2015 Ekim Anneleri

Kızlar sızın bebeklerde ara ara cıldırıyor mu:)
Emzirirken ya da agzında emzik varken
Mememde bana da eliyle vuruyo gıbı
Sankı hızını alamıyo
Emzıgını dusurunce agzına koymak istiyorum saga sola seri sekılde donuyor el kol hareketleri inanılmaz hızlanıyor
Göğsüme bile pat pat vuruyor
Dikkat ettim özellikle bu saatlerde bu durum
Sizlerde oluyor mu
Acaba neden geceleri bu şekilde

Biz 35 günlük olduk canım. Ben genelde günde 2 kere mama veriyorum 60 cc. Doktora kalsa her seferinde 90 120 ne istiyorsa vereyimmiş. Çok iyi güvenilir bir doktora gidiyorum ama mantığı almıyor bir türlü bu kadar mamayı. Mesela emziriyorum gaz çıkar altını al mama yedir derken bazen 2 saat geçiyor uyuyor sonra 2 saat de o zaman uyusa emzirme arası baya açılmış oluyor. Ben uyuduğu saatten itibaren diye bakıyorum 3 saat olayına daha erken kalırsam çocuk iyice şaşkın oluyor yay kalk nir düzen oturtamadım. Gündüz çok uyumuyor ama bazen deli ediyor beni emmek istiyor memeye alıyorum 2.dk uyuyor yatırıyom hoop uyanıyor aktif emmiyor sinir oluyorum. Kilo Sorunu olmasa hiç vermicem mamayı ama bu sefer de dr kızıyor
Oto koltuğunun aparatları no çıkarıp bel kısmına ince bebek yastığı koydum. Kundağıyla ına yatırıyorum rahat oluyor

Genelde günde 2 ya da 3 kere veriyorum Mamayı. Kilo alma sorunu olmasa hiç vermicem sabaha kadar emzirirm ama busefer de dr kızıyor az kilo aldı diye ne yapacağımı şaşırdım. Bebeğim de memede uyumaya bayılıyor bazen ne yapsam uyanmıyor yatağa yatırıyorum hoop kalkıyor emmek için deli oluyor memeye alınca hemen uyuyor bugün hep böyle yaptı yıprattı beni. Bir düzene giremedik. Doktorlar konuşunca tamam diyorum aklıma yatıyor ama nette okuduğum şeylerden kafam karışıyor

Herkese merhaba guzel anneler.
Dun gece omercik cok zor bir sinavi daha atlatti. Bizim icin yasin okuyabilir misiniz lutfen.
Allahım yardımcınız olsun canimmm ben 22 günlük lohusayim abdest alamadigim için yasin okuyamiyorum 7 tane ayetel kursi okudum Allahım kabul etsin ömer bebegimize şifa versin insaallah

Canım ben bir paket yeşil kullandım fakat memnun kalmadim çok naylonsu yüzeyi premium süper ben ona devam ediyorum büyük marketlerden alıyoruz oralarda biraz daha ekonomik 54 lü paket 26 liraya alıyorum ben onun dışında canbebe ve molfix de denedim ama onlarida beğenmedim maalesef

O 10 dk yavaş yavaş artık inş benimkide keyfine duruyor sonra aynı miktar mamayı götürüyor brn tok olsada mamayı içtikten 1 saat sonra falan yine deniyorum
Senin bebiş kaç günlük ve kaç kilo ne kadar mama içiyor bizimkinin açlığa hiç tahammülü yok basıyor yaygarayı 3 saat mümkğn değil dayanamıyor

Canım aynen benimde tek gogsum akıyor hep bende sagip gece takviye veriyorum kızım gece hiç uyumuyor sürekli memede olunca süt bitiyor takviye mama yerine sagdigim sütü veriyorum biberonla sorun olmadı ama senin yakışıklı ne yapar bilmiyorum

Benimde pek içime sinmedi ama bugün mecbur aldım kalmayınca bez bitince sanırım yine premium a devam ederim

Allahım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin ınsaallah ben 40+5 de suni sanci denedim ama bebis aşağı inmedi zorunlu sezeryan oldum kavustum melegime...Doğum şeklin ne olursa olsun sağlıkla gelsin melegin sevgilerimle

