Can'ım. İki farklı rotavirüs aşısı var evet bitinde domuz dna sı varmış diğerinde yok ama oda 2 değil üç kez vuruluyor ben ondan yaptırmayı düşünüyorum internette yazıyo ismi şimdi hayırlaya madımCanım rotavirüs aşısıdır o. Ben cumartesi yaptiricam. İsteğe bağlı çünkü biraz pahalı. Bir de karşı çıkanların argümanı içinde domuz bilmemnesi olması tabi bu sadece dedikodu. Yaptırmak lazım. Mesela bu aralar salgın varmış. Şu anda etkilenmezler ama ileride okul kreş ortamlarında koruyucu olur.
inş faydasını görürsün canım benim, eğer etkisini görürsen mutlaka dönüt beklerim..ben lactamil falan aldım birde macun gibi bişey aldım onlarda çok çok etki etmedi gibi. Eğer sen etkisini görürsen söyle olurmu..kaç gr aldı seninki doğduktan sonraAğlamayınca insan doydu diye düşünüyor. Benim ki açken yıkar ortalığı. Ben de uzun uzun emzirirdim ama doktorum 15 dk.dan sonra o memeden Hayır gelmez diyor ağlamaz sa mama vermiyorum ben de ama sütümüz hala yeterince kilo aldırmıyor demekki. Doktor en son rejim yaptırıyorsun sen çocuğa dedi
Şu meşhur çaydanlıkta sipariş vermiştim bugün geldi mamsel olmuş adı inşallah içerik aynıdır işe yarar.
Canım uyku problemi bizde de var 24 saatte toplam 6 saat onca uyuyo oda gece saat bAşı uyanarak uykuya Bi türlü geçemiyor battaniyede bile sallamayı göze aldım ama her türlü sallamadan nefret ediyo resmen emzik de almadı gündüz hiç uyumuyor. Nasıl dayanıyor anlamıyomCanım resmen bizi yazmışsın bizimki özellikle akşamlari durup dururken memede bir delleniyor bana kendine vurup vurup duruyor nefes alişları hızlanıyor memeyle kavga ediyor sebebini çözemedik gitti bizim en büyük sorunumuz uyku nasıl uykuya geçecegini bilmiyor benim ki..
Kizlar gazimiz gayet cikiyor kaka da yapiyoruz ama ikinma bir turlu gecmiyor. Saat besten beri ikiniyor agliyor o kadar yoruldum ki. Napcam ben neyi var bebegimin?
Aman bizimkilerin özel küvetleri içinin filesi bilmemnesi var sonuç bizim kız apartmanı ayağa kaldırıyor. Bas bas bağırıyor. Millet çocuğu rahatlasın diye banyo yaptırır. Bizim evde biz ailecek sinir sahibi oluyoruz.teyzelerde yalağın başına oturmuş nasıl da çitiliyorlar bebekleri ben halıyı kilimi daha kibar yikiyorum
Aman bizimkilerin özel küvetleri içinin filesi bilmemnesi var sonuç bizim kız apartmanı ayağa kaldırıyor. Bas bas bağırıyor. Millet çocuğu rahatlasın diye banyo yaptırır. Bizim evde biz ailecek sinir sahibi oluyoruz.teyzelerde yalağın başına oturmuş nasıl da çitiliyorlar bebekleri ben halıyı kilimi daha kibar yikiyorum
Bakalm doktorumz ne dicek cnm ona göre artık hareket ederimCanım rotavirüs aşısıdır o. Ben cumartesi yaptiricam. İsteğe bağlı çünkü biraz pahalı. Bir de karşı çıkanların argümanı içinde domuz bilmemnesi olması tabi bu sadece dedikodu. Yaptırmak lazım. Mesela bu aralar salgın varmış. Şu anda etkilenmezler ama ileride okul kreş ortamlarında koruyucu olur.
