2015 Ekim Anneleri

Anneler çok net olduğum bi konuyla ilgili sizinde görüşlerinizi merak ettim. Kız bebiş anneleri miniklerin kulaklarını deldirecek misiniz? Ne düşünüyosunuz bu konuda?

Anneler çok net olduğum bi konuyla ilgili sizinde görüşlerinizi merak ettim. Kız bebiş anneleri miniklerin kulaklarını deldirecek misiniz? Ne düşünüyosunuz bu konuda?
canım bu soruyu geçenlerde bende sormayı düşünüyordum ama bebeğin gazı kakası emmesi dururken sen bunu mu soruyorsun derlerse diye çek indim açıkçası sorunun cevabını gelince de ne yalan soyleyim ben düşünmüyorum çocukken çok gerekli değil aklı basina gelince de isterse kendisi deldirsin benimkini deldirmislerde ne işe yarıyor küpe takmiyorum ancak gusul alırken eziyet

Geçmiş olsun miniğine.
Bizimki henüz emzik ayıramıyor. 4 tane emziği var. Her daim temiz emziği oluyor. Her biri farklı marka ve hepsini alıyor. Tuttuğu emzikten yedek alırsan canım daha rahat edersin.
Ay maşallah bravo sana nasıl becerdin? Ben kac emzik aldm kusar gibi oluyor vazgeçiyorum , hoş benim memeyide cok Hatalı sekilde ucuyla emiyor, tam almaya kalksa her seferinde memedende kusar gibiyiz o ayrı.

Ay maşallah bravo sana nasıl becerdin? Ben kac emzik aldm kusar gibi oluyor vazgeçiyorum , hoş benim memeyide cok Hatalı sekilde ucuyla emiyor, tam almaya kalksa her seferinde memedende kusar gibiyiz o ayrı.
Canım her ağladığında başka emzik verdim. Aslında bilerek olmadı.
Bizimki ağlarken kendini kaybediyor, aç gibi sağa sola saldırıyor nedense. Çok ağlayan bir bebek değil ama. Evde hemen hemen sadece banyo sonrası duyuyoruz ağlama sesini. Bende onun ağlamasına dayanamayıp en yakınımdaki emziği verdim. O ara bi baktık ki hepsini emiyor minik. Ya tutmazsa diye farklı emzikler almıştım bende. Kontrole giderken hep yanıma çift emzik almaya başlamıştım farklı marka. Biri düşerse diğerini veririm diye.
Bir de bazen geceleri annem ilk uyandığı an ağzına emzik veriyor 2-3 dakika, ben de uyanıp ellerimi yıkayıp emzirmeye başlayana kadar. Aç olduğu için hangisini verirsek verelim tutuyor. Öyle öyle alıştı minik hepsine.
Kusar gibi olma bizim minikte de oluyor. Eğer yeni emdiyse emzik almıyor. Ağlarken hemen alıyor. Bir nevi ağlama esnasında susturucu oldu emzik bizim için. Uyurken deniyoruz bazen. Memede uyumayı çok seviyor. Emzikle uyutamadık. Bilerek atıyor emziği. Ağlarken direk susup dakikalarca ağzında tuttuğu ve şapır şupur emdiği emziği uyumaya çalışırken tanımıyor. Kısa süre emiyor. Bizim sanırsam tek çözmemiz gereken uyku. Uykuya dalarken de emziğiyle uyusa iyi olacak. Memede uyuyunca çekemiyorum hemen uyanıyor. Saatlerce bakışıyoruz memede uyumazsa. Bir kere burda okudum sallayım dedim ayağımda. O kadar huysuzlandı ki. Sanki anne karnında hiç sallanmamış gibi...

Çok geçmiş olsun canım ama dediğin gibi geçici bir durum inşallah en kısa zamanda normale dönecektir sakın üzme kendini Rabbim korusun evlatlarımızı

O kadar sütün im olduğunu görüp mama vermek ağrıma gidiyor açıkçası mamayı kendimize rakip görüyoruz emmeden sonra iştahlı mamayı da cuk cuk yiyince bozuluyorum :)) ama dediğin gibi ihtiyaçları var demekki. Tek çekincem mamayla acıkmadmki süresi uzuyor ve bu durumda emziremeyince süt azalır diye korkuyorum. Kilom alımları her şeyden önemli tabi. İnşallah yoluna girecek her şey.

Canım aynen ben de ikisi içinde gitmem lazımdı gitmedim ilacı da bıraktım.

