Ay çok duygulandim canım ya, çok tatlısınKim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)
Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)
O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)
Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)
O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))
Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
Herşey zamanda dahil çabuk geçiyor. Ah keşke hiç büyümeselerdi de diyecek mşyiz acaba :)Ay çok duygulandim canım ya, çok tatlısın
Toplamda 14 kilo. Yine iyi yaa
Nerden nereye geldik di mi? Bunlar da tarihe not olarak kaldı
Bugün için not düşüyorum tarihe: Bebişimin 2 gündür huyu değişti. Çığlık çığlığa ağlıyor, uyumamak için kendini yırtıyor. İmdat S.O.S
Sonra bu yazıyı okuyup "ne günlerdi be" demek istiyorum
Ben daha şimdiden diyorummHerşey zamanda dahil çabuk geçiyor. Ah keşke hiç büyümeselerdi de diyecek mşyiz acaba :)
Ben de diyorum arada daha dün gözlerimi açıp bizş görecek mi derken şimdit v izlemeye çalışıyorlar ya :)Ben daha şimdiden diyorumm
Bizim baba hiç dayanamıyor canımayy kıyamam hiç aşı yapılırken genelde ben tutamıyorum yani canı acıyınca gevşetiyorum elimi sıkıntı olmasın diye babasına tutturuyorum
Ben hemen kucağıma alıyorum aşıdan sonra öyle susuyorayy kıyamam hiç aşı yapılırken genelde ben tutamıyorum yani canı acıyınca gevşetiyorum elimi sıkıntı olmasın diye babasına tutturuyorum
Bende uğrayamıyorum epeydirSelamün aleyküm kızlar
Oğlumu sünnet ettirdik. Orda mı üşüttü zaten hasta olacağı mı vardı bilmiyorum bir hastalık atlattık.
Yurtdışından misafirlerim vardı derken hiç uğrayamadım foruma.
Herkes iyidir inşallah..
Aleykum selam canim hadi gecmis olsun erkegimize biz de 7. Gun sunnet ettirmistik rahatca da atlattik hastalik icin de gecmis olsun canim rabbim tum yavrularimizi korusunSelamün aleyküm kızlar
Oğlumu sünnet ettirdik. Orda mı üşüttü zaten hasta olacağı mı vardı bilmiyorum bir hastalık atlattık.
Herkes iyidir inşallah..
Selamün aleyküm kızlar
Herkes iyidir inşallah..[/QUOTE
Aleykümselam Geçmiş olsun iyisinizdir şindi inşlh
Demeden kendi derdime düşmüşüm kusura bakma arkdşım iki çocuktan sonra herşeyi bir an önce yapma telaşına girdim
Geçen gün tarağı almışım elime 3 aylık oğlanın kafasına götürüyorum akıl gikan kalmıyo bazen
Canim ne kadar cok sey atlatmissiniz cok gecmis olsun, allah beterinden saklasinins canım ya.. çok kalın giydirmemeye dikkat edicem ben de bundan sonra
canım benim çok sağol moral verdin bana..yine de benden hastalık bulaşmış olma ihtimali bile beni üzüyor..biz de çok sey atlattık aslında..23 günlükken kalp sorunlarından dolayı yoğun bakıma yattık çktık..bir ay önce kasık fıtığı oldu ameliyat oldukhala kalp ilaçları kullanıyoruz..anjio olma ihtimali var..yine de güçlü olmaya çalısıyorum oğlum için..ne kadar üzerlerine titresek de bazı şeylerin önüne gecemiyoruz malesef dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden
Gecmis olsun canimSelamün aleyküm kızlar
Herkes iyidir inşallah..
Bizimki Allahtan dayanıklı canım benden iyi tutuyor aşılarda hep onda o yüzdenBizim baba hiç dayanamıyor canım
Bıdıklar o kadar akıllılar ki artık anne babayı ayırt da ediyorlar. Kızım akşam babası gelince anneyi tanımıyor. Akşam çok güldük yemek yerken uyandı yanımıza getirdik. Babasına bakarken gülüyor çırpınıyor bana bakınca suratı düşüyor babaya bakıp gülüyor sonra bana bakınca yine aynı. Dedim sıpa baban ücretsiz izin alıp baksın sana ben de çalışayım diye:)Ben de diyorum arada daha dün gözlerimi açıp bizş görecek mi derken şimdit v izlemeye çalışıyorlar ya :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk. Sünnetiniz de hayırlı olsunSelamün aleyküm kızlar
Herkes iyidir inşallah..
Hadi geçmiş olsun canım bugünü sağlıcakla atlatırsınız umarım. Bizim daha bir ayımız varBen hemen kucağıma alıyorum aşıdan sonra öyle susuyorBugün oldu bizimkide ateşini kontrol ediyorum 37.5 tu ama ağlıyordu o yüzden galiba.
İyi geceler canım inşallah sadece emmek için uyanır:)Kızım az önce uyudu inanılır gibi değill :). Hepinize bol uykulu bir gece diliyorum
bizim kız çok güzel parmak emiyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum 3 aydan sonra başladı emziğe alıştırmaya çalışıyorum geceleri acıkınca ağlardı şimdi cok cok parmak emiyor acıkıp acıkmadığunı anlamıyorum kilo alımı azalacak diye tedirginim emzik veriyorum hem parmağı hem emzik ağzında oluyor:)İyi geceler canım inşallah sadece emmek için uyanır:)
Teşekkür ederiz teyzesi. Ben de aslında öyle erken istiyordum ama anca kısmet oldu.Aleykum selam canim hadi gecmis olsun erkegimize biz de 7. Gun sunnet ettirmistik rahatca da atlattik hastalik icin de gecmis olsun canim rabbim tum yavrularimizi korusun
Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederiz Rabbim hepimizinkini beterinden korusun.Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk. Sünnetiniz de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?