Tomris in emzirme notlarını okudun mu orda memede mama diye bir yöntemden bahsediyor banada burda önermişlerdi bizimki çözdü olayı işe yaramadı ama belki sende yarar bir dene istesrn medikalden beslenme sondası alıyorsun incecik bir hortum bir ucunu biberona sokuyorsun diğer ucunuda bebek memeyi tutunca ağzının kenarından sokuyorsun memeyi emdikçe mama geliyor bebek memeden geliyor sanıyor emdikçede süt artıyormuş ama bizimki hortumu hem n farketti ve memeyi ağzından çıkarıp sadece hortumu emmeye kalktı:) denemediysen bir dene istersen

Canım bana da oldu geçen hafta banyoda sıcak suyla masaj yaptım sonra sütü tamamen bosalttim memeden..annem de diyor nazar oldun bolca okudu uflediler geçti ama hangisi ise yaradı bilmiyorum

Cok uyguna almıssın canım
Hangı markette 26 lira p care

Canım bana da oldu geçen hafta banyoda sıcak suyla masaj yaptım sonra sütü tamamen bosalttim memeden..annem de diyor nazar oldun bolca okudu uflediler geçti ama hangisi ise yaradı bilmiyorum

Ay kendi memelerimi bu kadar görüp, bu kadar haşır neşir olmaktan tiksindim resmen:) Ben de masaj yaptım bolca. Sonra da minik sağolsun güzelce emdi. Ucundaki acı geçti neyse ki. Ne çileli bi güzellik çocuk sahibi olmak:)

Lohusaları koruma derneği acacağım bu nedir yaw. Hepimizin canına okudular. Stres sahibi yaptılar. Çok geçmiş olsun canım.

Canım bende günde 3-4 defa veriyordum 60cc Dr gittiğimizde kilo alımını hiç beğenmedi Sınırda dedi doğum kilosunu 200 gr almıştı 3 haftada.. Sıklıkla ver dedi şimdi ben günde 7 defa 60 Cc veriyorum emziriyorum birde Öncesinde.. Yani aslında öğün sayılarını atlamamak lazım. Şimdi bizim kız bi haftada 500 gr aldı bu şekilde yapınca, yanlız Buda fazla olacağından mamayı azalt diyebilir.. Dr nin dediğini uygulayarak aslında normal kilomuza ulaştık şuan ama gittiğimde sorucam nasıl yapalım diye..seninde eğer kilo sıkıntın varsa Dr yi dinlemelisin, bende mamayı istemeyerek veriyorum ama demekki Kızımın ihtiyacı varmış teyzemiz..

Evet çok guzel birşey anne olmak bir günlük değil bir ömür sürecek bir duygu..3 yıl hasret çektim kızım için her zorluga göğüs gererim Allahım yeterki sağlıkla buyutneyi nasip etsin hepimize

Kizlar uykusuz bir geceden selam, bugun yine doktorlardaydik biz ve sonunda yavruma hiriltisi sebebiyle teshis kondu laringomalazi. Nefes borusundaki yapi kikirdaksi oldugu icin yavrum nefes alirken hirlior o kikirdak yapi titrior ve sesler cikmasina neden oluyor, uyurken nefesi daralip bazende kesilir gibi oluyor cok uzuluyorum yavruma,Simdi zor bi surec bizi beklior bu durum 6.aydada gecebillirmis 1 yasina kadarda surebilirmis yani Rabbime ve yavrumun gelisimine bagli kolay atlatabilmemiz ,d vit cok onemliymis biraz arastirdim bu kikirdak yapinin sertlesmesiyle kurtulucaz ins ve rahat nefes alicaz... burda hiriltisi olan bebisler vardi dikkatli olun arkadaslar ustune dusun ve mutlaka arastirin doktora gidin, Allah beterinden saklasin gecici bi durumda olsa bu surec umarim bizim icin kolay ve cabuk gecer dualarinizi eksik etmeyin insaAllah hemen atlatiriz... Rabbim derdi olan tum bebislere sifa Annelerinede sabir versin... amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…