2015 Ekim Anneleri

Bende göbeği tam iyileşmedi diye içine almıyordum bezin mikrop kapar diye korktuğumdan iyice sıkınca geçmiyor ama bu seferde bacakları göbeği kıpkırmızı oluyor 3 numarayı denicem birde üşütücek diye korkuyorum bez işini bir türlü ayarlayamadım 1 no 1.5 paket kaldı şimdi 2 no 1 paket kaldı elimde:)

Cnm göğüslerim çok yara oldu bu yüzden her zamn dayanamıyorum emzirmeye bu yüzden bazen mama veriyorum benimki bide her daim aç olduğundan doymamş gibi gelio
Canım bizim durumumuz aynı. Ben ne kadar içirsem o kadar içiyor gibi geliyor. Tek seferde senin bebişin gibi 100 cc içip bir de memeye saldırıyor. Acılarım hiç geçmiyor. Göğüslerim hep acıyor.

Benim oğlum unda her yerinde çıktı yüzü kulağı kafası vs dr sıcaktan dedi ama şimdi gitti çok şükür az kafasında var yani kötü bi şey değil için rahat olsun canim

Bende Eyvah böyle ne yapıcam dedim dr gittiğimizde sordum böyle takın dedi cirtcirtlar üstüste gelecek şekilde karninda tutturdu hiç taşmadi daha sonra çok şükür rahat ettim tabi sonrada kustugu için değişmeler başladı onada önlük kullanıyorum şu ara :) bende iki numaraya geçtim cirtlar yine ustuste:)

Aynen cnm sizdeöi ayakta dolaşarak uyuyosnz tek deli benm sanıydm

İnşlh cnm Tutuyorm kendimi çok seviyrm onları da aslnda ama bebişimi paylaşamıyrm işte :)

Şu gaz problemi olmasa çok rahat edicez ya
Doktor metsil vermişti fayda etmedi eltimin kızına kullandığı bi damla var ondan aldım bakalım ilk kez kullandım inşallah faydalı olur. Gaz yüzünden ne uyuyor ne uyutuyor valla

Çok tatlı canım maşallah sen de çok güzelsin hani
Benim oğluşumun saçlarda aynı

Canım bizim durumumuz aynı. Ben ne kadar içirsem o kadar içiyor gibi geliyor. Tek seferde senin bebişin gibi 100 cc içip bir de memeye saldırıyor. Acılarım hiç geçmiyor. Göğüslerim hep acıyor.
Cnm ben dayanamıcak gibi olunca sütümü sağıyorum ya manuelle elektrikli daha mı az acıtır acaba elektrkli sipariş ettim medela bi umut bide onla denicem

benimkide aynı 3550 gr doğru 15. gün kontrolde 4 kilo olmuştu 100cc banamasın demiyor içip bidaha aranıyor

kızlar benimki 25 günlük oldu çok az uyuyor tam uykuya dalmıyor yarım saat sonra bidaha uyanıp başlıyor ağlamaya
gaz desek gazını cıkarıyoruz karnıda tok napıcamı şaşırıyorum bide ben tekim yanımda kimse yok nerrdeyse kızımla bşirlkikte bende ağlayacağım.
normalde 3 saat uyurdu 3-4 gündur kuş kadar uyuyor

Başka bişeyde olabilir belki. Doktorumuz baba her gün sinek kaydı traş olursa ancak öyle öpebilir dedi :) Elinden öpmesi serbest :))
Canım karışmış gibi olmasın ama bi kitapta okumuştum bebeği en çok ellerinden öpmek sakincaliymis, ellerini sürekli ağzına götürdüğü için mikrop kapma olasılığı daha fazlaymış. Söylemek istedim

Aynı bizz sabh 6 ya kdr dalamadı uykuya ağladı durdu

İnşallah alabilirsin canim.. aslında keşke izinlerimiz yeteri kadar olsa da biz de rapor almak zorunda kalmasak.. çok teşekkürler canım
Keşke canım rapor işini araştırmaya başlayacagim en azından 5. ayı bitene kadar yanında kalmış olurum bebegimin..

Bnde 2 heyet raporu alsam bide 40 gün rapor hakkımı kullansam kalan bi iki ayda ücretsiz izin almak istyrm 2. Dönemde okula gitmek istmiyorum çnkü çocuğuma bakacak kimse yok
Ahh o istek bende de var canım ama dönemi kapatmam imkansız kredi borçları bebek dinlemez.. anneme güveniyorum yoksa işim zor sürekli ağlayan uyumayan bebekle okula gitmek zor olacak tek ümidim o zamana kadar düzelmesi.. Senin yanında kalman şart inşallah rapor bulabiliriz yazarım sana veren bir yer duyunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…