bundan oldum bildigimz kati sabunumu koyucaz valla ne olsa yapcam bende ama bulasik bezi isi kotu sabun daha ii
Bi dene sende istersen kaybedilecek bisi yok aynen bi kalip banyo sabunu koy o ateş sizi geçene kadar cikarma dedim ya arkadasim işyerinde öyle calisiyodu mecburen onda görmüştüm bende ateş gibi yaniyodu tas gibiydi göğüslü o söylemişti ise yariyo diye beyaz savundu galiba yanlis hatirlamiyosam.inş.agriniz geçer zor bisi o ya bide nazara dikkat edin bazilarin nazari değer ya bakin çevremize ole her bayanin önünde emziemeyin ben çok inanirim nazara

Kızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?

Oylemi tamam canm olmassa denicem ins su sizlama ve ucundaki hassasiyet gider emzirirken cnm cok acio
doğumdan 4 gün sonra benimde oldu canım süt geldi bebis memeyi tutamadi göğüslerim taş gibiydi hastanelik oldum bir saat boyunca ağlaya ağlaya sağdım eve gelince sabun koydum sabaha baya bi rahatlamisti uçları içinde zeytinyağı sürüp kalkanla kapatıyorum arada sütüm den sürüyorum inş seninde düzelir biran önce

Dün sipariş ettim bende bugün gelir inş onunla da deneyeceğim ne bulursam alıp deniyorum zaten
inş tutar canım ilk üç gün benimki de tutamadi insan yıpraniyo zaten bebeğine yetememek onu besleyemedigini düşünmek insani kahrediyo bide çevreden gelen saçma sapan tepkiler iyice tuzu biberi oluo biz şimdi avent göğüs ucuyla zorla da olsa tutuyoruz ama normal emme pozisyonunda değil bebisi koltuk altimdan alarak memeye veriyorum dier turlu hala emmioruz inş sende biran önce bu sıkıntıdan kurtulursun Rabbim yar ve yardımcımiz olsun

ontleaveme, post: 43305288, member: 578923"]Kızlar aynı durumu yaşayan varsa lütfen cevaplasın
Dün bebeğin burnu tıkanıktı
Hırıltılı ama ara ara olan birşey
Videoya cektım attım dr a
Ates normal bu arada oksuruk 1 2 gunde
Bruno alın demiş eşimle kullandık ama damlatır damlatmaz hemen aspiratorle eşim burnundaki pislikleri cekti cok doluydu
Sonra okuduk ki on dakika beklemeliymis
Bugun yine yapacagız
Dr a gore sorun yok ama bebek yine aynı
Uzuluyorum internette astım falan dıye okudum
Dr a gıdelı on gun oldu daha
Ne yapmalı sizce[/QUOTE]
Benimkide aynı bende şaşırdım napacagimi çok üzülüyorum rahat uyuyamiyo doktor normal dedi banada

Triod ilacı kullanan anneler bebeğinizin tsh ı na bakıldı mı biz dün tahlil yaptırdık sınırın üstünde çıkmış:KK43: 15 gün sonra tekrar bakılcak düşmezse endokrine yollayacaklarmış:KK43:

Canım bende de hamilelikte hasimato çıktı. İlaç kullandım ama kimse bebekle ilgili şunu yapın demedi çocuk doktorunuz mu ölçtü nasıl yaptınız?

:-)bizimkide arabaya binmeden ağlıyo Eyvah yolda nasıl geçecek diyorum ama yolda uyuyor canım eğer Susup uyuyorsa demek kötü bi problem yok içimiz rahat etsin:) bide artık her gün farklı huy olacak diyolar inşallah bugün uslu durur:)
Aynen canım :KK66: gaz bizi mafetti sancılanıyo sonra bi susuyo pıt ğıt arıyorz ama bu 2 gündür jiç rahatlamadı :( bizim bugün kırkımız çıkıyor bundan sonra rahatlarsn diyorlar bakalım nasl olcak

canım ben desitin kullanıyorum her alt açma da olmasa bile iki seferde bir mutlaka sürüyorum
Canım Desitin hangi renk kullanıyorsun? Mavi mi mor mu? Bende de 2şer paket var ikisinden de. İndirimdeyken almıştım. Ama hep Sebamed kullandık. İnternette bazı sitelerde Desitinin içeriğinde paraben olduğu yazıyor. Kafam karıştı. Sen araştırdın mı alırken?

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama GAZ SANCISI için Esra Erol'un bir tarifi varmış. Bana dua edeceksiniz falan demiş galiba okuduğum kadarıyla. Kaç aylık bebeğe verilir, işe yarar mı bilemiyorum. Ekleyim. Araştırın isterseniz ya da doktorunuza sorun.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-31-02-29-46-1.webp
    Screenshot_2015-10-31-02-29-46-1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 131
ysdeniz ysdeniz canim topuk testinde tsh'ina bakiliyor her bebegin dogduktan sonra. ben tiroid ameliyati gecirdim 2012 yilinda bu yuzden tiroid hapi aliyorum hamilelik boyuncada hep aldim ama bebegim cok sukur iyi. hamileligin esnasinda doktorun tahlil isteyip tiroidlerino olcturmedi mi hic?

