2015 Ekim Anneleri

Elma demişsin zaten benim kafa gitmiş iyice ya ilk başlarda sağmıştım doktor sağma dedi ama denicem bir daha sağmayı peki ne Zaman sağmalıyım Bebek emmeden mi göğüsler doluyken mi yoksa emdikten sonra mı?benim gece daha çok sütüm oluyor nedense Bebek 1-3 saatte bir uyanıyor ve göğüslerim dolmuş oluyor emiyor uykuya devam gündüz asla o kadar müsade etmiyor hep meme de yetmiyor az biraz mama veriyorum 40 cc kadar o da az geliyor ama sırf emsin diye arttırmadım 1 hft 200 gr almış normal dedi hemşire küçük doğdu sarılık oldu falan büyümüyor gibi geliyor bana üzülüyorum 5 kilo bebişlerden bahsediyor kızlar benim ki daha 3700

Emdikten sonra sag canim aslinda sagmana da gerek yok mus benimki bazen uzun sure emmiyor diye sagiyorum mecbur tmsutum azalmasin yenilensin diye sagiyorum sende geceleri emdikten sonra sagip bosalt iyice istersen .benimkide 3 gun once 3800 du wala seninki kac gunluk canim

Bebişinde gaz sorunu olan arkadaşlar! Ben daha hamileyken bur kafede bir bayanla tanıştım. Kızı ve torunlarıyla oturuyordu. Koni konuyu açtı. Torunlarına gaz sorunü varmış bebekken. Kızı da eczacıymış. Bir çok ilaç ve damla denemişler. Çare olmamış. Bana bir ilaç adı verdi. "İNFAKOL" . Kızım ilerde ihtiyacın olurda bana dua edeceksin demişti. Bizim ihtiyacımız olmadı allaha Şükür. Bir deneyin araştırın isterseniz. ( yazdığım kağıdı yeni buldum.onun için daha önce oneremedim ) inşallah çare olur

Allah kolaylik versin canim. Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim ben canım. Senin branşın nedir? Ben heyet raporu almayi düşünüyorum canım ya 2.dönem de alabildigim kadar rapor alırım. Seminerlere giderim sanırım. Bakalim bir değişiklik olmazsa...bakıcı işini ne yapacaksiniz canim aileler yakın mi?

Canim benm oglum da aksam ustu agliyordu. Cok sukur suan yok. Doktor dediki bazi bebeklee aksamin ilk saatlerinde yanlizlik duygusu hisseder.o zamanlarda kucagina al konus evdedolastr sakinlestr dedi. Belki seninki de oyledie.

Annisler yardimmmm!!!! Uykudan uyandiktan sonra bebisi kusan varmi buda yeni cikti bikac defadir uykudan uyaninca mik miklio huzursuz sekilde sonra bir sefer olmak uzere sut kesigi gibi kusuoruz boyle olan varmi???)

Inşallah canım çooook teşekkür ediyorum yarın hemen denemeye başlıyorum inşallah bize de yarar..

Tekrar emmek istediğinde son emzirdigin memeden başla canim. Boylece yagli kismi da alir.

Gunaydin guzel anneler dogum gunum bugun oglusumla ilk onu kucagmda gordukce hamd ediyorum Rabbime en guzel hediyem...Allahim hepimize yavrularimzla hayirli omurler versin

Nice mutlu yıllara gönlünden geçen tüm hayırlı duaların kabul olsun inşallah

Tabi ki etiketlerim canımm Annemde ilk başta yatırmak istediğimde kusar boğulur dedi yatırmadı. Şimdi kafasını direk yanlara çeviriyor. Uyanıkken biz de yüzüstü yatırıyoruz ve baya rahatlıyor sanki.

Haklısın canım aslında. Ben de en az 2 aylık olsun sonra başka markalara geçerim diyorum. Ama dediğin gibi bir sürü testten geçen ürünler. Benim asıl hassas olma nedenim, bebeğim doğmadn evel aldığım bi markanın ıslak mendili bende alerji yapmıştı. Bebeğime de yapar mı diye korkuyorum.

Tekrar emmek istediğinde son emzirdigin memeden başla canim. Boylece yagli kismi da alir.
Canim aynen öyle yapıyorum 1 saat sonra mesela tekrar istiyor ama o zamana kadar yine sulu kısım doluyor göğsüme yaglı kısma gelemeden yine ayriliyor memeden. Bir de mesela emiyor bırakıyor 10 dakika geçmeden,sonra yine aranıyor veriyorum memeyi ama ememiyor ağlıyor bakıyorum acaba süt mü yok diye gayet var. Gazını çıkarıyorum tekrar bakıyorum aranıyor vereyim diyorum yine ememiyor ağlıyor. Niye böyle yapıyor anlayamadım hala.

Rica ederim canım. Çok sevindiiiim.
canimmm Yaaaa ben kacirmisim bu dut neye ii gelio suteyse banada soleyin bea bende her seferinde ikisinden anca 40 cc bazen o bile cikmioo nasil yapicaz bu dutu beyaz dutmu kurumu ayoll ise yariosa hemen solim alsin benimki aktardan bende sana duaci olurum vallahiii

Kızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…