2015 Ekim Anneleri

Ama ben iyi güldüm buna, bunların cahillikleri öldürür insani yaa :KK70:

nice seneleriniz olsun canim minik kusunuzla :)
Çook teşekkür ederim canım
Kizlar sağdığımız sutler ne kadar süre dolapta durabilir? Benimki gündüz genelde emme modunda olunca gündüz sağmak cok zor brnim icin, gece de useniyorum.. nasil yapmam lazım bilmiyorum ya gündüz sağdığım sütü vericem arada yada sagmicam :/ ama bosaltamiyo her zaman göğsümü de..
Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)
Nice nice mutlu yıllar görün inş. :)
Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah ;)
:-( aynen hep babasıyla ohh ne güzel ben saçlar elektrik çarpmis gibi yanında :-)
Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :))

Canım biz sadece dışarı çıkacaksak şapka takıyoruz bizim kız çok sıkıntılı bildiğin bağırıyor elleri kapalı kafası şapkalıysa Ağlamıyor bağırıyor resmen sıkıldım diye:KK70: evler sıcak zaten hiç bunalıma yavrucağı

İnternette daha uygundur canım dediğin gibi. Bu arada dünden beri bakıp sipariş vericem ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sadece buraya bakabiliyorum arada o. Gün bitiveriyor bugün alayım artık şu çayı :)

Ee bu haber daha süpermiş canım oradan alayım hemen.

Canım bugün muayenemiz vardı doktorumuz neden süt sağıyorsunki emiyor zaten dedi. Ben de ne ara sağacağımı şaşırmıştım zaten emdiği için çok bişey kalmıyor. Sen ne aralıklarla sağıyorsun doktorunuz mu sağmanı istedi ?

Ah ahh canım bizde de durumlar aynı. Kızımla bir tane güzel fotom yok hep babasıyla çekiyorum ee onların saç derdi yok ben de topuzluyum ya da yukardan toplayıveriyorum paçozumsu sonra foto çekinmek hak getire:KK70:

Ben emzirmeden sağıyorum canım çünkü memeden biberonla geldiği gibi gelmediği için kavga ediyor resmen yeterli ememiyor artık sağıyorum bende 3-4 saatte bir.

Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)

Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah :KK66:

Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :))
@Kaygılı güldürdün beni ya
Elektrik carpmıs gıbı dıyosun ya
Hahah ben de kısa sacımla aynı mahsun kırmızıgule benzedım hhahaa
Ayy bugun hepten delırdım
Vallahı burası benım ıcın hayatın devam etttıgının tek ıspatı

Ayy ayni benim kvyi aanlatmışsin damliyodu odaya, cocuk bas bas zaten stres oluyoruz esimle bi de ah ttüh insan Sinir oluyor. Esim git yaT aannecim Diye diye yolluyodu. Arada cahil ccahil laf ediyor ben bozuluyodum eşim de anliyodu..
Simdi de hgazı var cikarmaya çalışıyorum versene bana diye aldi elimden te Allahim..

Canim odada ne kadar sure kalabilir canim 2-3 saat durur mu? Dolaba koy isit bi is daha cikiyor :/
Valla cnm bnmki kalıyor 2-3 saat bişey olmuyor bide bazen hepsini içemiyor ısıttığım zaman soğursa daha ısıtamıyrsn bu sefer ziyan oluyor .Zaten süt bozuluncs cok ekşi kokuyor ve parça parça oluyor anlarsın ozaman . Bikere geceden unutmuşm sabah nir baktım kokuyo bozulmuş

Ay herkes ne kdr çk şikayetçi kv lerden bende beni 10 günlükken yalnz bıraktıdie kızıyordum hiç kızmayayım o zmn gerçi benim kv nazar değmesin lokum gibi kadın kendi annem kdr severim herkesin şikayet ettiğini okuyunca mşşlh diyorum inş bizlerde ilerde ii kayınvalideler oluruz

3 gündür kaka yapmayan benim kız doktoru görür görmez pırtlattı bugün ohh dedim şükür oda rahatladı bnde

