aa neden canım üzülmee desemde insanın elinde değil rabbim sabır versinGruba bi Elveda da benden
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa neden canım üzülmee desemde insanın elinde değil rabbim sabır versinGruba bi Elveda da benden
Ay canıımm.. Sorun var mıydı ki yaaGruba bi Elveda da benden
canım benim en iyisini sen bileceksin yine ne desem bilemiyorum allah hakkında hayırlı olanı versinben yüzyüze gelmek istemıyorum ayrıca onun beni araması gerekiyor onca lafı yiyen benim bir bilsenız neler işittim kendısınden o kadar cok ağrıma gitti ki suclu olsam arardım ama hatalı olan taraf o ve bunu kabullenemiyor bu durumda benım aramam cok yanlıs. şuandada hamileliğimi kullandıgımı düşünüyor olabilir çünkü birgün evde sinirlendım dedim lütfen beni sinirlendirme kızdırma rica ediyorum hamileyim bak strese giriyorum bebeğe cok zararı varmıs dedim bana dediği kelime direk şu oldu herseyde hamilelğini öne sürme kullanma bebeğede cok güvenme dedi banaşimdi ben nasıl doğrayım bu cocugu böle bir baba şimdiden böyleyse doğduğunda ne olucak istemıyorum bu bebeği artık ben
![]()
Amin canım sağolasın. dualarınızı eksik etmeyin benden nolur..canım benim en iyisini sen bileceksin yine ne desem bilemiyorum allah hakkında hayırlı olanı versin
canım benimde yarın kontrolüm var ana içimde bi sıkıntı var haamilelik belirtilerimi eskisi gibi hissetmiyorum bi sorun varmıydı sende böyle bişey yaşadın mı düşünmekten kafayı yicemGruba bi Elveda da benden
Canım noldu?Gruba bi Elveda da benden
evet canım, benim de hafifledi biraz olsun. midem özellikle eskiye göre daha iyi:)canım bizim doğum tarihimiz aynı :) sendeki belirtiler biraz hafifledi mi benim göğüs acım falan hafifledi
durumunuza çok üzüldüm, Allah yolunu gösstersin inşallah5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim![]()
![]()
ben hastanede henüz yaptırmamıştım test, doktorum 2li test zamanı hepsini bir çıkaralım aradan demişti ama sağlık ocağında beklemediler yaptılar. elinde test sonucu varsa yapmayabilirler tabi..Tamam öyleyse, beni de ikili test için çağırdı 4 hafta sonra. Normalse sıkıntı yok :)
Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmamıştım, öğleden sonra gidip yaptıracağım. Giderken hastanede yapılan kan testi sonuçları mı da götürsem mi acaba, tekrar kan alıp kendileri mi bakarlar?
bende de hafifledi belirtiler canım ama bende korku oluştu bu sefer zaten çok fazla müde bulantım yoktu dün mide yanması yaşadım amaacı biber yemiştin ondanda olabilir balalım yarın dr gideceğiz inşallah meleğim iyidirevet canım, benim de hafifledi biraz olsun. midem özellikle eskiye göre daha iyi:)
Gruba bi Elveda da benden
bende de hafifledi belirtiler canım ama bende korku oluştu bu sefer zaten çok fazla müde bulantım yoktu dün mide yanması yaşadım amaacı biber yemiştin ondanda olabilir balalım yarın dr gideceğiz inşallah meleğim iyidir
geçmiş olsun, senin adına üzüldüm canım. hayırlısıyla sağlıkla en kısa sürede tekrar olur inşallahGruba bi Elveda da benden
benim dagArkadaşlar bulantılarınız ne zaman başladı?
canım sonradan kurtulması zor oluyormuş ama istersen kına yak ablamın çok beyazı vardı bizde aktardan organik kına almıştık aman paketlerdeki kınalardan alma onlar simsiyah yapıyor ve içinde boya varmışKızlar hepimizin türlü türlü dertleri var. hepimize Allah sabır sağlık kolaylık versin....
Bu platformda birbirimize kızkardeşten belkide daha yakınız hepinizden allah razı olsun.
Yine bi sorum olucak çok mu erken bilmiyorum ama beyaz saç sorunu olan var mı ?
Çare bulan var mı kızlar?
organik boya diyorlar saç maskarası flan kına diyen var hiç boyatmayan var...
Ama benim çok fazla yaklasık 15 senedir boyuyorum 20 günde çıkıyorlar bugün tüm öğrencilerden beyaz saçla ilgili dalga geçer gibi konuşmalar yaşadım moral bozucu.
Belki çok hassasız ama bizi bizden iyi anlayan yok.....![]()
benim daha başlamadı 8. haftaya girdim
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim bana hayırlı bir çıkış yolu gösterir.durumunuza çok üzüldüm, Allah yolunu gösstersin inşallah![]()
Benim de başlamadıı.. Sen kalp atışını duymuştun ama di mi canım?benim daha başlamadı 8. haftaya girdim