Canım Desitin hangi renk kullanıyorsun? Mavi mi mor mu? Bende de 2şer paket var ikisinden de. İndirimdeyken almıştım. Ama hep Sebamed kullandık. İnternette bazı sitelerde Desitinin içeriğinde paraben olduğu yazıyor. Kafam karıştı. Sen araştırdın mı alırken?
Araştırdım canım aynı zamanda Teyzem ve Kuzenim de bayadir kullaniolar memnunlar mavi kullanıyorum ben

İçeriğinde paraben göremedim ama okuyunca bazı forunlarda tedirgin oldum. Ben de öneri üzerine almıştım.
Bnde sebamed kullandim o bitince desitin mor olaniji aldim e bebekten mor olani pisik onleyici mavi pisik tedavisi icin cnm bn her alt acmaya degil gunde 2-3 ke suruyirum ikisinden de memnun kaldim pisik yapmadi sukur birdr altini islak mendille tenizlene cnm bn pamuk ve ilik suyla tenizliyirum onunda pisik olmamasina katkisi cok

Canm simdi annemlere geldim annem sisenin icine kaynar su koyucak memenin ucunuda siseye dayicaksin dedi sicak su buhari sanirim sutu cekiomus sisenin icine akicak bosa gidecek ama olsun rahatlicaksin dedi onu denicez birazdan ise yararsa cnm solerm sende yaparsin
Olur canım deneyin bakalım olursa bende yaparım o kolay valla

Bi dene sende istersen kaybedilecek bisi yok aynen bi kalip banyo sabunu koy o ateş sizi geçene kadar cikarma dedim ya arkadasim işyerinde öyle calisiyodu mecburen onda görmüştüm bende ateş gibi yaniyodu tas gibiydi göğüslü o söylemişti ise yariyo diye beyaz savundu galiba yanlis hatirlamiyosam.inş.agriniz geçer zor bisi o ya bide nazara dikkat edin bazilarin nazari değer ya bakin çevremize ole her bayanin önünde emziemeyin ben çok inanirim nazara
Denicem cnm olmassa herseyi denicem napim yeterki su uclari duzelsin yoksa emzirmek cok aci verio o yuzden elle sagiorum

Canim hindistan cevizi tohumu dediğin muskat mi acaba, annemler cocukken ayni dedigin gibi rendeler gibi yapar verirlermis. Bi sorsan muskat diye geçiyor, minik hindistan cevizine benzediginden oyle diyor olabilir mi sizinkiler
ay bak @aysglufk da demis aynisini :)
Evet canım. Anneme sordum, muskatmis ;)
Denicem onu da. Hayır ben de gazliyim yani, anlamadim. Hamileyken bu kadar gazlı değildim ya, hamileyken gaz olur derlerdi. Rezene iciyim, unutuyorum.

dely dely gazdan bizde çok çekiyoruz yavrum doğru düzgün ememiyor bile o gaz gelince ben bugün sab simlex aldım. Arkadaşım biogaia, burse harveys hepsini denedim en iyisi sab simplex al bana teşekkür edeceksin dedi. Benim çocuğum gülebiliyormuş onu anladım bu ilaçla dedi o da çok çekiyormuş. Her gaz ilacını da deneyemiylr insan gönül rahatlığıyla gaz ilaçları çok pahalı 30 lira ve üstü hep. Bugün dayanamadım haline aldım artık. Zinco kullandık hiç işe yaramadı. Aktardan acı elma yapı aldım su ile karıştırıp kullandım yakmasın diye yinede yaktı ayağının altını. Annem bir iki gündür aktardan rezene aldık su da kaynatıp ondan veriyor rahatlatsın uyusun diye. Herşeyi deniyorum o iyi olsun diye. İnşallah faydasını görürüm bu ilacın artık.
Ay saol canım. Ben de aliyim o ilaçtan. Gece yine çok zordu :( Şimdi de uyumaya çalışıyor, 10 dakikada bir sancı geliyor. Bağırıyor, ıkınıyor yavrum. Çıkarsa ne mutlu. Çıkmazsa öyle devam.. Acı elma yağını söylemişlerdi bana da. Denemiyim onu o zaman. İnşallah kurtuluruz yaa!
Canım geçmiş olsun çok zor. Benim oğlumda cok gazlı ilkinde bu kadar olmamıştı. Aguline yi ilk oğlumda dr.u verdi ama hiç işe yaramadı sonrasında zaten çok sürmedi gaz olayimiz gerek kalmadi.
Bunda ise farklı bir çocuk dr.umuz var Sab Simplex verdi. Günde 3 defa 8 er damla dedi ama günde 2 kez veriyorum. Onun dışında günde 3 kez rezene çayı içiyorum birkaç çay kaşığı ile de oğluma veriyorum. Birde annem bol bol masaj yapıyor onunla baya bi rahatlıyor.
Muskatı annemde demişti ama denemek kısmet olmadı
Çok saol canım :KK68: Lovely de sab simplex demiş. Aliyim onu. Rezene de iciyim. İnşallah kurtulur yavrular şu gazlardan da, huzurlu uykulara kavuşurlar ya..

Back
X