2015 Ekim Anneleri

yazık ya cocuk yetiştirmek zor ve yorucu:) evde bebek sesi az mı geliyor yoksa iyice mi yorucu oluyor acaba

:) ben ne yapacağım bilmiyorum bi düşünüp bulmam 20 yaşı bulacak sanirim

Ooo çok ilginç fikir bodrum kalesi :) o fon bile kendini nasıl güzel hissettirmistir eşinin öyle demesi güzel masallah sevgili zamanları gibi davranıyor en azindan

MINIKKUS1 ya bizde de var bu gobegi bagla diyenler..yok para koyup saracakmisim..daha donu durmuyor uzerinde dedim..hem nasil baglayayim gobegini sikica cocugun yazik

Bugün akrabamiz dedi ki 10 krs u yıkadim gibi deliğine koydum üstüne bant yapıştırın dedi 10 10 15 gün kalsın dedi dr a götürcem p tesi o zaman sormayı dusunuyorum

Kızlar sinir krizi gecirmek üzereyim. Saat 6 gibi görümcem geldi benim oglanda birkaç gündür huysuz ağlıyor sürekli. Geldiğinden beri acaba sütünmü yok, çocuk heralde boş çekiyor, hadi emzir, çocuğun karnı ac doymuyor , tatlı ye meyve suyu iç... sürekli dönüşümlü olarak bu laflarına maruz kaldım. En son patladım ben çocuğumu ne zaman doyuracağımı biliyorum diye ondan sonra sustu. Elimde kalacak ya nasıl sinir oldum anlatamam

Merhaba kızlar Philips avent biberon seti almıştım içinde 2 küçük 2 büyük biberon olanlardan bebeğim 1 aylık büyük biberonu kullanmam sıkıntı yaratır mı?

Bugün yeğenimin doğum günüydü ablaölara gittik bizim uyumayan oğlan horul horul uyudu bir bakıma iyi oldu öpmelere kucaklamalara maruz kalmadı gerçi utanmasalar uyandır seveliö diyeceklerdi Ama şimdi acısını çıkartıyor 2 saattir ayakta geziyoruz uyumuyor

Allah sabir versin canim

Teyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Maşallah bu ne güzellik canım benim. Kakalak gibi göründüğünüz yok. Vallahi bayıldım harikasınız 41 kere maşallah. Utanır insan böyle güzel olunur mu onlar nasıl gözler vay vay vay ... Wuhuu diyorum. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt kuzunu.

Canım internette bağlama yöntemi var demişsin kundak mı bu dediğin?

Oyy oyy çok tatlısıniz canım ikiniz de maşallah

İkinizde çok tatlısınız maşallah

Ikinize de maşallah :)

Çok teşekkür ederiiiiz:)

Bir kaç ay önce en bakımlı halin bir mevlidte olacak deseler püffft derdim. Biz ne hallere düştük böyle vaaay vay. Vah bize yazık biz. Çok teşekkür ederiz çikolata kızın tatlı annesi. Hepimiz daha çoook güzel günler görelim ^.^

Öff şöyle insanlari okudukça darlanıyorum. Resmen ruhumu emikliyorlar. Canim boşversene, kulaklarini tika böylelerine. Hani bebeklerin meme aşkini düşünüp "emmek istiyor heralde" diyeni anlarim. Ama sütün yetmiyor, yaramiyor tarzı cümleler kuran herbokologların ağzina tuvalet tarziyla vurmak gerek. Sen hiiiç sinirini bozma. Onlar konuşurken sen şarkilar söyle içinden boşver:)

Normalde pek tınlamam ama 18.00den 00.30'a kadar sürekli bunları söyleyince darlandım lafı yedi sustu. Kv bile diyoki çocuğun karnı tok şişkinliğinden belli açlık değil bunun ağlaması ama görümcem hala aynı şeyleri söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…