2015 Ekim Anneleri

Harika hic vakit kaybetmemisiniz masallah cnm 5 yil bekledik biz

Masallah ne guzel
Insallah rabbim giydirmeyide nasip eder canim ben 7 ay bisey yapmak istemiyorum dayanabildigim kadar dayanacam insallahh

Ilcede olmak cok zor hastane acisindan cnm bizde ilcede gorev yapmistik
Ama kurtulduk bin sukur

ayy ne güzwl canım inşallah bizde duyarız bıgün kalp atışı için gideceğim inşallah bizde duyarız ben 6+4 üm xanım senin kaç haftalık

ayy ne güzwl canım inşallah bizde duyarız bıgün kalp atışı için gideceğim inşallah bizde duyarız ben 6+4 üm xanım senin kaç haftalık
İnşallah sağlıcakla duyun canım,
sat 26 aralık benim ama periyodum kısa, böyle hesaplayınca bugün 6+4-5 mesela. döngü 28 den hesaplanırsa 6+3 oluyor

Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Çok sevdiğin soğuk şekersiz sütten tiksindim iyi mi 3gündür içmiyodum içeyim dedim demez olaydım kalsiyum için peynire yoğurda dadancam artık

Çok sevdiğin soğuk şekersiz sütten tiksindim iyi mi 3gündür içmiyodum içeyim dedim demez olaydım kalsiyum için peynire yoğurda dadancam artık
Süt için demir depolarını boşalttığı söyleniyor zaten canım. Süt yerine süt ürünleri tüketin deniyor. Peynirler arasında kalsiyum miktarı en fazla olan da kaşar peyniri. Ayrıca hamilelikte yoğurt tüketmek süt tüketmekten daha önemliymiş.

kızlar evinizin işlerini eskisi gibi yapabiliyo musınız ben yapmıyorum artık hergün süpürge tutardım. artık üç güne bir eşim yapıyo bana yaptırtmıyo içim ne kadar el vermesede zorlamak istemiyorum kendimî

ah ah bende ayniyim acayip temizlik yapasim var sagolsun benimde esim supuruyo bugun banyoyu yikattim heryer pis geliyo bana ben yapmadigim icin midemde bulaniyo

ah ah bende ayniyim acayip temizlik yapasim var sagolsun benimde esim supuruyo bugun banyoyu yikattim heryer pis geliyo bana ben yapmadigim icin midemde bulaniyo
bende acaba birtek bende mi diye düşünmüştüm aynı şekilde canım ya murfaga giriyorum sanki heryer çok pis gibi geliyo içim sıkılıyo evi gördükçe midem bulanıyo ağlayasım geliyo resmen ya

Cmm senin kesin ikiz bak gör

bende acaba birtek bende mi diye düşünmüştüm aynı şekilde canım ya murfaga giriyorum sanki heryer çok pis gibi geliyo içim sıkılıyo evi gördükçe midem bulanıyo ağlayasım geliyo resmen ya
Benimde esim yapıyor cnm ev umrumsa degil rabbim yavrumu bagislasinda

Canlarim ben bol bol tesbihlere basladim yavrumu bagislasin rabbim insallah sizde cekinütfen

Cnm bende yogurdu meyveyle tuketmeye calisiyorum

aynen canim mutfagi esim topluyo ama ne bileyim icim almiyo mutfaga banyoya giresim gelmiyo simdi temizlikcide almak istemiyorum o gelince yine ayakta kalicam bide havalarda soguk bakalim havalar biraz isininca guzel bi temizlik yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…