Bilmiyorum ki ne kadar . Cumartesi öğrenince yazarım size. Bizim doktor önerdi. Sağlık ocağındaki ebe de yaptır bence dedi. Eşimde mutlaka yaptırım diyor.Bakalm doktorumz ne dicek cnm ona göre artık hareket ederim
Ne kadarmış ki ücreti
Hayirli gunler guzel anneler..normal dogum yapanlar 40 iniz cikinca kontrole cagrildiniz mi benim dun cikti bugun gittim bana 15 gun daha iliski yok dedi ic dikisler tam iyilessin dedi dikisim cokmus da size de yasak kondu mu gerci ben henuz hazir da değilim
Kizlar gazimiz gayet cikiyor kaka da yapiyoruz ama ikinma bir turlu gecmiyor. Saat besten beri ikiniyor agliyor o kadar yoruldum ki. Napcam ben neyi var bebegimin?
Doktorum süte zararı yok dedi ama iyice arastırmak lazım tabi. Ben de karar veremiyorum.Anladim canim emziriyoruz diye altı aydan once kullanmayı onermiyorlar ya ondan suphe ediyorum ben
Canim.benimde ic ve dis dikis sayim fazlaydi bana 15 gun daha beklesen iyi olur dedi tam dusmemis dedi ama kanama yok iyilesmis dikisler bende. bekleyim dedim bari ☺☺aci olmadi hemi iyiymis tatlim☺Benimde iç dikiş im çok fazlaydı kontrole gittim dr iyi durumda 1 haftaya ilişkiye girebilirsiniz dedi ama ben beklemediği 1 hafta dahadr kontrolde aletle baktı bende acı vs hissetmedim gayet rahatti o cesaretle ilişkiye girdim açıkçası yoksa açık mi dikiş yirtilir mi vs diye düşünüyordum
Canim.bende korkuyorum.cesaret edemedim bekleyim dyorum bende ic dis dikisim fazla benim bide bi hafta once odem olmustu doktor krem verdi iyi sukur ama bekleyim 10 15 gun tatlim dikis kontrolunde soyluyolar canim alttan muayene yapti gecti gtti bu da☺Beni de cagirdi 40 cikinca gel dedi, istersen spiral takariz o zaman konusuruz dedi. Kanama yokken gel de smear de çekelim dedi. Açıkçası bu ilişki meselesi benim de kafami kurcaliyo, zatrn zor oldu bi de baslarda hep sadece makatim acidi, sonra dış dikişlerim acidi. Dış dikiş kremle fln sizlamasi durdu yeni yeni ic dikişlerim sizliyo :/ iliski düşündükçe tirsiyorum açıkçası.
Normal doğum sonrası ilk deneyim zorlu olmuyordur inş..
Bazen benimki de öyle oluyo koca insan gibi gaz cikardigi halde hala ikiniyor cikarmak icin.. bu kdr gazı nerdrn alıyo anlamıyorum
Az önce de cok kötü oldu uykusu var uyuyo gaz uykuda bi geliyo, bagirtiyo resmen.. kv muskat var dedi, biraz bıçakla kazidik üzerine sutumden damlattim verdik. O mu ii geldi anlamadim yüzüstü de yatirdim simdi uyuyo gaz gelince ih mih edio minik pirtliyo geri uyuyo, öbür türlü uyku da açılınca iice sinir oluyodumuskat mi denesen bi :/
Canım o genden benim eşimde o genden var ve hiç tavsiye etmem bebekleri yıkamaya bile karışan bi eş çok zor inanınAy kızlar yemegı yedik
Eşime sen bakarsın biraz uyucam dedim
32 numaralı bakışını atmasıyla olmadı işte
Yemedi yani kaldı başıma yavru sırtlan
Keşke şu herşeye karışan kayınvalidelerin geni biraz eşimde olsaydı ya pek rahat ederdim doğrusu:)
Canım benim kızlarımda da var doktora götürdüm burmu tıkalı olduğu içinmiş alt solunum yollarında bişey çıkmadı bi göster istersenKizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki
Canim.benimde ic ve dis dikis sayim fazlaydi bana 15 gun daha beklesen iyi olur dedi tam dusmemis dedi ama kanama yok iyilesmis dikisler bende. bekleyim dedim bari ☺☺aci olmadi hemi iyiymis tatlim☺
Canım bende hiç gazım yok diyorum gündüz. Ama akşam dut suyunu içince nasıl oluyor bilmiyorum ama baya gaz çıkarıyorum.Bnde pek yok gaz ama tane kimyon ve dut çayı yaptım kaynamış suya atıp içtim 1 kaşıkta bebişe verdim belki ondan olabilir ama ii oluyo hiç gaz problemi yok alttan hallediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?