2015 Ekim Anneleri

Slm kızlar bugün aşımızı yaptırdık oğlum çok şükür çok ağlamadı kilomuz da 4900 olmuş üzerinde bezi ve Bi atleti vardı 23 ünde 4450 idi sanki az almış gibi arada 10 gün var bide hemşireye kalsa hiç çıkartmayacak üstündekileri üzerinde 3 kat üst üç kat alt vardı ben tabi dinlemedim hemen soydum bezini de değiştirdim sizce Nasıl kilo alımı bana biraz az gibi geldi bide oğlum mam yedikten sonra kusmuyor beni emdikten sonra nerdeyse hep kusuyo oğlum diyorum zaten az sütüm Onu da ziyan ediyor bilemedim nedenini

Kızlar iyi akşamlar b iz 10 günlük oldu emziriyorum bebegimi çok nadir günde bi kere mama veriyorum huysuzlanir sa.şimdi hastaneye falan gidince ağlar diye mama yapıp gidiyodum ama hep çöp oldu şimdi bazen 3 saat uyanmadan uyuyo bu sefer göğüslerim acıyı bende acaba sagma makinası mi alsam diyorum o uyurken sagarim saklarim diye dusundum ama emzirmem mi daha sağlıklı acaba karar veremiyorum sagma makinası alsam mi alırsam hangi marka önerirsiniz elle sağmak zor oluyomus galiba deneyimli anneler paylasirsa sevinirim

Canim masaAllah ogluna bu arada kusuor die uzulme arastir cocuk yararli olan kismi alio dier kismi kusuo ole fazlasini kusma olayi varya iste o aslinda alicagini alio o sutten cunku sut kesik sekilde midesinden cikio dikkat edersen onn icin uzulme birde kilosu gayet ii biz daha minnacikiz anca 4 olmusuzdur

Canım ben emzigi gogusume koyuyorum sanki emzirecekmis gibi o zaman tutuyor :) diğer türlü hiç tutmuyor diliyle ittiriyor

Kızlar yha bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor napıyım.. Ikınıp duruyor yavrum kıpkırmızı oluyor =(

Ekim anneleri hep zor dogum yaptik yinede bebeklerimiz saglikli olsunlarda ben baska birsey istemiyorum

Ay canım geçmiş olsun bakalim bizi neler bekliyo çok kafam karisik hic aklıma gelmezdi böyle bi durumda olacağım
Herkes ayni seyi yasamiyor tabikide ama ne bileyim kendi sancin bu kadar siddetli degildir heralde.oyleki hic ara vermiyor mecbur epidural istedim ama ikinma istegi olsun diye sonra kesiyorlar yine suni sanciya devam.bebeginin suyu iyi olursa 41 doldur sancini bekle.bak nisanin gelmis sancinda gelir insallah.ama suyun gelir sonrada sancin gelmezse suni verirler yada sezeryan.kafani karistirma.ben suyum gelince sok oldum.birde benim suyum cok geldi devamli geldi iyice azaldi.

Kv yan apartman da oturuyor gelmiş çocuğu bize götüreyim mi diyor bende Hayır dedim kocama bize güvenmiyo diyo kocamda hazırladığım sofraya aç değilim dedi oturmadi geri kaldırdım sofrayi şimdi bu duruma ne dersiniz yani ben burdayım götürecek burda otursun sevsin oynasinlar !!!!süt mut kalir mi strese

Kızlar yha bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor napıyım.. Ikınıp duruyor yavrum kıpkırmızı oluyor =(
Caanm zeytinyagi verio bazi arkadaslar ben hic vermedim 2 gun yapmamisti doktora gittik normal dedi ama gazi varmis bol bol masaj yaptim yuzukoyun yatirip rahatlio ozaman kolay gaz cikario

Bizimkide öyle dr arayıp sorduk 5 günden fazla yapmaz ve gaz çıkartmazsa çağırıyorlarmış yani yapabilceğimiz bişi yok şimdilik

Caanm zeytinyagi verio bazi arkadaslar ben hic vermedim 2 gun yapmamisti doktora gittik normal dedi ama gazi varmis bol bol masaj yaptim yuzukoyun yatirip rahatlio ozaman kolay gaz cikario
Gaxını çıkarıyor hem alttan hem üstten ama yapamıyor kakasını.. Mamasına z. Yağı koyim diyorum bende ama bakalım

Bizimkide öyle dr arayıp sorduk 5 günden fazla yapmaz ve gaz çıkartmazsa çağırıyorlarmış yani yapabilceğimiz bişi yok şimdilik
=( gözümün içine bi bakışı var yavrum benim yha nasıl dayanım ben.. Nyse dediğin gbi yapçak bişe yok canım

Ayyy ayy bu kv derdi ne ya benmkiside az delirtmedi beni 3 gunluk lohusayim gelin bizde kalin ya ben evimde rahatim diorum yok tabi onlar beni degil kendilerini dusunuo ve bebek diplerinde olsun istiolar ayyy sinir oldum yine hatirlayinca

Gaxını çıkarıyor hem alttan hem üstten ama yapamıyor kakasını.. Mamasına z. Yağı koyim diyorum bende ama bakalım
Canmm gaz cikariosa hic endise etme benmkide oyleydi toptan yapiolar bugun yarin yapar cnm rahat ol bende bole panik yapmstim ama alistim artik duzene girio zamanla

Ayyy ayy bu kv derdi ne ya benmkiside az delirtmedi beni 3 gunluk lohusayim gelin bizde kalin ya ben evimde rahatim diorum yok tabi onlar beni degil kendilerini dusunuo ve bebek diplerinde olsun istiolar ayyy sinir oldum yine hatirlayinca

Hepsi aynı gerçekten anlamsız soru soruyorlar cevap Hayır olunca surat iki karış sorma o zaman allahım gerçekten siyiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…