2015 Ekim Anneleri

allah yardımcın olsun göz açıp kapanıncaya kadar hızlı geçmesini sağlasın günlerin hele böyle tedirginken. ben 1 haftayı zor sabrediyorum canım. zor gerçekten senin için.
Aynen canım Rabbim sabrını verior cok şükür. Rabbim saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etisnde gerisi boş. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım çok saol

canım bulantım devam ediyor özellikle akşamları çok oluyor dün doktorum ilaç verdi 3 hafta sonra bıçak gibi kesilecek dedi bu arada kötü olursan gel serum takacam dedi. Ben salı günü hastanede yattım bulantıdan canım senin geçiyorsa çok şanlısın benim ağzımın tadı tuzu kalmadı ama bebişim için her şeye razıyım
bende öyle çok fazla olmadı canım kayınvalidem mide bulantısı sağlıklı bebek olduğunu gösterir dedi de benimde aklıma takıldı inşallah bebeğim iyidir diye

merhaba hanımlar bugün benim ilk defa midem bulandı ama çok garipti yani öncesinde bir bulantı hissi falan yaşamadım bir anlık bir şeydi ve öyle hayal ettiğim gibi tüm yediğimi de çıkarmadım. gerçi zorlamadımda çok, öğürme isteğimi bastırdım yoksa tüm midem boşalır hasta gibi hissederim diye. midesi bulanan arkadaşlar sizde de böylemi oluyor ya da böylemi başladı ilk defa başıma geldi cahilim bu konuda
aynen canım birden geliyor ilerleyen zamanlarda yanma artıyor kendini zorlama kussan da yemek ye yaradığı kardır

aynen canım birden geliyor ilerleyen zamanlarda yanma artıyor kendini zorlama kussan da yemek ye yaradığı kardır
ilk defa oldu öyle hiç hissetirmeyince korktum neden oldu diye. yatağı topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. yeme isteğimde bir şey yok ama bugün kahvaltıda nutella yedim biraz fazla kaçtı sanırım acaba o yapmış olabilir mi diyede düşünmüyor değilim. bakayım devam edecek mi yoksa anlık bir şey miydi. sende bulantı hissi falan oluyor mu bende 6. haftada oluyordu sonra geçmişti çok ara ara oluyor en son geçen hafta bulantı hissi olmuştu.

ilk defa oldu öyle hiç hissetirmeyince korktum neden oldu diye. yatağı topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. yeme isteğimde bir şey yok ama bugün kahvaltıda nutella yedim biraz fazla kaçtı sanırım acaba o yapmış olabilir mi diyede düşünmüyor değilim. bakayım devam edecek mi yoksa anlık bir şey miydi. sende bulantı hissi falan oluyor mu bende 6. haftada oluyordu sonra geçmişti çok ara ara oluyor en son geçen hafta bulantı hissi olmuştu.
benim günde 1 ken kusmalarım artık her yemek yemenin sonrasına kadar çoğaldı ama ben yinede yiyorum bi iki gün hiç bişey yemedim kuscam diye hasta gibi yattım halsiz tuzunu çok abartmadan tuzlu şeyler yemeyi dene bastırıyor uöarım artmaz canım bulantıların

V
bende öyle çok fazla olmadı canım kayınvalidem mide bulantısı sağlıklı bebek olduğunu gösterir dedi de benimde aklıma takıldı inşallah bebeğim iyidir diye
canım benin hiç bir belirtim yok hala. Doktor da iyi dedi. Ultrasyonda da iyi çıktık. Herkeste ılacak diye bir şey yokmuş. Ben de çok telaşlanmıştım. Bebeğim gelişmiyor diye ama Allaha şükütler olsun herşey tolunda

İyi, mutlu pazarlar annişler:anneadayı:

Malesef kimyasal gebelikmiş dün vakumla rahmimi temizlediler Rabbim herkese evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin bu stresli yorgun günleri Atlatırım inşallah Rabbim elbet zamanını biliyor ve inşallah bizede evlat nasip edicek...
Canım çok geçmiş olsun :( üzüldüm, inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı haberlerini alırız
Ben de 6+4 oldum birkaç gündür midem havada gibi his vardı ama icraat yoktu öğürme oldu dün sabah ve bugün sabah ama kusma yok, seni geriden takip ediyorum galiba :) umarım benim de bu his geçer.

