Bende göbeği tam iyileşmedi diye içine almıyordum bezin mikrop kapar diye korktuğumdan iyice sıkınca geçmiyor ama bu seferde bacakları göbeği kıpkırmızı oluyor 3 numarayı denicem birde üşütücek diye korkuyorum bez işini bir türlü ayarlayamadım 1 no 1.5 paket kaldı şimdi 2 no 1 paket kaldı elimde:)Cnm ben de bez konusunda sıkıntılıydım, günde minimum 3 kez topluca Kıyafet değişir mi? Sinir basıyordu, 1 numara taşırdı , 2 aldım oda öyle, ikisininde farklı markalarını aldım sonuç değişmedi. Hatta bazen bez hiç ıslanmamış gibi ama yanlar Sırtı falan çiş içindeydi. Benimkide erkek ondan sordum, gecen hafta bezi Göbek deliğine gelecek kadar çektim , normalde ortalıyordum hep, meğer yanlış yapıyormuşum. Erkekler ön tarafı dolduruyor hep, bezin üst kısmı zaten muşamba gibi birsey tuttuğu yok, eğer ortalarsam muşambaya denk gelip hep kaçırıyormuş . Şimdi arkası biraz boş kalıyor popoyu kapatıyor ama göbeği hizalayınca hiç üstümüzü kirletmedik, acaba seninkide erkek ve aynı şeyi mi yasadın diye sormak istedim,bu arada 2 numara kullanıyorum.
Emziği sevmiyor canım atıyor ağzından çok ağlayınca zorla tutturuyorumMaşallah canım Allah nazarlardan saklasın. Emzik kullanıyor musun canım, parmak emme alışkanlığını bırakmak daha zor diye biliyorum.
Canım bizim durumumuz aynı. Ben ne kadar içirsem o kadar içiyor gibi geliyor. Tek seferde senin bebişin gibi 100 cc içip bir de memeye saldırıyor. Acılarım hiç geçmiyor. Göğüslerim hep acıyor.Cnm göğüslerim çok yara oldu bu yüzden her zamn dayanamıyorum emzirmeye bu yüzden bazen mama veriyorum benimki bide her daim aç olduğundan doymamş gibi gelio
Kizlar yuzumuzde minik minik sivilce gb kirmizi seyler var gittikce cogaliyor dr a danisan var mi?? Bugun gidecektik biz de randevular dolu..2 dr u daha aradim izinli sinir oldum hft icine kaldi bizim dr isi..1 aylik kontrolune gidicez neye bakiyolar ki biz 1 hft gecikmeli gitmis olucaz mecburen..pzt saglik ocaginda asimiz var bi de bakalim nasil gececek
Yarın 2. Ayımızı dolduruyoruz biiizzz :)) Oğluşum büyüdü teyzeleri kocaman oldu ki:)
Parmak emme alışkanlığımız da var cuk cuk cuk :)
Eki Görüntüle 1688593 Eki Görüntüle 1688594 Eki Görüntüle 1688595
Başka bişeyde olabilir belki. Doktorumuz baba her gün sinek kaydı traş olursa ancak öyle öpebilir dedi :) Elinden öpmesi serbest :))
Cnm ben de bez konusunda sıkıntılıydım, günde minimum 3 kez topluca Kıyafet değişir mi? Sinir basıyordu, 1 numara taşırdı , 2 aldım oda öyle, ikisininde farklı markalarını aldım sonuç değişmedi. Hatta bazen bez hiç ıslanmamış gibi ama yanlar Sırtı falan çiş içindeydi. Benimkide erkek ondan sordum, gecen hafta bezi Göbek deliğine gelecek kadar çektim , normalde ortalıyordum hep, meğer yanlış yapıyormuşum. Erkekler ön tarafı dolduruyor hep, bezin üst kısmı zaten muşamba gibi birsey tuttuğu yok, eğer ortalarsam muşambaya denk gelip hep kaçırıyormuş . Şimdi arkası biraz boş kalıyor popoyu kapatıyor ama göbeği hizalayınca hiç üstümüzü kirletmedik, acaba seninkide erkek ve aynı şeyi mi yasadın diye sormak istedim,bu arada 2 numara kullanıyorum.
Çok modaMaşallah yüzünüze :) allah nazardan saklasin nice 2ler göstersin bu saç modeli forum Erkeklerinin popüleri şu ara mecburen
Aynen cnm sizdeöi ayakta dolaşarak uyuyosnz tek deli benm sanıydmAy bende hiç vermek istemiyorum bütün gün ayakta zıplamaktan belim kopuyor ama yinede veresim gelmiyor birde karnı doyunca çocuk tam uyucak sevcem diye konusup uykusunu açıyorlar gündüz bişey demiyordum ama akşamları eşim dahil herkese laf söyledim gece uyumadı mı olan annemle bana oluyor siz rahatça uyuyorsunuz diye
İnşlh cnm Tutuyorm kendimi çok seviyrm onları da aslnda ama bebişimi paylaşamıyrm işteİnşallah canım hiç kimse kırılmadan sonlanır ziyaretleri.
