2015 Ekim Anneleri

Ay çok duygulandim canım ya, çok tatlısın
Toplamda 14 kilo. Yine iyi yaa
Nerden nereye geldik di mi? Bunlar da tarihe not olarak kaldı
Bugün için not düşüyorum tarihe: Bebişimin 2 gündür huyu değişti. Çığlık çığlığa ağlıyor, uyumamak için kendini yırtıyor. İmdat S.O.S
Sonra bu yazıyı okuyup "ne günlerdi be" demek istiyorum

Herşey zamanda dahil çabuk geçiyor. Ah keşke hiç büyümeselerdi de diyecek mşyiz acaba :)

ayy kıyamam hiç aşı yapılırken genelde ben tutamıyorum yani canı acıyınca gevşetiyorum elimi sıkıntı olmasın diye babasına tutturuyorum
Ben hemen kucağıma alıyorum aşıdan sonra öyle susuyor Bugün oldu bizimkide ateşini kontrol ediyorum 37.5 tu ama ağlıyordu o yüzden galiba.

Bende uğrayamıyorum epeydir
nerde nasıl sünnet ettirdiniz bende istiyorum

Aleykum selam canim hadi gecmis olsun erkegimize biz de 7. Gun sunnet ettirmistik rahatca da atlattik hastalik icin de gecmis olsun canim rabbim tum yavrularimizi korusun

[

Canim ne kadar cok sey atlatmissiniz cok gecmis olsun, allah beterinden saklasin

Ben de diyorum arada daha dün gözlerimi açıp bizş görecek mi derken şimdit v izlemeye çalışıyorlar ya :)
Bıdıklar o kadar akıllılar ki artık anne babayı ayırt da ediyorlar. Kızım akşam babası gelince anneyi tanımıyor. Akşam çok güldük yemek yerken uyandı yanımıza getirdik. Babasına bakarken gülüyor çırpınıyor bana bakınca suratı düşüyor babaya bakıp gülüyor sonra bana bakınca yine aynı. Dedim sıpa baban ücretsiz izin alıp baksın sana ben de çalışayım diye:)

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk. Sünnetiniz de hayırlı olsun

Ben hemen kucağıma alıyorum aşıdan sonra öyle susuyor Bugün oldu bizimkide ateşini kontrol ediyorum 37.5 tu ama ağlıyordu o yüzden galiba.
Hadi geçmiş olsun canım bugünü sağlıcakla atlatırsınız umarım. Bizim daha bir ayımız var

İyi geceler canım inşallah sadece emmek için uyanır:)
bizim kız çok güzel parmak emiyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum 3 aydan sonra başladı emziğe alıştırmaya çalışıyorum geceleri acıkınca ağlardı şimdi cok cok parmak emiyor acıkıp acıkmadığunı anlamıyorum kilo alımı azalacak diye tedirginim emzik veriyorum hem parmağı hem emzik ağzında oluyor:)

[QUOTE ="Aylime, post: 44835159, member: 692169"]Bende uğrayamıyorum epeydir
nerde nasıl sünnet ettirdiniz bende istiyorum[/QUOTE]
İnsan gelmese de aklı burada kalıyor dimi :) Kartal Lütfi Kırdar devlet hastanesinde yaptırdık. Eşimin arkadaşı vardı tanıdık olsun istedi.

Aleykum selam canim hadi gecmis olsun erkegimize biz de 7. Gun sunnet ettirmistik rahatca da atlattik hastalik icin de gecmis olsun canim rabbim tum yavrularimizi korusun
Teşekkür ederiz teyzesi. Ben de aslında öyle erken istiyordum ama anca kısmet oldu.

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk. Sünnetiniz de hayırlı olsun
Çok teşekkür ederiz Rabbim hepimizinkini beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…