Aynı şey bendede var.. Ben Öncesinde uzun uzun emzirıyordum mamayıda Israrla vermiyordum hem Bakıyoruz çocukta da bi sıkıntı görünmüyo uyuyo ağlamıyo aç olsa Ağlar diyorum.. Meğer çocuk çok doymuyormuş birde öğün sayıları hem az ve Aralıklı, kızım çok kilo alamamış o gün çok üzüldüm sonra verdim valla mamayı..3 haftada 200gr nedir..canım bebeğim açmış

Canım benım 46 gun oldu bir terleme var ki sorma
Sanki makinadan cıkmıs kadar ıslak
Ben de anlamıyorum ne zaman bıtecek artık sıkıcı

geceleri ben de o kadar çok terliyorym ki emzirmeye kalkınca sırtım donuyor resmen alt üst kalin giyin çorap patik bi de şu yemeklerin gazi :/ çabucak atlatsak ins yaa..
biZ bi de daha 19 günlüğüz.. :/

Cok geçmiş olsun canim Allah şifa versin en kisa zamanda. .

EEvet açıkçası daha tam anlayamıyorum gibi geliyo isteklerini.. o zaman da kendimi kötü hissediyorum ama aliscaz ins.. o gece usutme Bende de var yyavruları hasta etmeden geçirirz ins kışı..

canim cok geçmiş olsun yavruna Rabbim tez zamanda şifa versin

Canım resmen bizi yazmışsın bizimki özellikle akşamlari durup dururken memede bir delleniyor bana kendine vurup vurup duruyor nefes alişları hızlanıyor memeyle kavga ediyor sebebini çözemedik gitti bizim en büyük sorunumuz uyku nasıl uykuya geçecegini bilmiyor benim ki..

Canım çok geçmiş olsun, aynı durum benim kardeşim de de olmuştu. O zaman böyle hızlı teşhis koyamamışlardı çok zor günler geçirmiştik. Bir yaşında o hırıltılardan eser kalmamıştı, gönlünü ferah tut canım.

Tabiki doktoru dinle canım benim en iyisini onlar bilir. Benimkininde kilo alımı az 4250 doğdu 4730 olmuştu 1 aylikken. 500gram bile almamıştı ama 1 ay daha denemeye ikna ettim doktoru vermek istemiyorum mama,sutum çok dedim ama emmiyor bebeğim hala.büyük ihtimal bu kontrolde biz de baslayacagiz takviyeye inşallah kilo alımı iyi olur da gerek kalmaz bu kadar süt boşuna gitmez

cok saol cnm doktorda aynilarini soyledi ama yinede insan uzuluyor ister istemez
paytak_paytak_kosan_koala mozp saolun kizlar Allah razi olsun

Mrb kıZlar ,
Bu sabah 2 aylık 5 şi karna aşımızıı vurılduk tahminimden az agladı bıdığım :) ates dusurucu verdım aşıya gitmeden inşlh gece ateslenmez 2 gün rakipteyim .
Bıdığım 5.900 kg 60 cm olmuş göz muayeneside oldu tam bakamadı huysuzlandı biraz birdaha ki kontrolde tekrar bakarız dedi. Ocak ayında zehirli ishal için bir aşı daha varmiş özel bu dedi isterseniz yaparz dedi siz yaptrcakmısınız doktorumuza bi soracağım bakim ne dicek doktoruda değiştm bundanda pek memnun değilim ama bakalm be olcak hekim olarak iyiler ama cok yoğunlar istediğimde ulaşamıyorum bişey soramıyorm
Artık günde 2 defa mama vermeye basladım doymuyor çünkü bnide emmşyor 3 gundr sagıp veriyorum uyurken yeni yeni huylar cıkartıyor çok derdimiz var napcam bilmiyorum
Bu arada Batuhanannesi yok ortalıklarda sanki 2 cocukla kayboldu ortalıktan :)
Ah bu kuzucuklar tüm hayatımıZı değiştirdi :)

Maşallah size. Canım bahsettiğin sanırım rotavirüs aşısı. Benim de kafam çok karışık. Bizim doktor önerdi ama önermeyenler de var. Ya yan etkisi olursa ya da vurdurmazsak o virüsten etkilenirse. Karar vermesi zor.

Evet canım
Acaba gece sutumuz azalıyor da ondan mı saldırıyorlar böyle
Vallahi vurmasından göğsüm acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…