Benim kayınvalidem daha hiç karışmadı bana ama bebek konusunda bilmiyorum nasıl olacak. 1-2 defa telefondan uyarılarda bulundu, yatırma şeklim ve banyosu ile ilgili. Pek önemsemedim ama önemsemediğimi de belli etmedim. Bakalım yanyana gelince neler olacak.
Çok tatlı canım maşallah sen de çok güzelsin haniKızlar iyi geceler herkese.. Uzak kaldım. Herkes bebeğine sağlıkla kavuştu inşallah di mi? Güle güle büyütsün herkes inşallah, sağlıkla
Oğlumuz bugün 40 günlük olduSöylenildiği gibi daha bir rahatlar inşallah. Bu sayede biz de rahatlariz.. Hala gazlı maalesef. Muskat sanki biraz işe yaradı. Sab simplex pek işe yaramadı maalesef. Doktor başka bir gaz ilacı verdi, dogalmis. Unuttum adını şimdi. Sabah öğle onu, akşam da muskat veriyoruz. Maşallah kilo alımı çok iyiymiş 1 ayda 1,5 kilo almış Boyu da baya uzadı yavruşun.. 6 cm uzamış Anne sütünden başka bir şey verme dedi doktor. Çok nadir mama veriyoruz mecburi durumlar olursa. Hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsün inşallah
Bu arada geçen cumartesi mevlüdümüzü de yaptık. Çok kalabalıktı. Tam bir curcunaydi. Bizim taraftan kimse yoktu diyebilirim. Yalnızca kuzenim ve 1 arkadaşım. Tabi ki annem. Kayinvalidemler 50-60 kişilerdiZaten de onlar ilgilendiler çoğunlukla. Servislerle falan onlar uğraştılar. Herkes gidince etrafı da annemle kayınvalidem toparladı. Bunu da atlattiik Bu da benim minnakım teyzeleriii Birazcık da ben Saçlar dökülmeye başladı. Keltoş oluyor oğlum
Herkese sevgileerrr
Cnm ben dayanamıcak gibi olunca sütümü sağıyorum ya manuelle elektrikli daha mı az acıtır acaba elektrkli sipariş ettim medela bi umut bide onla denicemCanım bizim durumumuz aynı. Ben ne kadar içirsem o kadar içiyor gibi geliyor. Tek seferde senin bebişin gibi 100 cc içip bir de memeye saldırıyor. Acılarım hiç geçmiyor. Göğüslerim hep acıyor.
Doymak bilmiyor benim kızım yaa 3580 kg idi doğduğunda şimdi 4600 olmş 22 günlüğüz fazla mı bilmiyorum ama sütümü sağıp verdiğimde yada mama verdiğimde 100cc içiyor onuda sanki saatlerdir aç bırakmişım gibi boğazına kaçırarak memeyide öyle iştahla emiyorki koparacak gibi ondan hep yara yapıyor zaten göğüslerimi iyileşmesine izin vermiyor obez mi olcak benimki anlamadım
Çok fena kucağa alıştı yerine yatırdığım gşbi göz açılıyor hatta kucağımda oturduğumda bile başlıyoruz ille ayakta gezicezAynen cnm sizdeöi ayakta dolaşarak uyuyosnz tek deli benm sanıydm
Canım karışmış gibi olmasın ama bi kitapta okumuştum bebeği en çok ellerinden öpmek sakincaliymis, ellerini sürekli ağzına götürdüğü için mikrop kapma olasılığı daha fazlaymış. Söylemek istedimBaşka bişeyde olabilir belki. Doktorumuz baba her gün sinek kaydı traş olursa ancak öyle öpebilir dedi :) Elinden öpmesi serbest :))
Aynı bizz sabh 6 ya kdr dalamadı uykuya ağladı durdukızlar benimki 25 günlük oldu çok az uyuyor tam uykuya dalmıyor yarım saat sonra bidaha uyanıp başlıyor ağlamaya
gaz desek gazını cıkarıyoruz karnıda tok napıcamı şaşırıyorum bide ben tekim yanımda kimse yok nerrdeyse kızımla bşirlkikte bende ağlayacağım.
normalde 3 saat uyurdu 3-4 gündur kuş kadar uyuyor
Keşke canım rapor işini araştırmaya başlayacagim en azından 5. ayı bitene kadar yanında kalmış olurum bebegimin..İnşallah alabilirsin canim.. aslında keşke izinlerimiz yeteri kadar olsa da biz de rapor almak zorunda kalmasak.. çok teşekkürler canım
Ahh o istek bende de var canım ama dönemi kapatmam imkansız kredi borçları bebek dinlemez.. anneme güveniyorum yoksa işim zor sürekli ağlayan uyumayan bebekle okula gitmek zor olacak tek ümidim o zamana kadar düzelmesi.. Senin yanında kalman şart inşallah rapor bulabiliriz yazarım sana veren bir yer duyunca..Bnde 2 heyet raporu alsam bide 40 gün rapor hakkımı kullansam kalan bi iki ayda ücretsiz izin almak istyrm 2. Dönemde okula gitmek istmiyorum çnkü çocuğuma bakacak kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?