- 26 Mart 2015
- 242
- 205
- 18
- 39
Elma demişsin zaten benim kafa gitmiş iyice ya ilk başlarda sağmıştım doktor sağma dedi ama denicem bir daha sağmayı peki ne Zaman sağmalıyım Bebek emmeden mi göğüsler doluyken mi yoksa emdikten sonra mı?benim gece daha çok sütüm oluyor nedense Bebek 1-3 saatte bir uyanıyor ve göğüslerim dolmuş oluyor emiyor uykuya devam gündüz asla o kadar müsade etmiyor hep meme de yetmiyor az biraz mama veriyorum 40 cc kadar o da az geliyor ama sırf emsin diye arttırmadım 1 hft 200 gr almış normal dedi hemşire küçük doğdu sarılık oldu falan büyümüyor gibi geliyor bana üzülüyorum 5 kilo bebişlerden bahsediyor kızlar benim ki daha 3700N nightjourney canim sana şiddetle kompostoyu oneririm süt arttirmak icin gecen elma konpostosu yaptim normalde iki gogsumden toplam 80 cc cikiyirdu sabah koca bir kase yedim simdi sutumu sagdim 125 cc cikti daha da sogsam cikicakti sanirim ama uclari yara oldugu icin 15 dk dayanabiliyorum
Emdikten sonra sag canim aslinda sagmana da gerek yok mus benimki bazen uzun sure emmiyor diye sagiyorum mecbur tmsutum azalmasin yenilensin diye sagiyorum sende geceleri emdikten sonra sagip bosalt iyice istersen .benimkide 3 gun once 3800 du wala seninki kac gunluk canimElma demişsin zaten benim kafa gitmiş iyice ya ilk başlarda sağmıştım doktor sağma dedi ama denicem bir daha sağmayı peki ne Zaman sağmalıyım Bebek emmeden mi göğüsler doluyken mi yoksa emdikten sonra mı?benim gece daha çok sütüm oluyor nedense Bebek 1-3 saatte bir uyanıyor ve göğüslerim dolmuş oluyor emiyor uykuya devam gündüz asla o kadar müsade etmiyor hep meme de yetmiyor az biraz mama veriyorum 40 cc kadar o da az geliyor ama sırf emsin diye arttırmadım 1 hft 200 gr almış normal dedi hemşire küçük doğdu sarılık oldu falan büyümüyor gibi geliyor bana üzülüyorum 5 kilo bebişlerden bahsediyor kızlar benim ki daha 3700
iyiki doğdun tugba iyiki dogurdun tubaaaaaaaGunaydin guzel anneler dogum gunum bugun oglusumla ilk onu kucagmda gordukce hamd ediyorum Rabbime en guzel hediyem...Allahim hepimize yavrularimzla hayirli omurler versin
Allah kolaylik versin canim. Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim ben canım. Senin branşın nedir? Ben heyet raporu almayi düşünüyorum canım ya 2.dönem de alabildigim kadar rapor alırım. Seminerlere giderim sanırım. Bakalim bir değişiklik olmazsa...bakıcı işini ne yapacaksiniz canim aileler yakın mi?Allah zihin açıklığı versin canım ne öğretmenisin normalde? Bende 2. Dönem işe geri döneceğim 7 de başlıyor dersler böyle devam edersek ne yapacağım bilmiyorum her gece uyku yok.. Zayıflamaktan bir hal oldum..
Canim benm oglum da aksam ustu agliyordu. Cok sukur suan yok. Doktor dediki bazi bebeklee aksamin ilk saatlerinde yanlizlik duygusu hisseder.o zamanlarda kucagina al konus evdedolastr sakinlestr dedi. Belki seninki de oyledie.Bizimde akşamüstü 6 oldu mu başlıyor 11 e kadar kıpkırmızı oluyor ağlarken gazda çıkartıyor alttan sürekli biz gaz sancısı diye düşünüyoruz hep bugün kontrolumüz var sorayım bende bari
Inşallah canım çooook teşekkür ediyorum yarın hemen denemeye başlıyorum inşallah bize de yarar..Cnm damla bu bitkisel damla ilac degilmis bu arada bnm kizma cok ii geldi gercekten ikinmiuor artik geceleri yatarken hep ikinirdi uyuyamazdi yavrum simdi deliksiz uyuyor ve acikmazsa hic sesini duymuyorum gunde 3 defa 4 damal bn sabah veriyorum 8 gibi oglen 3 gibi akswm 10 gibi yetiyor dene bakalim cnm ins faydasini gorursun
Hadi inşallah benim de bebeğim güzel kilo alır aslında çok kilolu olması iyi birsey degil bunu biliyorum sağlığı yerinde olsun yeter. Ama doktorumuz kilo alımı alt sınıra çok yakın deyince üzüldüm. 2 gündür deniyorum ilk su gibi olan sütü emip devamını emmiyor yağlı kısmı emmiyorbakalım nasıl becercem hepsini.emmesini..
