2015 Ekim Anneleri

Kızlar süt sağmak istediğimde sütüm yok gibi oluyor, bebeğim emerken akıyor taşıyor, sağarken bi geliyor bi gelmiyor. Siz kaç dk sağıyorsunuz, sürekli süt geliyor mu yoksa benimki gibi arada kesilip sonra devam ediyor mu? 5 dk sağdım bir sağ bir sol göğsümü sadece 25 ml çıktı

Arkadaslar sabah nisanim geldi sanirim demistim ya dr a gittim alttan bakti acilma yok ama yumuşamis rahmin dedi bebek de biraz baskı yapmış haklisin doğabilir dedi ama suyum iyi ve nst de sanci yok eve gonderdi sadece 4 gündür hic kilo almamis ona üzüldüm sanirim artik doğmak istiyo simdi evdeyim sanirim suyum ya da sancim gelmedikce dr a gitmeme gerek yok dimi? Böyle nişanlı nişanlı da hic icim rahat degil nisan gelmeyeydi iyiydi

Aynen canım medela var hem de bende kiraladım hastane tipi olandan önce fışkırıyor sonra damla çıkmıyor eşimle sıktığımda süt çıkıyor ama anlamadım ben bu işi

Ben dogum yaptim cok zor gunler gecirdim.cuma sabah 6 da yatisim olacakti o gece suyum geldi.hemen hastaneye gittik sancim yoktu suni sanci basladi 2 cm acikligim vardi suni sanciya dayanamadim epidural istedim yapildi aciklik tam oldu bu seferde ikinma hissim gelmedi sonra epidural sonlandirildi suni devam etti bu seferde bebek basini yan sokmus ilerlemedi usten bastirdilar cikmadi acil sezeyana alindim.cok zordu.hem normal dogumu hem sezeryani yasadim.bebegim sekeri dusmus yogun bakima aldilar mama almiyormus hortumla beslediler daha bugun emzirmeye gittim 30 sn anca emdi.yarin normal servise gececegiz.sana tavsiyem kendi sancin gelirse normal dogur yoksa suni alma dayanilacak gibi degil.41 haftani doldur baktin bebegin gelecegi yok sezeryanini ol

aslinda her firsatta cikmak lazim kemikleri icin gunes nimeti gerek, son gunler kış gelmeden Sonra cok arariz bu havalari...

Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok
Benimde suyumun geldigi gece gun boyu nisanim gelmisti.insallah kendi sancilarin gelir Rabbim yardimcin olsun

Aynen canım medela var hem de bende kiraladım hastane tipi olandan önce fışkırıyor sonra damla çıkmıyor eşimle sıktığımda süt çıkıyor ama anlamadım ben bu işi

Bende de madela var canım acaba kullanmayı mı beceremiyorum diye düşünüyorum

Benimde ole sagarken damla damla bi saat bekliodum ucu yara olunca elimle sagmaya calisiorum bi gelio bi gelmio iki saat ama benimki emerken ilk bes dakka cok guzel gelio sutum yutkunmalarini dinliorum hizli ve seri yutkunuo cnm ama bebislerin agizlarinda bi salgi var goguse deger degmez uyarilio ve sut gelio ben bole okumustum o yuzden sagmak zor cnm...

Bende de madela var canım acaba kullanmayı mı beceremiyorum diye düşünüyorum
valla şekilden şekile giriyorum sağarken bi an fışkırıyor ama sonra kesiliyor verim alamadım az önce emzirmenin üstüne uğraştım 10 Cc bişey çıktı yaa çok sinir

Valla çok zor ya, emzirmek daha kolay. Sağılan sütü ısıtmak falan hep dert, ben denemek için sağdım ama işe başladığımda da böyle zor sağarsam ne olacak

Canm benm gibi yasamissin cok gecmis olsun burda anlatmadim ayrintilari ama aynen boyle zordu suni sanciyla mahvoldum gece anestezi ekibide yoktu mecbur kaldim o hastaneye bebegim yan donmus 6 saat o suni sanciyi cektim ben sonunda sukurki normal dogurdum ama psikolojimde derin yaralar acti aklima geldikce agliorum ama bebegime bakinca gecio hayirlisi boyleymis diorum cnm ama ikinci bebegi dusunursem kesin ya sezeryan yada epidural normal denerim

Bizdede durumlar aynı canım şimdi annem yanımda o gidince napıcam bilmem çok zor işim

Ay canım geçmiş olsun bakalim bizi neler bekliyo çok kafam karisik hic aklıma gelmezdi böyle bi durumda olacağım

Kızlar sırt çantası alan anneler marka model ne önerirsiniz bana ben kol çantası tarzı aldım hiç kullanışlı olmuyor

Kızlar sırt çantası alan anneler marka model ne önerirsiniz bana ben kol çantası tarzı aldım hiç kullanışlı olmuyor
Burdan birkaç kişide almıştı stylo marka sırt çantası aldım ben ıslak mendil bölümü biberon için termal bölümü var. İçide bölmeşeri de geniş ben memnunum hatta şuan markafonide var sanırım bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…