- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Canim benim oglanda da oldu canim hem de o kadar cok ki yuzunde boynunda hatta kafasinda gittikce de cogaliyor bazen kirmiziligi geciyo gibi oluyo ama 10 gundur gecmediKizlar yuzumuzde minik minik sivilce gb kirmizi seyler var gittikce cogaliyor dr a danisan var mi?? Bugun gidecektik biz de randevular dolu..2 dr u daha aradim izinli sinir oldum hft icine kaldi bizim dr isi..1 aylik kontrolune gidicez neye bakiyolar ki biz 1 hft gecikmeli gitmis olucaz mecburen..pzt saglik ocaginda asimiz var bi de bakalim nasil gececek
Doktor olabilir normal dedi kimisi sicaktan diyo kimisi sutun yariyo ondan diyo sabirla gecmesini bekliyoruz cocugumun yuzu pitir ptir oldu doktor bi krem verdi 2gundur kullaniyoruz insallah fayda eder de gecer kremin ismi linolaKizlar yuzumuzde minik minik sivilce gb kirmizi seyler var gittikce cogaliyor dr a danisan var mi?? Bugun gidecektik biz de randevular dolu..2 dr u daha aradim izinli sinir oldum hft icine kaldi bizim dr isi..1 aylik kontrolune gidicez neye bakiyolar ki biz 1 hft gecikmeli gitmis olucaz mecburen..pzt saglik ocaginda asimiz var bi de bakalim nasil gececek
Aynı bizz sabh 6 ya kdr dalamadı uykuya ağladı durdu
Canım benim oğlumdada oldu kırmızı kırmızı bazıları hatta üstleri beyaz gibiydi yankları çenesi vs. Normal dünyaya alışmaya çalışıyor geçer kendisi dediler krem vs verilmedi. 1 haftada baya azalmaya başladı. Bitde sütün yağlıysa ve senden geçen hormonlardan vücudu alışıncaya kadar olurmuş... Bir de evet fazla öpülmemesi lazım :)Kizlar yuzumuzde minik minik sivilce gb kirmizi seyler var gittikce cogaliyor dr a danisan var mi?? Bugun gidecektik biz de randevular dolu..2 dr u daha aradim izinli sinir oldum hft icine kaldi bizim dr isi..1 aylik kontrolune gidicez neye bakiyolar ki biz 1 hft gecikmeli gitmis olucaz mecburen..pzt saglik ocaginda asimiz var bi de bakalim nasil gececek
Valla artik sütte sorun var diye düşünmeye başladım acaba bozuldu mu diyorum:) aç görüyorum ama ememiyorAyyy canimmmm benimkide oyle cildiricam wala emziriyorum kendi birakana kadar gazini cikarip yatiriyorum yatirdigim an aranio elini emio parmagimin arka kismini veriyorum hemen yakalayip emmeye baslio kucama aliyorum memeye yaklastigi an solucan gibi kivranio memeyi almak istemio napicami sasirdim
Canım benimkinde de vardı doktor normal geçer dedi cevremdekiler yok bunun yanına hasta iken bir bayan gelmiş deyip durdu hatta onu bulacakmisim bebeğin kulagina ben senin annen sayılırım diyecekmis falan filan nerden bulacakSam bir de her gelene regl misin diye soracak halim yoktu neyse hiç dokunmayınca ve arada kendi sütümle silince geçti.. Sütle silmek cildini güzelleştiriyormus ne kadar doğru bilemem bir çok şeyi ben bebeğim olunca duydum..Yaaaa cok nadir hafifce bi buse konduruyorum hep kokluyoruz ama babasini sakallari degince mi oluyo ki..ama alninda felan da var neyse gidince anlariz bakalim☺
Canım dut hem gaza hem de süt artırmaya iyi geliyor. 8 yemek kaşığı kuru beyaz dutu 2-2.5 bardak suda 10 dakika kaynatıyorsun. Sonra o suyu içiyorsun. İstersen dutları da yiyebilirsin ki ben yiyorum. Bu arada geç gördüm mesajını kusura bakma canım.canimmm Yaaaa ben kacirmisim bu dut neye ii gelio suteyse banada soleyin bea bende her seferinde ikisinden anca 40 cc bazen o bile cikmioo nasil yapicaz bu dutu beyaz dutmu kurumu ayoll ise yariosa hemen solim alsin benimki aktardan bende sana duaci olurum vallahiii
Sivri kafalar anneler birliği olarak bizi de bilgilendirirmisin doktordan sonra :)
Benide benide etiketlermisin cancazim gecen gun dikkatimi cekti bu cocuk dogdugunda yuvarlak kafaydi simdi kafa arkaya dogru gidio dedm kendi kendime meger saga sola yatrmaktanmiymisss ee korkuoss sirt ustu yatirmaya kusacakta tikanacak die Allah korusun ama uyanikken ben her turlu yatiriorum yuz ustude sirt ustude...
