2015 Ekim Anneleri

Bize bugün dr kucağınızda oturtabilirsiniz 5. Aydada destekle dedi
Siz 4 aylık olmuş muydunuz canım? Biz daha ayın 20 sinde 4 aylık olacağız bilmiyorum erken mi de kızım kucakta falan oturmak istiyor. Dr a gitsek ben de soracağım

ocak 19 dan beri çalışıyorum cnm bende rapor alacaktım ama iş yeri almayın dedi o yüzden almadım

Kizlar ediz e bugun tortikolis teshisi kondu, yani tek taraftaki boyun kasinin kasili olmasi, bizimkinde sag kulagi sag omzuna yakin sekilde durmasi anlamina geliyor. 2 aylikken bana sanki daha cok sol tarafa bakiyor sol kol bacagi daha cok hareket ediyor gibi gelmisti. Cocuk doktoruna sordugumda bir asimetri gormedim demisti. Sol gogsumu almak istemiyordu bir ara belki hatirlarsiniz ustune dun oturturken basinin saga duduk gibi durdugunu gorunce bir fizik tedavi uzmani gordu bugun ediz i. Ve boylelikle teshisi koydu. Kafasinin arkasinda tek tarafta da duzluk varmis. Boyun kasinda kisalik oldugunu dusunmuyormus. Buyuk ihtimalle hamilelikte karinda hep tek tarafa yatmis ondan olmus olabilir dedi. Buarada yatarken bir asimetri yok oturur pozisyona koyunca fark ettik. Simdilik egzersizler verdi. Yatarken de tek tarafina yatircakmisim arkasina ve boynuna destek koyarak nasil yapacaksam. Bunlarin uzerine aksam da ishal oldu kuzum ustelik kakasi sumuksu ve cok az kan var. Ya demir ilaci yapti yada yogurda baslamistik sut alerjisi yarin doktoruna soracagim bakalim.

Tortikolis egzersizle düzeliyor diye biliyorum çok geçmiş olsun besin alerjisi değildir umarım edizcik bir an önce iyileşir

Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşin inşallah. Umarım süt alerjisi yoktur o çok zorluyor diye biliyorum.

Kızlar Bebişlere su veriyor musunuz, nasıl veriyorsunuz? Ben biberonla vereyim dedim iki denemede de başarısız olduk. Tadını garipsediği için herhalde yutamadı tıkandı çocuk mama takviyesi yaptıgım için vereyim diyorum, kaşıkla deneyeceğim bir daha..

Çok geçmiş olsun canım egzersizlerle çabucak düzelir inşallah süt alerjisi olsa bence senin sütünden de rahatsız olurdu bana demir ilacindan gibi geldi

Ben çay kaşığıyla veriyorum arada canım biberonla bizimki de zorlandı

Ben mamadan sonra kaşıkla su veriyorum canım ilk zamanlar içemiyordu midesi bulanıyordu ama şimdi baya alıştı iştahla içiyor yediği mama arttığı için susuyor yavrum

Ya bende başlarda battaniyeyle sarar öyle üstünü örterdim. Şimdi sadece banyo günleri sarıyorum. Battaniye ile sarmanda terletiyo olabilir

Canim benim cok gecmis olsun demir ilacini kac gundur kullaniyosunuz canim

Oğlumun kafasında beyaz beyaz noktalar var nedir onlar bilen var mı kötü koktuğunu farkettim bir iki gündür var ne yapmayalım

Çok geçmiş olsun canım egzersizlerle çabucak düzelir inşallah süt alerjisi olsa bence senin sütünden de rahatsız olurdu bana demir ilacindan gibi geldi
Canım süt alerjisi genelde inek sütüne karşı gelişen alerji anne sütüyle alakalı değil yani sütten kaynaklanmış olabilir. P primavera1985 canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir edizcik hem ishali hem de boynu.

Tortikolis egzersizle düzeliyor diye biliyorum çok geçmiş olsun besin alerjisi değildir umarım edizcik bir an önce iyileşir

Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşin inşallah. Umarım süt alerjisi yoktur o çok zorluyor diye biliyorum.

Canim benim cok gecmis olsun demir ilacini kac gundur kullaniyosunuz canim

kizlar cok ama cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Hemen stresimi atiyorum sizlere yazarak ve kendimi hic yalniz hissetmiyorum kocaman bir aile gibiyiz:)) demiri 6 gundur kullaniyorduk, yogurdu da azar azar 3 gundur veriyorduk bu aksama kadar bir sikinti yoktu, belli olunca yazarim.

canim bizim cocuk doktorumuz arada bir iki kasik ver demisti. Bir de silikon kasik onerdi ek gidalar icin. Ediz de biberonla almadi kasikla aliyor ama:)

Mama verirseM mamadan sonra bir Iki Çay kaşığı veriyorum canım

Geçmiş olsun canım geçer iyileşir inşallah kısa sürede... kakası da demir ilacı kullanıyosanız ondandır bişey çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…