bende şimdilik bir şey yok canım tekrarlamadı ama acıkınca hafiften bulantı hissi gibi oldu ama çok sürmedi meyve yiyince geçti. bebeşler iyi olsun sorun etmiiyorum da birden bugün çıkınca normal mi diye soru işaretleri oldu aklımda

merhaba guzel anneler. uc-gundur benim de mide bulantim var ama kusma yok sukur. bugun ogurme de oluyor ama cikaramiyorum . cumartesiyi iple cekiyorum kalp atisini bi duysam rahatliyacam

kızlar selam benım de ara ara kasık batmalarım oluo :( çok korkuyorum ayrıca beli değil de böle kalçam a bıçak batıyo gibi oluyo normal mi bu

Malesef kimyasal gebelikmiş dün vakumla rahmimi temizlediler Rabbim herkese evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin bu stresli yorgun günleri Atlatırım inşallah Rabbim elbet zamanını biliyor ve inşallah bizede evlat nasip edicek...
Cok gecmis olsun canim ben kimyadaldan 1 ay sonra hamile kaldim. Umutsuxluga kapilma sakin guzel haberlerini bekliyoruz...

Teyzelerimizzzzz merhaba.
bizde dun doktorumuza gittik. 1.44 cm olmusuz cok sukur kalp atisimizida duyduk. Pit pittttt. Bu arada progestan i fitil olarak kullandigimi sotlemistim bu sefer kan da gorulmedi gecmis cok sukur. 1 ay sonraya randevu verdi doktorumuz 12. Haftada 2 Li testide yapacakmis ayrica tahmini dogum tarihimizide bildircekmis birde halamiz bize cici aldi:) alt acma vr battaniye takimi belki sizede bir fikir olur. Ayrica patileri cingirakli zibinlar cikmis bayildim. Hepsini alasim vardi ama azcik daha sabir:)

Eklentiler

• IMG-20150223-WA0024.webp
    IMG-20150223-WA0024.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 93
Bu arada bulantilara istinaden bir cok mesaj gelmis. Arkadaslar gorumcemin 1 oglu 1 kizi var. Masallah benden cok daha zekiler yine ablamin kizi zehir gibi. Gorumcem kizinda bulanti yasamiz oglunda yasamamis ablam kizinda hic bulanti yasamadi. Yani bunun ne cinsiyetle ne bunyeyle nede bebegin saglikli olup olmamasiyla alakasi var. Bunye diye tanimlasak ayni kisi bir gebeliginde yasarken digerinde yasamayabiliyor. Bebegin sagligiylada ilgili oldugunu dusunmuyorum Ornrk gorumcemin oglu ve ablamin kizi. iciniferah tutsun herkes gebelginin keyfini cikarsin.

sakın sıkma canını, üzülme. söylemesi kolay biliyorum ama ben de 1 düşük yaşadım 2 ay sonra hamile kaldım. geç olsun sağlıklı olsun yeter ki. sevgiler arkadaşım

V

canım benin hiç bir belirtim yok hala. Doktor da iyi dedi. Ultrasyonda da iyi çıktık. Herkeste ılacak diye bir şey yokmuş. Ben de çok telaşlanmıştım. Bebeğim gelişmiyor diye ama Allaha şükütler olsun herşey tolunda
evet canım herkeste bulanmıyormuş ama benim aklıma takıldı işte halbuki kaç yerde okudum herkeste bulanmıyormuş diye bende 4 hafta olacak çarşamba günü gideceğim Allah izin verirse bayadır doktora gitmeyince kafamda soru işaretleri oldu
V

Salı günü gidicez bizde kızlar çok merak ediyorum bebeğimi bisey olmamıştır dimi evhamlandim elimden gelse hergun hastaneye gitcem :KK68:

Back
X