2015 Ekim Anneleri

Benimki de öyle canım su ya da rezene verirken puskurtuyor ben şarkı söylerken sesler çıkartıyor

Benimki de o zaman uyumadi üstüne bir daha uyuttum yarım saat uyudu kalktı şimdi yine uyku zamani

Anne olursan artık arka koltukta oturursun. Pusette uyumayan çocuk kucağında uyumaya bayılır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.
Anne olursan asla eşarbın bağladığın haliyle durmaz. Uzun süre kusmuk kokan omuzların sonraları sırılsıklam salyalara teslim olur.
Anne olursan parmağın en ideal diş kaşıma aracıdır. Altı açılınca icraat yapmaya bayılan çocuklar için anneleri 12den vurulacak hedef olur.
Anne olursan ellerinde birşey olmadan yürümek hayal olur. Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep birşeyler eksik olur. Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur. En iyi ihtimalle ayakların, bilemedin kolların sallamaktan pert olur. Deliksiz uyumak sana mazi olur. İçmiş olmak için içilen kahveler soğuk olur. Alışverişte öncelik bebişin olur. Kendin için çıkarsın kazanan yine çocuk mağazası olur.
Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir, kimi zaman bal olur. Ama her ne olursa olsun son sözün İYİ Kİ olur...♥

Bi geldin pir geldin :)) ne güzel özetlemiş bizi ...kendimi buldum yazıda :)) omzumda kusmuk bağrımda salya lekesi çorabımın eşi farklı uykuya hasretim şikayetçimiyim...hayır !! Ama şimdi dumanı üstünde bi kahve iyi gelirdi ya neyseeee

Canim ediz artik yan da yatirsam kendi sirt ustu donuyor, hem sirt ustu yatarsa da kafasi bir tarafa donuk oluyor o yuzden ben takmiyorum, bence iyi uyumasi onemli gun icinde bol bol yuzustu fln koy olmadi

İyi geceler kızlar yaa bnm dudağımda uçuk çıktı hifa ma zararı olur mu ki korkuyorum ya
Canim anneme sordum, opmemen gerekiyormus, hic temas ettirmesin ucugu sakin dedi,,allah korusun beyne gidebiliyormus, ama onun disinda korkulacak birsey yokmus, noldu tatlim cok mu yoruldun bu gunlerde, kendine dikkat et

Kizlar hayirli geceler bugun giremedim pek memleketten misafrim gelecek yarin abimler o yuzden okuyamadim hic bi hafta sık giremem ama aklim burada firsat buldukca hemen girerim duramam zati☺
Canim keyfini cikar, çok ozledim ben de abimi, ozleriz seni napalim sonra hasret gideririz:)

Canim bizim de carsamba 4.ay asilarimiz var, doktor 2de pek yapmaz da 4. Ayda ates olur biraz demusti korkuyorum biraz ama dedigin gibi calpol var en kotu, onlarin iyiligi icin sonucta

Peki kendi kendine konuşması oluyor mu? Sabah bazen konuşmasıyla uyandırıyor bizi. Bir şey püskürtmüyor ama bizimki
Pek öyle uyandigi olmuyor canım aglamiyor ama bağırıyor gibi sesler çıkarıyor bir de Duru gibi ben telefonda konuşurken onunla konuştuğumu zannedip üstüne alınıyor :) püskürtme yeni başladı 2 3 gündür canim

Canim bizim de carsamba 4.ay asilarimiz var, doktor 2de pek yapmaz da 4. Ayda ates olur biraz demusti korkuyorum biraz ama dedigin gibi calpol var en kotu, onlarin iyiligi icin sonucta
Evet canım onların iyiliği için yoksa ben gözümden sakınıyorum kadın acımadan batırıyo iğneyi ( ateş oldu da etkileyen ağrı oldu biri aşı küçük iğneli diğeri şıringa büyük iğneli bşrde yakan bi ilac sakin bebeğin içinden hulk çıktı düşünün :) hazırlıklı olun ama geciyo bi iki gün gıda depolayın biraz uyku bol sıvı alın :)) göz korkutma olarak algılanmasın tamamen sizidüşünüyorum beni uyaran olsaydı psikolojimi hazırlardım ...

Kızlar bir şey sormak istiyorum ya sizin bebisler gündüz uyuttugunuzda ne kadar uyuyor kaç dk ( gulucugu dikkate almayın silemedim bir turlu:))
Canim bir haftadir daha iyi uyuyor kuzucugum 40 dakika ile 1 bucuk saat arasi 3 buyuk uykusu oluyor toplamda 4 saat gibi ortalamada

Of off çok ürkütüyor zaten inş sorunsuz atlatırız daha tam bir ayımız var ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…