Bu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz

Ipekkkk bize resim yok mu resim:cool:
İşte benim minnak :) 2015-11-20 16.33.58.webp 2015-11-20 19.52.03.webp
@fleuri

Can'ım ben toplasan iki yada üç kere giydirdim bir buçuk aylık olduk oğlum zaten hiç sevmiyordu dediğin gibi yüzü çizik oluyo ama yapacak bişi yok geçen gün ağlarken çizdi yüzünü Yavrumun canı acıdı başladı içli içli ağlamağa tırnaklarını da kesiyoz ama takmıyorum ben hem gelişimi için daha iyi
Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorum
Bende hamilelikte başladı şimdi daha fena her gün istiyorum eriyik çikolata çekiyor canım çıkıpta yiyemiyorum ne olacak kilo alicaz bağımlı gibiyim:KK43:
Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorum

Kızlarrr,
Bugün wc deyken elime ayna aldım sezaryen yerime bakmak için. Normalde bakıp dokunmaya çekiniyorum.
Bir baksam toplu iğne başı kadar bir delik var yapıştırılan yerde :KK57:
Elim ayağım dolaştı, eşime gösterdim. Acı yok ağrı yok, pazartesi kontrole gideceğim dedim üstüne olmadım ilk.
Ama biraz gerdirince falan kan geldi biraz :KK61:
Hemen apar topar hastaneye gittik, doktor tam çıkıyormuş muayene etti.
İltihap kapmış ve pişik olmuş dedi. Krem ve antibiyotik verdi. :KK43:
Bugün bebek arabasıyla bayağı uğraşmıştım taşımıştım falan ağır geldi sanırım, 36 gün oldu iyileşmişimdir dedim ama daha iyileşmemişim demek ki.
Aman kızlar! ağır kaldırmayın aman.

Kızlarrr,
Bugün wc deyken elime ayna aldım sezaryen yerime bakmak için. Normalde bakıp dokunmaya çekiniyorum.
Bir baksam toplu iğne başı kadar bir delik var yapıştırılan yerde :KK57:
Elim ayağım dolaştı, eşime gösterdim. Acı yok ağrı yok, pazartesi kontrole gideceğim dedim üstüne olmadım ilk.
Ama biraz gerdirince falan kan geldi biraz :KK61:
Hemen apar topar hastaneye gittik, doktor tam çıkıyormuş muayene etti.
İltihap kapmış ve pişik olmuş dedi. Krem ve antibiyotik verdi. :KK43:
Bugün bebek arabasıyla bayağı uğraşmıştım taşımıştım falan ağır geldi sanırım, 36 gün oldu iyileşmişimdir dedim ama daha iyileşmemişim demek ki.
Aman kızlar! ağır kaldırmayın aman.
Geçmiş olsun canım

Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah :KK66:

Foto dan geçtim eşime de hiç güzel gorunemiyorum:-(

@Kaygılı güldürdün beni ya
Elektrik carpmıs gıbı dıyosun ya
Hahah ben de kısa sacımla aynı mahsun kırmızıgule benzedım hhahaa
Ayy bugun hepten delırdım
Vallahı burası benım ıcın hayatın devam etttıgının tek ıspatı

:-):-)allah iyiliğini versin Mahsun da iyiymiş sesli sesli güldüm burasi bana hayat veriyo tek sorun çocuğuma radyasyon veriyorum biraz:( ama başka hiç ortamım yok birde bu kadar benzer kv ler durumlar olur mu ya bazen ben mi yazdım acaba diyorum okurken :-)

Bu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz

Ne geç kalması annem benimkini hala evde sakliyo:-):-):-) Harvard a giden birini bulsam yollicam:-) bende gomecek yer bulamadim:)

Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorum

Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorum

Bende eşime çikolata getir dedim bu ara tombik oluyorsun dedi açmadım çikolata yi:(:( ya ekmek pilav makarna vs yemiyor um sağlıklı besleniyorum ama cikoo tüm sağlığı kiloyu götürüyor ne yapıcam bilmiyorum

Back
X