• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gaviscon vermişti birine :) kendimde kullandığım için unutmam :) dr çocuğun ağzından burnundan fiskiriyor mu diye sordu bize burnundan bi kere oldu dedim tamam dedi onemsemedi
Hıı anladım canım. Dediğim gibi kaçırmışım. Bizimkinin de burnunda gelmiyor ama ağzından bi kusuyor memeye doğru bakarken. Kendi omzu benim karnım hep batıyor :) İkimizde kıyafet değişiyoruz :)

Benim kuzenim de olmuş hiç telaşa kapılma çok kolay bi ameliyatımış. Dr bebek reflüsü her bebekte görülür demek ki sizinki kusuntulu bi bebek dedi güldü ama bu kusma Fazla biraz kıyafet kalmıyo hiç.

O kıyafet beni bitiriyor giyinme sevmeyen cocuguma kıyafet giydirmek kusuyor altına bez koyup idare edicem ama yanağını yüzü değer üşür diye koyamiyorum degisiyorum:(

Canım maş nasıl verdin ya? Sağlık ocağından neden çağırmışlar yazdıysan da göremedim merak ettim sizi[/QUOTE
Canim ben yiyorum ama hamilelikteki istahim gitti hamileyken cok yedim ne istediysem. Smdi emzirdikce gittgne inaniyorm bde son iki hafta acayip sistim ben yuzum elim vucudum bile dogumdan evde geldim tartildm 9 u gitmisrti bende anlamadm bse de yapmadim aslinda...tatlim saglik ocagindan topuk kani icin cagrdilar bi kez hastane bi kez saglik ocagnda zaten alinmisti 3.ye cagrilinca cok kotu oldum aradi bi aciklma yapmadi nette okuyunca panikledim gittik ertesi gun bana demesin mi dun yogunduk arayamadim sahlik bakanligini diye sonuclari da tam bilmiyo dyorum hangi deger yuksek yada pozitif yok ole bse dedi ihmalini ben cektim bir gun boyunca agladim Rabbim evladiyla imtihan etmesin kimseyi topuk kanini almadilar yanlislik oldu hakkınızı helel edin dedi kadin ne diyim sukur canim...hepimizin bebisi iyi olsun

Kızlar benim bebiş de çok kusuyor. Doktorunuza sordunuz mu hiç sebebini? Sanki ne kadar içerse içsin çoğunu çıkarıyor gibi her beslenmeden sonra :KK43:
Canim benimkide cok kusuyor sordum normal bi miktar kusmasi dedi onun ertesi sabahi cok asiri kustu ağzındn fiskirdi islandi yeri falan cok korktum bi kez oldu tekrarlarsa gotrcem benimkinin kusmadigi ogun yok canim ama 26 günlükken doktora gttik gtmesken tarttilar 4750 cikti 3785 ti almis 1 gbi bise ibsallah hepimizin sutu yariyodur mama vermiyorum smdilik

Bizim bir süredir yeşil canım. Forumda yeşil olduğunu yazanlar olmuş o yüzden çok onemsemedim
Canim doktorda bezden tasacak kadar yogun degilse sıkıntı degil dedi ishal olmasinda dedi anne sutu alan bebekte olurmus o yesillik ole dedi doktor iyi olsun hepimizin yavrusu

Canim benimkide cok kusuyor sordum normal bi miktar kusmasi dedi onun ertesi sabahi cok asiri kustu ağzındn fiskirdi islandi yeri falan cok korktum bi kez oldu tekrarlarsa gotrcem benimkinin kusmadigi ogun yok canim ama 26 günlükken doktora gttik gtmesken tarttilar 4750 cikti 3785 ti almis 1 gbi bise ibsallah hepimizin sutu yariyodur mama vermiyorum smdilik
Sonradan okudum canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş kuzucuğunda. Ben de 10 kg kaldı. Annem babam yanımda hala. Emzirdikten sonra anneme sesleniyorum gazını çıkarıyo seviyo konuşuyo uyutuyo. Babam evin ıvır zıvır işlerini annem de yemek bulaşık temizlik bebek bakım işlerini hallediyo :)) Allah ikisine de yzun ömür versin maşallah. Ben yan gelip yatıyorum. Çarşamba Ankara'ya dönecekler artık bende koşturur kilo veririm heralde.

Karnı tok, altı temiz, gazı yok hatta kakasını bile yapmış bir bebek neden uyumaz aa dostlar ağlamıyor da böcek böcek etrafına bakıyor
Oyy maşallh sana . Artık gündüzleri uyanık kalmaları yarım saat bir saat araaı değişiyormş cnm bu zamanlarda bol bol konuş onla annesi artık konuşmak istiyorlar bizimki akşamları babasyla beni çekiştiriyor :)

Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
Bn bunun tipini yerim yaa maşallh sana kuzumm

Günaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz :KK43:
Gazımız cok fazla paArtesi yeni doktorumuza gittim güzelcene muayenemiZi olduk hafif öksürük ce burun tıkanıklığı vardı ilaç feln vermedi öksürk geçene kadar yıkama dışarıda çıkarma annesi dedi inşlh ilerlemez 4 gündr yıkanmıyorz ama durum aynı :/
İdrar tahlilimizide yeniledi enfeksiyn feln cıkmadı çok şükür .
51 günlüğüz 5200 kg 60 cm olmuşuz :nazar:doktorumuz çok ii bakmışsın dedi . Çarşamba günüde kalça çıkıklığı için randevumuz var inşlh bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada doktorumuz kendinden ayaklı tulumları önermedi tırnakları cok hassas olduğundan tırnak batmasına sebep oluyormuş biliysonuz benm kuzuda oldu çok şükür geçmek üzere .
Ayrıca çoraplarıda tersinden giydirtti içindeki dikişlerde buna sebep oluyor dedi . Evde şapka ve eldiven takmayın dedi birde :)
Sizlerlede paylaşim dikkat edelim .
Evde babamız fena grip oldu kuzuyu yzak tutuyorm ama sanırım bende olmak üzereyim yavrum zatn bir türlü toparlıyamadı inşlh ona geçmez.
Çok uzun oldu ama :) hepinizi öptm
Buda bizden gelsin :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 142
Ben hiç takmadım canım bırak dokunarak da keşfetsin
MINIKKUS1 MINIKKUS1 bişeycik olmaz cnm bn dışarı cıkınca takıyrm birtek elden üşümez zatwn tırnaklarınıda kestin mi tamamdır.
Artık eller kıpır kıpır dokunuyorlar özellikle emerken dokunması öyle güzelki bayılıyorum ozaman hep emsin istiyrm :)

Kizlar bebislerinizin kakasi kokuyoormu yani cok degil ama hissedecek kadar yaptigini bizm bikac gune kadar koku yoktu fazla ama simdi belirgin bir koku var usuttukmu die korkuorum burnumuzda hala tikali off ne zormus gercekten onlari korumak karnimizdayken Rabbim nede guzel koruyordu simdi herseye aciklar....

Back
X