- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Kızlar kızım uyumuyo 3 saatlik uyku ile duruyoruz Ac değil altı temiz oyle deli gibi ağlamiyo mirildaniyo gaz sancisi arada oluyo uykuya dalamiyo napicam ben daha yemek yemedim wcye gitmedim beşiğine koydum salliyorum sallama gidince mirildaniyo Allahım sabır ver uyumayan çocuk çok zor imiş hiç 3 saat uyumadi kaç gündüz nasıl dayanıyor hayret ediyorum
ay benimki de yapıyo böyle. Uyku var gözleri kıpkırmızı oluyor minicik kalıyo ama inatla uyumuyo.. port bebr icinde sallama yolunu bulduk annemle artik. Yoksa kollarim, parmaklarım bileklerm cok agriyor her sabah

Kızın kakası, gazı, uyumaması, ağlaması, çok bilmişlerin verdiği öğütler, şunu yap ki şöyle olsun demeleri yetmiyormuş gibi şimdi de zona oldumdemem o ki kızlar kendinize dinlenme zamanları oluşturun, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendircek şekilde beslenin 2 gündür ölcem ağrıdan kaşıntıdan. Emzirdiğim için ilacını da veremedi doktor. Ağlamak istiyorum
![]()
Cok gegeçmiş olsun Canim yaa.. ins En kisa zamanda iyilesirsin..
Herkese merhaba guzel anneler.
Dun gece omercik cok zor bir sinavi daha atlatti. Bizim icin yasin okuyabilir misiniz lutfen.
Canim ben henuz okuyamiyorum ama Allahim en kisa zamanda siizi evinize kavustursun, insallah saglikla yuvaniza gidin..