• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
Canim ben kullaniyorum her alt acmada pisik oldu gece uyuduk cocuk altina yapmis maalesef kaldi oldu pisik ben sudokrem kullaniyorum arada pudra dokuyorm bde yumusasin diyr tam orasina zeytinyagi☺benim oglan her beze ettigi icin durumu vahim pisik kacinilmaz

Saol canım. Gidiyim en kısa zamanda. Kanama baya geçti gibi.

Bu bebişler arabayı çok seviyorlar canım. Uyumayinca gezdirip gelen tanidiklarim var :)
Oğlum annesinide düşümüyo bütün gün evdeyiz bu sayede bi tur attık hava aldık yemek bile yedik:KK48:

Yavrum pişik olduğundan altını almaya korkar oldum, her seferinde basıyor çığlığı :KK43:
Cnm travazol krem kullan birde ıslak mendil kullanma ben e bebekten temizleme mendili aldm ıslatıp onu kullamıyrm yada penye bezler kullsn . Bizimde çok kötü pişik oldu bu sayede 2-3 güne düzeldi

Cnm travazol krem kullan birde ıslak mendil kullanma ben e bebekten temizleme mendili aldm ıslatıp onu kullamıyrm yada penye bezler kullsn . Bizimde çok kötü pişik oldu bu sayede 2-3 güne düzeldi
Bende bundan sonra pamuk ve su ile temizleyeyim diyordum inşallah faydasıfaydası olur, dediğin kreme bakıyorum hemen

Canim ben kullaniyorum her alt acmada pisik oldu gece uyuduk cocuk altina yapmis maalesef kaldi oldu pisik ben sudokrem kullaniyorum arada pudra dokuyorm bde yumusasin diyr tam orasina zeytinyagi☺benim oglan her beze ettigi icin durumu vahim pisik kacinilmaz
Bizimki her bezi değiştirirken de ediyor :)
Hiç pişiğimiz olmadı ama devamlı da sürmek istemiyorum. Poposu kırmızı oluyor bazen ama bir sonraki beze geçiyor. İnşallah pişiksiz günlerimiz olur hepimizin.

Bugün kontrolümüz vardı. Doktor yavaş yavaş soydu bebeğimizi. Tek beziyle kaldı. Tam bezini de çıkarırken büyük bir gürültü koptu. Peşinden de koku :-)Adamcağızda şaşırdı:-)
Kilo alımımızı çok beğendi. Günde ortalama 48 gram alıyormuş ve 9 günde 435 gram almış kuzum. Hastaneden sonra da babamız bizi yemeğe götürdü.
Bu arada ben yastık olmadan emziremiyorum. İlla kucağımda yastık olacak. O yüzden dışarıda aç kalmasın diye evden çıkarken süt sağıyorum biberona. Yanıma da küçük kase alıyorum. Sıcak su bulup ısıtıp içiriyorum. Acaba biberon ısıtıcı alsam, onda ısıtabilir miyim? Ya da termos alsam ona sağsam? Siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar ya 22 günlük olduk bugün sütüm çok azaldı. Göğüslerim hep dolardı şimdi tam dolmuyo bile. Günde 3 lt.su 1 lt.hoşaf 3 bardakta humana still tea ve rezene karışımı içiyorum hurma yiyorum ama yinede göğüslerim dolmuyo tam olarak. Netten araştırıp mami power siparisi verdim gelsin birde onu deneyelim bakalım inşallah işe yarar

Kızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?

Can'ım her alt açmada sürmeye çalışıyorum ama ev biraz serin bazen apar topar kapatıyorum ben bepantol ve zeytin yağı sürüyorum boynuna ve koltuk altına da sebamed sürüyorum

Canım ben aslında Sebamed kullanıyorum, memnunum. Her alt açmada sürüyorum. Yalnız o baya yoğun bir krem. Sürmesi yayması falan zor. Annem z.yağı sürmekten yana. Hem daha pratik, sürmesi kolay, hem doğal da.. Onu sürünce de gayet mis oluyor popiş :kk77: :KK47: Ablamlar da hep z.yağı kullanmış. Bir daha Sebamed almadım ben de. Johnson Baby pişik kremi aldım. Z.yağı ve onunla devam edeceğim.
Bu arada ıslak mendil kullanıyorum ben, baby&me. Pisik olmadı daha şükür :nazar: İslak mendil kullanmak pisik yapabilir demişler de. Baya stoklu almıştım. Bakalım.. Zararı olmaz inşallah. Yoksa temizlik pamuklarindan da var ama onları denemedim daha.

Aynen canım :KK66: gaz bizi mafetti sancılanıyo sonra bi susuyo pıt ğıt arıyorz ama bu 2 gündür jiç rahatlamadı :KK43: bizim bugün kırkımız çıkıyor bundan sonra rahatlarsn diyorlar bakalım nasl olcak

Ben diyorum 41.gun değişmeyen hayatı görünce depresyona giricem sizin yüzünüzden diye:-) inşallah duzelir ler 40tan çıktı masallah

Canim bn ilk gunler hickira hickira agliyordum emzirirken. Kaniyordu. Ne zordur bilirim dogumdan beter:KK43: 3ayri marka krem aldim fayda etmedi.ben kantron yagi ve tahinin ustune cikan yagla gecirdim 3 gunde. Ama oyle surup birakmayacaksin canim. Kucuk bir bez kestim kantorndan doktum ve gogsume kapattim. Gogus pedi olsada baya bi batiyor ama olsun. Ona aklima geldikce yag ekledim bzen de ayni islemi tahin yagiyla yaptim simdi cok sukur iyiyim.

Ben de cok agladim :( boyle bir aci yok gercekten.. kantoron yagi denememistim ilk is onu da alip deneyecegim. Umarim care olur, cok tsk ederm tavsiyen icin..

Peki marketten normal tahin alsam olur mu uzerindeki yag?

Back
X