- 26 Mart 2015
- 151
- 98
- 18
- 36
Bebeğim 22 günlükkaç aylık bebeğiniz benimki 5 yada 10 dk ancak emiyorda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 22 günlükkaç aylık bebeğiniz benimki 5 yada 10 dk ancak emiyorda
Benim kızımda 5 dk emip bırakıyor ben de bırakınca sağdığım sütten veriyorum doysun diye. Emerken hava yutuyor çünkü![]()
Kilo alma rekoru bende 26 kilo aldım ilk 2 hafta 17 kg gitti birde ben hamile kalmadan öncede kilo almıştım yani daha 15 falan daha vermem lazım
Bence güzel canım benim bebeğim de 1 aylıkken o değerlere yakındı doktorum beğendi. Fazla olanlar genelde mama takviyesi olanlar sanırım. Hatta bana doktorum da sordu mama mi veriyosn diye. .Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldiben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
Valla kendiliğinden gitti muhtemelen ödem çoktu bende onlar gitti yüzüm bile şişmişti son ay ama şimdi gitmiyor hele süt artsın diye yediklerimden dahada kilo alıcam17 nası gıttı ya süper
Ben de basladım rejıme ekmek kesınlıkle yok artık bitmiştir
Tatlıda yok
Faydalı seyler yıyorum
Ayda beş kilo versem yeter
Bn tek seferde veriyorum cnm 15 damlaSab simplex kullanan anneler günde ne kadar veriyorsunuz prospektusunde 15 damla diyor ama tek seferde 15 mi veriyorsunuz
Ya aslında cok degılSütun cokmu
Benim bebeklerim de 5-10 dakika emiyo kilo alımları da iyikaç aylık bebeğiniz benimki 5 yada 10 dk ancak emiyorda
Mşşlh cnm inş bizimkide düzene girer bişey sorcam gündüzleri çok uyuyor muÇokk şükür canım bizimde gece gündüz düzene girdi 12 12 1 yatış 5 gibi kalkiş sonra 6da yatıp 8 bucukta kalkıyoruz sonrası mikir mikir:) aman böyle kalsın gündüzde iki saat uyuduğunda hemen ütü yemek supurge yapıyorum çok şükür yoluna giriyor dediğin gibi :)
Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldiben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
mamasina mi katiyorsun Direk mi veriyorsun canımBn tek seferde veriyorum cnm 15 damla
Uyanikken nasıl vakit geciriyorsnz canım? ? Benimki uyanik kalmayi bilmiyor sanirim öyle diyoruz. Uykusu güzel maşallah. 50 günlük olduk. Ama uyanik kalıp bakinmayi pek sevmiyo
Kızlar bizim kusmalar çok arttı
Sabah nerdeyse bir cay bardagı kustu
Tekrar emzirdim tekrar kustu
Asırı emzirmiyorum da
15 dakika ıkı saatte bir
Geceleri 3 4 saatte bir
Dr a soyledım yarın gelin dedi hastaneye
Siz de bu kadar yogun oluyor mu
Kizlar topuk kani değerinden biri yüksek cikmis.. tekrar verecekmisiz.saglik ocaginda.. cok korkuyorum ve cok üzüldüm. Kistik fibrozis mi ne.duyan yada 3.kani veren var mi aranızda![]()
![]()
![]()
Mşşlh cnm inş bizimkide düzene girer bişey sorcam gündüzleri çok uyuyor mu
Kizlar bebisleriniz uyurken islik seklinde sesler cikariyormu (herzaman degil) birde emdikten sonra inleme tarzinda (herzaman) ve bazende genzi tikali sekilde sesler cikario bizimki bu ses ve hiriltilarimiz gecmedi serum fizyolojiyide 2-3 kez kullanioruz...ben kafaya takiorum bugn bi tanidigimizin bebegininde genzi tikaliymis onla aramizda 5 gun var tum bebekler boylemi ya korkutuo beni doktora gitmistik ciddi bisey yok demisti ama bugn yarin yine doktora gidicez sanirim cok uzuluorum![]()