• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim topuk kani icin..ucuncu kez olacakti dun gttik kadinin ihmaliymis ama ben nasil agladim mahvoldum karisiklik oldu dedi hakkinizi helal edin dedi dun yogundu arayamadim saglik bakanligini sonucu ogrendi bize dedi bende o zaman niye cagrdiniz dedim cok dengeszler almadilar bise yok normal diye..sukur ama ya sutum kesilseydi o kadar agladim ki Rabbim hic birimizi evladimizla sinamasim saglik versim hepimizin yavrusuna
Şimdi okudum canım çok sevindim çok şükür

Kızlar benim bebiş de çok kusuyor. Doktorunuza sordunuz mu hiç sebebini? Sanki ne kadar içerse içsin çoğunu çıkarıyor gibi her beslenmeden sonra :(

Günaydın :) afiyet bal olsun
Günaydın canım. Çok tşk ederiz.
Benim minik de başladı kusmaya. Aynen her beslenmeden sonra. Bir de bazen kesik kesik kusarken, bazen direk süt olarak kusuyor. Anneme göre fazlalığını atıyor. Ben sormamıştım ama geçen kontrolümüzde doktorumuz bize demişti. Beslenme sonraları kusmalar olabilir diye.

Merhaba hanımlar, biz bugün 4 haftalık olduk. İlk kez bebişimi asıl büyük beşiğinde yatırdım. Biraz yadırgadık sanki, ama alışacağız inşallah. Emzirme mesaimiz bitti, altımız temiz, uykuya dalmayı bekliyoruz. Herkese kolaylıklar diliyorum. :) bu arada bebeği uykuya dalmakta zorlanan anneler, önerilmişti baby sleep uygulaması çok işime yarıyor. Duş sesinde uyuyor sıpam :)

Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hemencik bitsin gitsin inşallah. Bununla geçmiş olsun. Allah sağlık versin tüm kuzulara.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hemencik bitsin gitsin inşallah. Bununla geçmiş olsun. Allah sağlık versin tüm kuzulara.
Amin canım inşallah uyumasın emsin diye ugrastim biraz emdi herzaman zorla uyuturuz simdi mısıl mışıl uyuyor sonra istesede yok ona meme

Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
Maşallah kuzucukk sana:)

Tahin yağı denemedim hiç ama zeytinyağı lansinoh karbonatlı su kantaron yağı ayva çekirdeği ne duydumsa denedim ama geçmedi geçmiyor
Canım bendede durum aynı bide üstüne memem iltahap oldu hemde 3 kere kafayı yemek üzereyim uçları kanıyo ordan mikrop kapıp iltahap oluyo ne yaptıysam fayda etmedi 3 kutu antibiyotik içiyorum piskolojim bozuldu artık iltahap olması yaradanda beter dr oluyorum ateş bulantı vücut ağrısı çok kötü bişiy Allahım bitsin artık

Günaydın canım. Çok tşk ederiz.
Benim minik de başladı kusmaya. Aynen her beslenmeden sonra. Bir de bazen kesik kesik kusarken, bazen direk süt olarak kusuyor. Anneme göre fazlalığını atıyor. Ben sormamıştım ama geçen kontrolümüzde doktorumuz bize demişti. Beslenme sonraları kusmalar olabilir diye.
Dr bana da aynısını söyledi canım. Bazılarına ilaç vermiş ama sanırım?

Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Benim kuzenim de olmuş hiç telaşa kapılma çok kolay bi ameliyatımış. Dr bebek reflüsü her bebekte görülür demek ki sizinki kusuntulu bi bebek dedi güldü ama bu kusma Fazla biraz kıyafet kalmıyo hiç.

Back
X