2015 Ekim Anneleri

Can'ım. İki farklı rotavirüs aşısı var evet bitinde domuz dna sı varmış diğerinde yok ama oda 2 değil üç kez vuruluyor ben ondan yaptırmayı düşünüyorum internette yazıyo ismi şimdi hayırlaya madım

İ
inş faydasını görürsün canım benim, eğer etkisini görürsen mutlaka dönüt beklerim..ben lactamil falan aldım birde macun gibi bişey aldım onlarda çok çok etki etmedi gibi. Eğer sen etkisini görürsen söyle olurmu..kaç gr aldı seninki doğduktan sonra

Canım uyku problemi bizde de var 24 saatte toplam 6 saat onca uyuyo oda gece saat bAşı uyanarak uykuya Bi türlü geçemiyor battaniyede bile sallamayı göze aldım ama her türlü sallamadan nefret ediyo resmen emzik de almadı gündüz hiç uyumuyor. Nasıl dayanıyor anlamıyom

Kizlar gazimiz gayet cikiyor kaka da yapiyoruz ama ikinma bir turlu gecmiyor. Saat besten beri ikiniyor agliyor o kadar yoruldum ki. Napcam ben neyi var bebegimin?

Evet tirttt gaz çıkıyo ama çıkana kadar rwnkten renge giriyor ıkınıyor oglum dr iyi değil kasık fitigi olur dedi yine değişik ilaçlara gectik

Bizim minnak baya alıştı banyoya. Minik bi şok ağlamasindan sonra bicil bicil bakiniyor:) Ama bu hintli teyzeler masaj yaparak yikiyor. Bize garip geliyor ama kesin doğrusu budur bak:)

o değil ben öyle oturup koysam çocuğu yıkamaya egilemem bu hamlak vücutla kadınların vücutları esnek.kendileri rahat bide bizz

Bakalm doktorumz ne dicek cnm ona göre artık hareket ederim
Ne kadarmış ki ücreti

Beni de cagirdi 40 cikinca gel dedi, istersen spiral takariz o zaman konusuruz dedi. Kanama yokken gel de smear de çekelim dedi. Açıkçası bu ilişki meselesi benim de kafami kurcaliyo, zatrn zor oldu bi de baslarda hep sadece makatim acidi, sonra dış dikişlerim acidi. Dış dikiş kremle fln sizlamasi durdu yeni yeni ic dikişlerim sizliyo :/ iliski düşündükçe tirsiyorum açıkçası.
Normal doğum sonrası ilk deneyim zorlu olmuyordur inş..

Kizlar gazimiz gayet cikiyor kaka da yapiyoruz ama ikinma bir turlu gecmiyor. Saat besten beri ikiniyor agliyor o kadar yoruldum ki. Napcam ben neyi var bebegimin?

Bazen benimki de öyle oluyo koca insan gibi gaz cikardigi halde hala ikiniyor cikarmak icin.. bu kdr gazı nerdrn alıyo anlamıyorum
Az önce de cok kötü oldu uykusu var uyuyo gaz uykuda bi geliyo, bagirtiyo resmen.. kv muskat var dedi, biraz bıçakla kazidik üzerine sutumden damlattim verdik. O mu ii geldi anlamadim yüzüstü de yatirdim simdi uyuyo gaz gelince ih mih edio minik pirtliyo geri uyuyo, öbür türlü uyku da açılınca iice sinir oluyodu muskat mi denesen bi :/

Güzel anneler :) birkaç gündür yazamadim mevlit telaşı vardı. Benim kuzumun da 40 i çıktı çok şükür. Umarım artik ufaktan rahatlarız, uykularımız düzene girer. Bu arada ben kızımı kundakliyorum artik uyku saatlerinde artış oldu. kundaklama önerisini Dr. Harvey Karp'in mahallenin en mutlu bebeği kitabından aldım, bir de kundak yapan bir arkadaşım da çok memnundu. Mycey galiba markası hazır satilanlardan bendeki. Oldukça memnun kaldım. Çünkü artik kollarıyla yüzüne vurup kendini uyandırmıyor. Battaniye ile kundak yapmayı denemiştik morarana kadar ağladı . Bunda kalası veya gazi olmadıkça ağlamıyor.
Hepiniz çok iyisinizdir umarım. Çok öpücükler size.

selam kızlar,geçen yazmıştım,biz bugün 2 aylık olduk.bebeğimde yoğun gaz ve laktoz intoleransı varmış yani anne sütünü sindiremiyormuş. gazı için flatuben diye bi ilaca başladım çok memnunum,bir sürü ilaçtan sonra bu ilaç çok iyi oldu. gazımız daha iyi çıkıyor şükür. ama şimdide başka sorun başladı.bebeğim en az 20 dk emerdi.şimdi emmeye başlıyo kafayı arkaya yitiyo kıvranıyo ağlıyo emmiyo. zar zor 4-5 dakika emerse.göğüs ucum yine felaket.böyle bi durum yaşayan var mı?

Canim.benimde ic ve dis dikis sayim fazlaydi bana 15 gun daha beklesen iyi olur dedi tam dusmemis dedi ama kanama yok iyilesmis dikisler bende. bekleyim dedim bari ☺☺aci olmadi hemi iyiymis tatlim☺

Canim.bende korkuyorum.cesaret edemedim bekleyim dyorum bende ic dis dikisim fazla benim bide bi hafta once odem olmustu doktor krem verdi iyi sukur ama bekleyim 10 15 gun tatlim dikis kontrolunde soyluyolar canim alttan muayene yapti gecti gtti bu da☺

Canım o genden benim eşimde o genden var ve hiç tavsiye etmem bebekleri yıkamaya bile karışan bi eş çok zor inanın

Canim.benimde ic ve dis dikis sayim fazlaydi bana 15 gun daha beklesen iyi olur dedi tam dusmemis dedi ama kanama yok iyilesmis dikisler bende. bekleyim dedim bari ☺☺aci olmadi hemi iyiymis tatlim☺

Evet eskisi gibi olacağını dusun öyleyse bekle zaten geçmiş iyice geçsin çokk şükür atlattık bunu da :)

Bnde pek yok gaz ama tane kimyon ve dut çayı yaptım kaynamış suya atıp içtim 1 kaşıkta bebişe verdim belki ondan olabilir ama ii oluyo hiç gaz problemi yok alttan hallediyo
Canım bende hiç gazım yok diyorum gündüz. Ama akşam dut suyunu içince nasıl oluyor bilmiyorum ama baya gaz çıkarıyorum.
İnşallah bebişlerimiz rahat rahat pırtlatırlar hep.

bebeğim 36 günlük iki gündür iştahı azaldı sanki 2-3 saatte bir 120 cc içen bebek şimdi 60-70cc zorla içiyor bir ayı gecen bebekleriniz ne kadar aralıklarla kac cc besleniyor ?

arkadaşlar günde kaç tane bez değiştiriyorsunuz? bizim 10 taneyi buluyor henüz 1 aylık en az 7 tanesi kakalı oluyor sizde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…