Oyy oyy çok tatlısıniz canım ikiniz de maşallahTeyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Hastaneye gömiim diom Allah korusun hep hasta olur fln eşime dedim o kdr okula giderken al göm bahçeye die 1. Sınıf okutunca bizimkinde akıl kalmıyo yazık unutmuş hep ona 1. Sınıf verenler utansın çok yoruluyo yazık üzülüyorum da her gece benle bir uykusuz okulldada 45 canavarı var düşününce acıdım valla en iisi ben gömeyim
Benim göbek bağımda annemlerde duruyordu hala. Ama eşim yurtdışındayken Samsuna gittiğimde eşimlerin köyüne hatta bahçelerine gömdük. 30 haftalık hamileydim, çok duygulanmıştım. Oğlumunkini de ben saklayacağım galiba.
Hahahah ayy benım yok cok sukur
Annem hep der yaşasaydı 100 kere gelirdin sen kimseyle yapamazsın lanetmişim
Oglumla gayet iyi anlasıyorum ama
Kanamam çok değil ara ara oluyor sadece daha 28. Günüm mü ne bugün taktı valla dr olur dedi
Ahh bu biberonlar ya hemencik alışıyorlar rahata. Medela calm diye bir biberon var Anne göğsü mantığında emziği emmeden gelmiyor bir incele istersen ben aldım inşallah söylenildiği gibidir.
Nefes aldığım tek yer tek hobim burası kaldı
Benim kız her bezde kaka yapardı. En son dün gece 3 dr yaptı bu saate kadar yapmadı şaşırdım ben de ama rahatsızlık verdiği belliydi. Çişini yapmış değiştireyim diye altını açtım ılık suya batırılmış pamukla temizliyorum popişe azcık tampon yapar gibi yaptım bir başladı çıkarmaya maşallah boyundan büyük derler ya bez doldu alt açmaya da doldurdu o da biz de rahatladık
Bugün fön çekindim yıldönümümüz için yemeğe çıktık ya. Evde kendimi kaybediyorum hiç öyle değildim dimi paçozumsu gibi oldum dedim. Eşim de olur mu ben doğal hallerini daha çok seviyorum diye toparladı ama bence kibarlığındanhiç böyle değildim öyle de olmam derdim ama olmuyormuş cancağazım
Resmen telefonla yapışık gibiyim bebeğim de bana yapışık maalesef vazgeçemiyorum emzirirken en rahat bakabildiğer zaman
Bizim manevi teyzoşumuz bodrum kalesine gömdü. Güç, özgürlük,egemenlik, bayrak, deniz her şey varmış diye bakalım sonuç ne olacak
Kıyamam tabiki kötü niyetle yapmamıştır bu torunlar bizden tatlı kıymetli onlar için ama sen doktoruna Danış tabiki.
Emzirmeden sonra sağıyorsan zaten bişey kalmamıştır canım kalan da bebeği tatmin etmiyor. Doktorum bugün sağma dedi bana bebek emebiliyor artık daha küçükken uyuyup kalıyordu sen illa sağmak zorundayım diye düşünme. Bebeğin emmesi çok çok daha iyi. Ama göğsü boşaltamadığını görürsen ya da gece uyanmadı süt seni rahatsız etti diyelim o zaman sağ
MINIKKUS1 ya bizde de var bu gobegi bagla diyenler..yok para koyup saracakmisim..daha donu durmuyor uzerinde dedim..hem nasil baglayayim gobegini sikica cocugun yazik
Teyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Allah sabir versin canimKızlar sinir krizi gecirmek üzereyim. Saat 6 gibi görümcem geldi benim oglanda birkaç gündür huysuz ağlıyor sürekli. Geldiğinden beri acaba sütünmü yok, çocuk heralde boş çekiyor, hadi emzir, çocuğun karnı ac doymuyor , tatlı ye meyve suyu iç... sürekli dönüşümlü olarak bu laflarına maruz kaldım. En son patladım ben çocuğumu ne zaman doyuracağımı biliyorum diye ondan sonra sustu. Elimde kalacak ya nasıl sinir oldum anlatamam
Maşallah bu ne güzellik canım benim. Kakalak gibi göründüğünüz yok. Vallahi bayıldım harikasınız 41 kere maşallah. Utanır insan böyle güzel olunur mu onlar nasıl gözler vay vay vay ... Wuhuu diyorum. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt kuzunu.Teyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Ikinize de maşallah :)Teyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Canım internette bağlama yöntemi var demişsin kundak mı bu dediğin?Maşallah bu ne güzellik canım benim. Kakalak gibi göründüğünüz yok. Vallahi bayıldım harikasınız 41 kere maşallah. Utanır insan böyle güzel olunur mu onlar nasıl gözler vay vay vay ... Wuhuu diyorum. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt kuzunu.
Oy maşallah gğzel gözlü prensesBenim sac bandi takmazsam erkek gorunumlu kizimdan teyzelere ii haftasonlari :)
Oyy oyy çok tatlısıniz canım ikiniz de maşallah
İkinizde çok tatlısınız maşallah
Ikinize de maşallah :)
Maşallah bu ne güzellik canım benim. Kakalak gibi göründüğünüz yok. Vallahi bayıldım harikasınız 41 kere maşallah. Utanır insan böyle güzel olunur mu onlar nasıl gözler vay vay vay ... Wuhuu diyorum. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt kuzunu.
Kızlar sinir krizi gecirmek üzereyim. Saat 6 gibi görümcem geldi benim oglanda birkaç gündür huysuz ağlıyor sürekli. Geldiğinden beri acaba sütünmü yok, çocuk heralde boş çekiyor, hadi emzir, çocuğun karnı ac doymuyor , tatlı ye meyve suyu iç... sürekli dönüşümlü olarak bu laflarına maruz kaldım. En son patladım ben çocuğumu ne zaman doyuracağımı biliyorum diye ondan sonra sustu. Elimde kalacak ya nasıl sinir oldum anlatamam
Öff şöyle insanlari okudukça darlanıyorum. Resmen ruhumu emikliyorlar. Canim boşversene, kulaklarini tika böylelerine. Hani bebeklerin meme aşkini düşünüp "emmek istiyor heralde" diyeni anlarim. Ama sütün yetmiyor, yaramiyor tarzı cümleler kuran herbokologların ağzina tuvalet tarziyla vurmak gerek. Sen hiiiç sinirini bozma. Onlar konuşurken sen şarkilar söyle içinden boşver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?