2015 Ekim Anneleri

Bazen düşünüyorum çokmu negatif Bakıyoruz Kv meselesine.. Eşiminde bu konuda kırılmasını hiç istemem canım benim boşver yinede dişimizi sıkalımda eşlerimiz kırılmasın.. Napalım çoook Kalıcı değiller sonuçta.. Rabbim yardımcın olsun seninde

aynen esim icin.. aslinda kadinin bana direk bir zararı yok.gibi.. ama laflari batıyor bana, inat bi de.. mesela lcdyi islak bbezle silme dedim geçenlerde, bi gun sonra saglik ocagina gittik o gun silmis islak bezle tv iz dolu.. kizdim tabii gülerek ben silme dedim bigun sonra silmissin diye..
ya da mesela cocuk agliyo ya her seferinde altini mi islatti ki der, esim.alti islakken bi dk durmazmis da bu da mi oyle diye..
eşikten geçerken her zaman besmele çek der, her yerde okuyorum bi esikte değil ya.. yok diyecek inatla.. ışıkları yak der..ay ne bileyim hep ayni lafları duymaktan sıkılıyorm :/
Ama dedigin gibi işte eslerimiz icin sabir diyorum..

Kızlar ela artık sesli oyuncaklara tepki veriyor ne zamandır yazıcam unutuyorum içinizde oyun halısı alan var mı? Ben tiny love tekmele oyna sipariş ettim alan var mı?
Benimki de dönenceyi çok dikkatli takip ediyor. Hali ben de bakiyrm.. ama kararsizim. Çok para vermeye gerekyok uygun al içine kendin oyuncak doldur diyenler var. Yorumlarda güzel halilara çok güzel yorumlar yapan var.. bilemiyorum kararsizim

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Kaç günlük canim? Bizimki 55 günlük artık bikaç haftadir 4-5 saat uyuduğu oluyor. Ilk zamanlar korkardm ama korkmyrm şimdi. Hatta müdahele etme düzeni oluşmasina engel olma diyenler oldu. Mantıklı. Tabi 6-7 saat uyumasini ben de istemem. Ama 4 saattem bisey olmaz bence aglar zaten aciksa canım

Kızlar lansinoh un facebook sayfasında emzirme uzmanı emzirme ile ilgili soruları yanıtlıyor herkes her şeyi sormuş kafanıza takılan bir şey varsa sorun derim deneyimli annelerde yorumlar yazmış..

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Canını sıkma Cnm benimki bugün resmen aç yarıyo sabahtan 4 e kdr uyumadı huysuzluğundan ememedi bi türlü Bnde mama verdim sonrada bi başladı uyumaya o zmndan beridir uyanıp geri Uyuyo ama 5 dk anca emip uykuya sidalıyor seninki aç olsa uyanırdı uykuysa ihtiyaçları var Nasıl büyücekler yoksa

Canım bebeğin kaç günlük, benim oğlum 33 günlük ve emmiyor memeye yaklaşınca basıyor yaygarayı mosmor oluyor ağlamaktan ama emsin istiyorum nasıl başladı tutmaya

Yok canim biseycik olmaz benim kac kez 4 5 saat uyudugu oldu.hatta bu aralar arti hep 4 saat uyuyup uyaniyor gece. zaten cok aciksa basardi cigligi merak etme.

Evet inat olmalarını geçtim yapma dediğimizi ısrarla yapmaları !!!! Ve danışmayip adamdan saymamalari saygısızlık bence danışmamak benim tüm hoşgörumu alıyo maalesef

Aynen sadece besleyen bi makineyi sanki bide eskiden inekler şu otlardan yiyo lar mis inekkkk örneği beni resmen besiye aldi ama sabırla oğlumun annem dediği ve gözümün içine baktığı günleri bekliyorumm

Kızlar ela artık sesli oyuncaklara tepki veriyor ne zamandır yazıcam unutuyorum içinizde oyun halısı alan var mı? Ben tiny love tekmele oyna sipariş ettim alan var mı?

Bizim arabada var benimki oynuyor 10 10 15 dk kadar ama evde beşiği nde müzikli donence var onunla idare ediyoruz:)

Kızlar aradı arkadasını
Adama sen nerdesin dedi
Otobusteyım dedi arkadası
Sen gecen kac tane aldın kutudan dedi
Adam ıkı dedi
Teli kapattı evde kıyamet koptu
Beni reZil ettin dedi cıktı gıttı evden

Boşver üstüne gitme unutulur içinde rahat etti bebisi severken duzeliyo aralar

Kızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu
Kaşlarında oldu bizimher gün bebek yapı sürdüm ve saç fırçasıyla taradım(saçfırçası yeni doğan için keçi kılından) kafası içinde karbobatlı su ve yine bebe yağını duydum. Banyodan 10 dk önce sür sonra yıka

Gündüz kuşlar gibi uyuyan hiriltili oğlan baby sleep kalp sesi eşliğinde emzirilir bi yandan buraya bakılır.. kucağımda öyle dalıyor ki kafa dudüşüyor resmen bırakınca uyanıyor
Resmen tükenmiş durumdayım ben de dalamıyor bir türlü uykuya üç gündür zombi gibiyim valla :/ bugün üçüncü gece bu şekilde 48 günlüğüz

Merhaba kızlar. Bende 12 haftalik hamileyim. Doktorum ferrum fort vermişti. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Kaşıntı başladı bende. Acaba ilactanmi kaynaklanıyor diycem. Sizde hiç öyle birşey oldumu?

Merhaba hanimlar.Kasim annesi olarak yine yine yine soru sormaya ekim annelrini ziyarete geldim.Persembe sabahi yapiskan top seklinde akintim geldi,ama kansiz normal renkteydi.Doktoruma sordum servikal tikaci atmissin evet bu nisan oluyor dedi.Yani persembe nisan geldi ben hala doguramadim.Sizler nisandan ne kadar sonra dogum yaptiniz?Birde suyu sızinti yapan oldu mu nasil takip ettiniz suyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…