Onemli degil cnm hemen solim alsin esim cok cok saol insaAllah ise yarar su mamayi azaltiriz...Canım dut hem gaza hem de süt artırmaya iyi geliyor. 8 yemek kaşığı kuru beyaz dutu 2-2.5 bardak suda 10 dakika kaynatıyorsun. Sonra o suyu içiyorsun. İstersen dutları da yiyebilirsin ki ben yiyorum. Bu arada geç gördüm mesajını kusura bakma canım.
Saolll cnm her saatte bir yapmiodum vallla ne yalann solimmn uykudan uykuya degistiriodum yonu ...Kızlar doktora sivri kafamızı sordum. Gayet normal dedi. Tavsiyesi ise; her 2 saatte 1 ya da bebek her uyanıp tekrar yatırırken kafa yönünü değiştirmek. Sağ yan, sol yan ve sırt üstü yatırın dedi doktor.
23 günlük bizde varız 4 den beri ayaktayımkızlar benimki 25 günlük oldu çok az uyuyor tam uykuya dalmıyor yarım saat sonra bidaha uyanıp başlıyor ağlamaya
gaz desek gazını cıkarıyoruz karnıda tok napıcamı şaşırıyorum bide ben tekim yanımda kimse yok nerrdeyse kızımla bşirlkikte bende ağlayacağım.
normalde 3 saat uyurdu 3-4 gündur kuş kadar uyuyor
Teşekkür ederiz teyzesi cok şükür cabucak toparladik en zoruda anestezi icin 7saat aç kalmasıydı kucağımda meme isteyip aglaması ve elimden hicbirsey gelmedi buz gibi ameliyathaneye teslim ettim yavrumu içim acıdı rabbim kimseyi evladinla sınamasın evlatlarımızı korusun hepimizinGeçmiş olsun canım maşallah size hemen toparlamışınız
Nice mutlu yıllara oğluşunla :)Gunaydin guzel anneler dogum gunum bugun oglusumla ilk onu kucagmda gordukce hamd ediyorum Rabbime en guzel hediyem...Allahim hepimize yavrularimzla hayirli omurler versin
Canım benim miniğimimin de öyle yüzü ve kafası. Az önce sordum doktora. Dış dünyaya alışma sürecinde çok normal dedi. Krem falan vermedi bize.Doktor olabilir normal dedi kimisi sicaktan diyo kimisi sutun yariyo ondan diyo sabirla gecmesini bekliyoruz cocugumun yuzu pitir ptir oldu doktor bi krem verdi 2gundur kullaniyoruz insallah fayda eder de gecer kremin ismi linola
Canım çok sevindim iyi olmanıza. Aşlah sağık versin inşallah. Maşallah miniğine.Teşekkür ederiz teyzesi cok şükür cabucak toparladik en zoruda anestezi icin 7saat aç kalmasıydı kucağımda meme isteyip aglaması ve elimden hicbirsey gelmedi buz gibi ameliyathaneye teslim ettim yavrumu içim acıdı rabbim kimseyi evladinla sınamasın evlatlarımızı korusun hepimizin
Canım eşimle grip olmuştuk çocuklara geçerse diye ateş için ilaç sormuştum doktoruma parol şurup bi çay kaşığı demişti günde uç keze kadar bide paranox fitil yarım verirsin ateşi çok olursa demişti canım ben parol şurup kullandım canım bi çay kaşığı portakal aromalıydı galiba severek içti benim ikizlersagol cnm bende ona gore ates icin fitil arastiracaktim da gitmeden atayim diye sorayim dedim size iyiymis ates yapmamasi
ya hiç bnm dediklerim önemsenmiyor netten dr dedi diyorum hiç yani sinirlerim bozuldu yani ne kadar iyi de olsa bende annesiyim ilk çocuğum olabilir bu benim ddiklerimin önemsenmemesi anlamına gelmiyorAllah yardımcın olsun. 5 hafta dayandım ve çok çok çok zorladı. Geçen hafta cuma günü evine gitti fakat etkisi halen geçmedi. Önümüzdeki haftaya kadar Anca atlatırım üzerimde bıraktığı negatif etkiyi
Canım ne yaptın gittiniz mi doktorcuğa ne dedi göbeğine meraklardayımBugün doktora gideceğiz, bende internette okuduğum kadar bilgi sahibi oldum umarım yanılmışımdır, yarın inşallah sağlıkla döneriz hastaneden :)
Emmeyunce mecbur sagip veriyorum oyle nedense istahli istahlo iciyorValla artik sütte sorun var diye düşünmeye başladım acaba bozuldu mu diyorum:) aç görüyorum ama ememiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?