2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldi:( ben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?

17 nası gıttı ya süper
Ben de basladım rejıme ekmek kesınlıkle yok artık bitmiştir
Tatlıda yok
Faydalı seyler yıyorum
Ayda beş kilo versem yeter
Kilo alma rekoru bende 26 kilo aldım ilk 2 hafta 17 kg gitti birde ben hamile kalmadan öncede kilo almıştım yani daha 15 falan daha vermem lazım

Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldi:KK43: ben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
Bence güzel canım benim bebeğim de 1 aylıkken o değerlere yakındı doktorum beğendi. Fazla olanlar genelde mama takviyesi olanlar sanırım. Hatta bana doktorum da sordu mama mi veriyosn diye. .

Kizlar bebisleriniz uyurken islik seklinde sesler cikariyormu (herzaman degil) birde emdikten sonra inleme tarzinda (herzaman) ve bazende genzi tikali sekilde sesler cikario bizimki bu ses ve hiriltilarimiz gecmedi serum fizyolojiyide 2-3 kez kullanioruz...ben kafaya takiorum bugn bi tanidigimizin bebegininde genzi tikaliymis onla aramizda 5 gun var tum bebekler boylemi ya korkutuo beni doktora gitmistik ciddi bisey yok demisti ama bugn yarin yine doktora gidicez sanirim cok uzuluorum:110:

17 nası gıttı ya süper
Ben de basladım rejıme ekmek kesınlıkle yok artık bitmiştir
Tatlıda yok
Faydalı seyler yıyorum
Ayda beş kilo versem yeter
Valla kendiliğinden gitti muhtemelen ödem çoktu bende onlar gitti yüzüm bile şişmişti son ay ama şimdi gitmiyor hele süt artsın diye yediklerimden dahada kilo alıcam

Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam :KK43:
Bugün kalça çıkığı için ultrosnmz vardı çok şükür bir sıkıntı cıkmado.
Kilomuzda 5750 olmş:nazar:
Buda aomurrkan şirinim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 159
Kızlar aranızda iyi geceler çayı kullanan var mi bu cayi ben mi icicem bebege mi vericem

Çokk şükür canım bizimde gece gündüz düzene girdi 12 12 1 yatış 5 gibi kalkiş sonra 6da yatıp 8 bucukta kalkıyoruz sonrası mikir mikir:) aman böyle kalsın gündüzde iki saat uyuduğunda hemen ütü yemek supurge yapıyorum çok şükür yoluna giriyor dediğin gibi :)
Mşşlh cnm inş bizimkide düzene girer bişey sorcam gündüzleri çok uyuyor mu

Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldi:KK43: ben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?

Canım doğum kilosunu baz almak lazım senin bebeğin gayet iyi kilo almış.

Uyanikken nasıl vakit geciriyorsnz canım? ? Benimki uyanik kalmayi bilmiyor sanirim öyle diyoruz. Uykusu güzel maşallah. 50 günlük olduk. Ama uyanik kalıp bakinmayi pek sevmiyo

Gece çok şükür ama GÜNDÜZ öyle değil mesela emiyor uzun uzun sonra dalıyor bırakıyorum on dk sonra kalkıyor elde geziyoruz bazen kendi yarım saat bakınıyor kaka alt değişimi banyo derken jet hızıyla geçiyor bazen yarım. Saat duruyo ama bazen hiç durmuyo bide onunla muhabbet edilecek :) mesela dün 3 sa uyudu gündüz yemek ütü yaptım bugün hiç uyumadi:)

Kızlar bizim kusmalar çok arttı
Sabah nerdeyse bir cay bardagı kustu
Tekrar emzirdim tekrar kustu
Asırı emzirmiyorum da
15 dakika ıkı saatte bir
Geceleri 3 4 saatte bir
Dr a soyledım yarın gelin dedi hastaneye
Siz de bu kadar yogun oluyor mu

Bazen hiç bazen çok kusuyor uz ağızdan burundan fışkırma şeklinde değilse sıkıntı yok ;) ben reflü şurubu kullanıyorum ona rağmen cikariyo bence çok yemekten

Kizlar topuk kani değerinden biri yüksek cikmis.. tekrar verecekmisiz.saglik ocaginda.. cok korkuyorum ve cok üzüldüm. Kistik fibrozis mi ne.duyan yada 3.kani veren var mi aranızda :KK43: :KK43: :KK43:

Canım 3.yu verdik ama ikinci sağlıklı alınmamış diye istediler ama aramadilar şükür sıkıntı yok sanırım sende endişe etme 3.yu verin bakalim zeka ile ilgili sanırım ama lütfen 3.verilmeden endiselenme

Kizlar bebisleriniz uyurken islik seklinde sesler cikariyormu (herzaman degil) birde emdikten sonra inleme tarzinda (herzaman) ve bazende genzi tikali sekilde sesler cikario bizimki bu ses ve hiriltilarimiz gecmedi serum fizyolojiyide 2-3 kez kullanioruz...ben kafaya takiorum bugn bi tanidigimizin bebegininde genzi tikaliymis onla aramizda 5 gun var tum bebekler boylemi ya korkutuo beni doktora gitmistik ciddi bisey yok demisti ama bugn yarin yine doktora gidicez sanirim cok uzuluorum:110:

Benim kde hırliyo dr önemli değil dede serum versem de hırliyo ama bazen oluyo bence endişe edilecek bi şey yok üst solunum yoluvenf olmasında

Back
X