Gunaydin guzel anneler dogum gunum bugun oglusumla ilk onu kucagmda gordukce hamd ediyorum Rabbime en guzel hediyem...Allahim hepimize yavrularimzla hayirli omurler versin
Tabi ki etiketlerim canımmBenide benide etiketlermisin cancazim gecen gun dikkatimi cekti bu cocuk dogdugunda yuvarlak kafaydi simdi kafa arkaya dogru gidio dedm kendi kendime meger saga sola yatrmaktanmiymisss ee korkuoss sirt ustu yatirmaya kusacakta tikanacak die Allah korusun ama uyanikken ben her turlu yatiriorum yuz ustude sirt ustude...
Evet canım. Tek seferde 100 cc ile başlayıp sonra memeye geçiyoruz. Bizimki fazlaca obur.Tek sefer de mi cnm ??
komposto derken vişne mi yoksa fark etmez mi
Rica ederim canım. Çok sevindiiiim.Canım bir türlü fırsat bulup sana teşekkür edemedim dut gerçekten işe yarıyor bir kez yaptım yarım bardağı bile yetti stoklamaya başladığımda tekrar içerim diye şimdilik ara verdim.. Çok sağol..
Haklısın canım aslında. Ben de en az 2 aylık olsun sonra başka markalara geçerim diyorum. Ama dediğin gibi bir sürü testten geçen ürünler. Benim asıl hassas olma nedenim, bebeğim doğmadn evel aldığım bi markanın ıslak mendili bende alerji yapmıştı. Bebeğime de yapar mı diye korkuyorum.O ne bee, ben agladıkca vermek zorundayım, uyumuyorki velet, ortalama yarım saat, 45 dk da bir emme modundayız :)
Cnm ben de ilk bebişimde o kadar hassastım ki şuan büyüğüde bezliyorum, ona kullandığım Islak mendillerle devam ediyorum. En çok Huggies i seviyorum ama doğa dostu üretiliyormuş, çıkartırken yırtılırsa sinir oluyorum ki genelde öyle oluyor. Diğer kullandıklarım Prima ve Jphnson and johnson... Hiçte Birsey olmadı şükür. Olayı biz biraz hassaslastırıyoruz bence yoksa bu saydığım ürünler dermatolojik testlerden geçmiş Güvenli ürünler
Canim aynen öyle yapıyorum 1 saat sonra mesela tekrar istiyor ama o zamana kadar yine sulu kısım doluyor göğsüme yaglı kısma gelemeden yine ayriliyor memeden. Bir de mesela emiyor bırakıyor 10 dakika geçmeden,sonra yine aranıyor veriyorum memeyi ama ememiyor ağlıyor bakıyorum acaba süt mü yok diye gayet var. Gazını çıkarıyorum tekrar bakıyorum aranıyor vereyim diyorum yine ememiyor ağlıyor. Niye böyle yapıyor anlayamadım hala.Tekrar emmek istediğinde son emzirdigin memeden başla canim. Boylece yagli kismi da alir.
canimmm Yaaaa ben kacirmisim bu dut neye ii gelio suteyse banada soleyin bea bende her seferinde ikisinden anca 40 cc bazen o bile cikmioo nasil yapicaz bu dutu beyaz dutmu kurumu ayoll ise yariosa hemen solim alsin benimki aktardan bende sana duaci olurum vallahiiiRica ederim canım. Çok sevindiiiim.
Maslaah gerçekten obur. ..Çağan 100 cc 2.5 saate iciyoEvet canım. Tek seferde 100 cc ile başlayıp sonra memeye geçiyoruz. Bizimki fazlaca obur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?