2015 Ekim Anneleri

Canim cok sevindim, insallah tekrarlamaz

ya şuan biraz üzgünüm çünkü pişik kreminden yağına kadar herşeyim sebamed evet vücudu biraz kuru bende her banyo sonrası yağlıyorum gözenekleri tıkadığını bilmiyordum.her doktor farklı bişey söylüyor. neye inanıcam napıcam şaşırdım

Bende arada veriyorum alissin die biberon buzlukta da biraz sutum var ama gecen verdim pek begenmedi beyefendi :)isteyken sagip onlari mi birakiosun canim
cnm buzluktaki 2 haftayı geçtiyse verme buzluktakini çözünce tadı çok kotu kokusu da ben işte Bi 300 ml çıkıyor onu sut poşetine koyuyorum normal buzdolabı yerinde duruyor işteyken eve gelirken buzluk kabını yanına koyup getiriyorum dondurmuyorum evdede dolapta duruyor ertesi güne içiyor zaten

hakiki asit oranı %1 olan zeytin yağı kullan canım banyodan sonra son durulama suyuna 1 damla dok

Canim aynen ben de ediz in facebookta bile paylasmadim hosuma gitmiyor internete koymak ama buranin yeri cidden farkli siz bazi akrabalarindan once tanistiniz oglusumla. Evet capkin guluslu dedigim yigit icindi:) ben buradan kolay kolay kopabilecegimi sanmiyorum birlikte buyuturuz iste kuzulari :)

Uzulme tatlim pisik kremini kullan guzelce bitene kadar,,yagi da biraz buyuyunce kullanirsin simdilik vucud losyonuna geciver, vucud sampuani da bir marka daha alirsin donusumlu kullanirsin ziyan etmezsin hicbirini

ama dürüst olmam gerekirse bittimmmmmm

sen napıyosun ilk iş günün nasıl geçti meleğin zorluk çıkarmış mı
cnm ilk gun zordu huysuzdu azcık sut içmiş 2. Gun içmiş iyi ve huysuzluğu geçmiş iyiyiz çok şukur bugun de 250 ml içmiş

Uzulme tatlim pisik kremini kullan guzelce bitene kadar,,yagi da biraz buyuyunce kullanirsin simdilik vucud losyonuna geciver, vucud sampuani da bir marka daha alirsin donusumlu kullanirsin ziyan etmezsin hicbirini
Vucud losyonu kullanmıyorum hımmm hep yağlıyordum losyon alıyım hemennnn neyin alıyım
Aynen dediğin gibi dönüşümlü kullanıcam yağ teyzem mersinden saf yolluyo onu kullansam nolur

Benim kasımdan var sütlerim atıcam mı şimdi onları

Benim kasımdan var sütlerim atıcam mı şimdi onları
Ya benim de vardı geçen duru ya vereyim dedim içmek istemedi kokusu farklıydı döktüm mecbur zaten memlekete gideceğim haftaya kalacak. Normalde üç aya kadar durur deniliyor ama durmuyor sanırım. Çok üzüldüm bir sürü sütüm vardı kolay gelmedi sonuçta ama ne yapayım

Ben hiç buzluktan çıkarıp denemedim bir sürüde var icmiyorlarsa yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…