Cokkk tatlı güle güle büyüt. Fakat resim içinde 5 dk da olsa aman böyle bacakları açık tutma annesiiiiBiz bugün 1 aylık olduk oğlum annesine benzeyip sarışın olmadıysa anneside onu sarı giydirip sarı kuş yapar:)
Bazen düşünüyorum çokmu negatif Bakıyoruz Kv meselesine.. Eşiminde bu konuda kırılmasını hiç istemem canım benim boşver yinede dişimizi sıkalımda eşlerimiz kırılmasın.. Napalım çoook Kalıcı değiller sonuçta.. Rabbim yardımcın olsun senindeAz once giderken sordum aradin mi geliyorum diye dedim, yok annem aradi geliyo musun beni almaya dedi diye..yok gelmoyorum deseydin dedim, yuzu degisti, cok mu rahatsiz oluyosun annemin gelmesinden drdi, yok dedim Allah razi olsun nankorluk edemem dedim. Iste senin icin gelioannem gelemese annene diyecektim o zaman da rahatsiz olcak miydin fkn.. annem gelio gidio oyle bi imkan olsaydi keske dedim :/ bisy demedi gitti..
walla 1 hafta iyiymis.. yani gelse gitse islerimde yemegimde yardim edipgitse ne ala.. kaliyor, evler yakin ama 2 vesait ve kv bacaklarndan rahatsiz yani hergün evine birakilamayacagina gore gidemez de kendi basina..kalio iste.. :/
Banyo için soyuyordum zaten o yüzden canım hemen çekip banyoya gittik:)Cokkk tatlı güle güle büyüt. Fakat resim içinde 5 dk da olsa aman böyle bacakları açık tutma annesiiii)
Bazen düşünüyorum çokmu negatif Bakıyoruz Kv meselesine.. Eşiminde bu konuda kırılmasını hiç istemem canım benim boşver yinede dişimizi sıkalımda eşlerimiz kırılmasın.. Napalım çoook Kalıcı değiller sonuçta.. Rabbim yardımcın olsun seninde
Benimki de dönenceyi çok dikkatli takip ediyor. Hali ben de bakiyrm.. ama kararsizim. Çok para vermeye gerekyok uygun al içine kendin oyuncak doldur diyenler var. Yorumlarda güzel halilara çok güzel yorumlar yapan var.. bilemiyorum kararsizimKızlar ela artık sesli oyuncaklara tepki veriyor ne zamandır yazıcam unutuyorum içinizde oyun halısı alan var mı? Ben tiny love tekmele oyna sipariş ettim alan var mı?
Kaç günlük canim? Bizimki 55 günlük artık bikaç haftadir 4-5 saat uyuduğu oluyor. Ilk zamanlar korkardm ama korkmyrm şimdi. Hatta müdahele etme düzeni oluşmasina engel olma diyenler oldu. Mantıklı. Tabi 6-7 saat uyumasini ben de istemem. Ama 4 saattem bisey olmaz bence aglar zaten aciksa canımKkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Canını sıkma Cnm benimki bugün resmen aç yarıyo sabahtan 4 e kdr uyumadı huysuzluğundan ememedi bi türlü Bnde mama verdim sonrada bi başladı uyumaya o zmndan beridir uyanıp geri Uyuyo ama 5 dk anca emip uykuya sidalıyor seninki aç olsa uyanırdı uykuysa ihtiyaçları var Nasıl büyücekler yoksaKkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Canım bebeğin kaç günlük, benim oğlum 33 günlük ve emmiyorDr bana da aynı şeyi söylüyor memeye yaklaşınca çıldırıyordu çocuk 1 haftadır yavaş yavaş tutmaya başladı ama bu seferde sütüm çok az sağınca 10 cc falan anca çıkıyor dr emzir diyor iyi hoş emzireyimde çocuk aç o kadar emiyor sonrasında 90 cc mama içiyor ki artık o da az gelmeye başladı 105 cc veriyorum
Yok canim biseycik olmaz benim kac kez 4 5 saat uyudugu oldu.hatta bu aralar arti hep 4 saat uyuyup uyaniyor gece. zaten cok aciksa basardi cigligi merak etme.Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Evet arıym arkadasımı dedi
Sadece sen oldugun ıcın degıl baska bir kadınla da olsam ben aldatmam zaten karakter olarak diyo
Amannn nerden dedım al
Kendım ettım kendım buldum
Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu
Cokkk tatlı güle güle büyüt. Fakat resim içinde 5 dk da olsa aman böyle bacakları açık tutma annesiiii)
aynen esim icin.. aslinda kadinin bana direk bir zararı yok.gibi.. ama laflari batıyor bana, inat bi de.. mesela lcdyi islak bbezle silme dedim geçenlerde, bi gun sonra saglik ocagina gittik o gun silmis islak bezle tv iz dolu.. kizdim tabii gülerek ben silme dedim bigun sonra silmissin diye..
ya da mesela cocuk agliyo ya her seferinde altini mi islatti ki der, esim.alti islakken bi dk durmazmis da bu da mi oyle diye..
eşikten geçerken her zaman besmele çek der, her yerde okuyorum bi esikte değil ya.. yok diyecek inatla.. ışıkları yak der..ay ne bileyim hep ayni lafları duymaktan sıkılıyorm :/
Ama dedigin gibi işte eslerimiz icin sabir diyorum..
Ay yanliz degilmisim demekki
O nasil bi laf ya meme ne demek. Yani oyle bi laf ediyorarki kendimi sadece bebegimi besleyen biriymis gbi hissediyorum.valla eskiden sus pus bbiriydim ama artik oyle olmak istemiyorum. İcime atiyorum her lafi olan bana oluyor.
Kızlar ela artık sesli oyuncaklara tepki veriyor ne zamandır yazıcam unutuyorum içinizde oyun halısı alan var mı? Ben tiny love tekmele oyna sipariş ettim alan var mı?
Kızlar aradı arkadasını
Adama sen nerdesin dedi
Otobusteyım dedi arkadası
Sen gecen kac tane aldın kutudan dedi
Adam ıkı dedi
Teli kapattı evde kıyamet koptu
Beni reZil ettin dedi cıktı gıttı evden
Kaşlarında oldu bizimher gün bebek yapı sürdüm ve saç fırçasıyla taradım(saçfırçası yeni doğan için keçi kılından) kafası içinde karbobatlı su ve yine bebe yağını duydum. Banyodan 10 dk önce sür sonra yıkaKızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu
Resmen tükenmiş durumdayım ben de dalamıyor bir türlü uykuya üç gündür zombi gibiyim valla :/ bugün üçüncü gece bu şekilde 48 günlüğüzGündüz kuşlar gibi uyuyan hiriltili oğlan baby sleep kalp sesi eşliğinde emzirilir bi yandan buraya bakılır.. kucağımda öyle dalıyor ki kafa dudüşüyor resmen bırakınca uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?