2015 Ekim Anneleri

Ayyy kızlar az yiyorum ben en son 63 kilo idim bayadir tartilmiyorum umarım birazı daha sisliktir oyle umut ediyorum :KK57: hedefim en fazla 10 kilo almak hatta 5 7 arası inşallah öyle olurrr :KK22:

Ben de bahsettiğiniz gibiyim. Az yesem bile çok şiş hissediyorum kendimi. Ve yemekten hemen sonra inanılmaz bir bulantım oluyor. Karnım acıkınca da midem kazınıyor gibi oluyor, birkaç saat bişey yemesem bile sanki günlerdir yememiş gibi oluyorum. Açlıktan bayılacağımı sandım birkaç kez. O sırada da bulantım çok oluyor. Bu yüzden yanımda hep atıştıracak, açlığımı bastıracak şeyler taşıyorum. Siz de böyle misiniz?
tıpatıp aynı:)

maaşallah canım, sevindim senin adına:nazar: ne güzel ya, biz de büyümüşmüyüzdür acaba:KK60:
teşekkür ederim canım iyidir canım daha geçen konuşmuştuk midem bulanmıyo falan diye valla 4-5 günümü kendi kendime mahfetmişim acaba iyi mi diye doktoruma sordum olmayabilir tabi dedi ikinciye hamile olurdun bu sefer mide bulantısından hastanede bile yatabilirsin hiç belli olmaz dedi insanın elinde olmuyo işte Allaha şükür iyiymiş bebeğim bendden mutlusu yok bugün :)

Maşallah miniğine :KK46: ben de sabırsızlanıyorum iyi haberlerini duymak için ama daha bir hafta var :KK12:
iyidir inşallah canım Allaha emanet artık onlar biz elimizden geleni yapıyoruz şimdilik inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. off bende son bir hafta beklemekten ağaç oldum bir türlü geçmediii sonunda gördüm miniğimi darısı başına canım

İlk teste 160 verdik kan testleri yapıldı. ikili test yaptıran yok mu hiç aramızda tecrübeli bayanlar.
canım bende merak ediyorım ayın 18indede ben yaptıracağım eşim işi den yeni ayrıldı o yüzden sigortamız yok özelde yaptıracağız fiyarları merak ediyorum bende

İlk teste 160 verdik kan testleri yapıldı. ikili test yaptıran yok mu hiç aramızda tecrübeli bayanlar.

İlk testler dedigin bu tam han sAyimi felan mi bn hic para vermedm cnm ozelde yaptrdm bde

Bende almadım 58 im hala. Ama karnım ve çevresi genişledi. Karnım şiş bayağı

Hamile kaldigimda 61 dim suan 60 im yememe ragmen kabizliga ragmen ama karnim cok sis

kızlar benim yüzümde baya sivilce çıktı ve acıyor öncedende çıkardı ama hormonlarla alakalı galiba

Cuma gunu gitmistim rahimde yirtilma olmus ilac aliyorum onun disinda sorun yok.belki haftaya baska ozel bi yere giderim.benim doktorum hayatta almaz buyuk bi sorun yoksa.
geçmiş olsun canım en kısa zamanda kapanır inşallah, bol bol dinlen iş falan yapma sakın. o zaman dediğin gibi başka bir doktora daha görün canım hem iki doktorun olsun daha iyi canım her doktorun görüşü farklıdır hem burda konuşmaları okuyuncaa bile bu anlaşılıyor.

kızlar benim yüzümde baya sivilce çıktı ve acıyor öncedende çıkardı ama hormonlarla alakalı galiba
geçiyor canım ilk başlarda çok çıkmıştı şimdi ara ara yeniden çıkıyor. ergenlik döneminde hiç sivilcem olmadığı için ilk gördüğümde yüzümü çok kötü olmuştum. yüz temizleme fırçası al canım illa elektronik olması gerekmez. temizleme jeliyle ve fırçayla yıka canım fırça elle yüzü yıkamaktan 6 kat daha hijyenikmiş hemde cildin çok yağlanmasını önlüyor. benimkiler çok çabuk geçiyor o yüzden.

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim şimdi çıktım doktordan bebişim gayet sağlıklıymış ayakları olmuş :)) miniğimin sırt üstü yatıyodu karnımdan baktı tabi bu sefer kasığımın ortasında biraz sağında hatta ben hep solumda sanıyodum orası ağrıyo die :) boyuda 2.23 cm plmuş büyümüş bebişim ayın 18 inde ikili tarama için çağırdı tekrar
hadi hayırlı olsun canım boşuna stres yaptın demek çok sevindim senin adına maşallah bebeişinede sanada:nazar:

Kizlar hamileliyim,9 haftasinin sonundayim artik 10 haftadir hic bir sey yemedim,yemek olarak sabah kalkiyorum bulanti istahsizlik meyve,sebze yiyorum gunum ole gecip gidiyor butun gun halsizlik butun gun kusmak artik biktim du anda isyan etmis durumdadim oturdum aliyorum gecemek bitmek bilmedi ben 9 ay boyubca boylemi olucam lutfen holen varsa soylesin arkadaslar

[QUO. ="Esma22367, post: 39755108, member: 630890"]Özellerde muayene ücretlimi pek bilgim yokta[/QUOTE]
evet ucretli ekimde düşük yaptim o zaman 35 TL idi

Kizlar hamileliyim,9 haftasinin sonundayim artik 10 haftadir hic bir sey yemedim,yemek olarak sabah kalkiyorum bulanti istahsizlik meyve,sebze yiyorum gunum ole gecip gidiyor butun gun halsizlik butun gun kusmak artik biktim du anda isyan etmis durumdadim oturdum aliyorum gecemek bitmek bilmedi ben 9 ay boyubca boylemi olucam lutfen holen varsa soylesin arkadaslar
Çok geçmiş olsun. Ben de 6. Haftamdayim şu an çok hafif bulantı hissi oluyor henüz biswy yasamadim ama. Genelde 3 ay bittiğinde sona eriyor diyorlar. Çok yakın bi arkadaşım da senin gibiydi hatta serum takıldı kaç kere halsizlik yüzünden biswy yiyemedigi için, sürekli kusuyordu o da. 12 haftadan sonra geçti çok rahat etti. Umarim senin de en kisa zamanda geçer. Allah yardimcin olsun.

Kizlar dis diplerinde kasinti vs yasayan var mi? Dislerimi birbirine vuruyorum artik arada ya kasiniyor. Kendinze dikkat edin ilk haftalar grip vakasi ck olurmus hassaslasiyoruz . Bn atlatmaya calisoyorum

canım bende merak ediyorım ayın 18indede ben yaptıracağım eşim işi den yeni ayrıldı o yüzden sigortamız yok özelde yaptıracağız fiyarları merak ediyorum bende
Ben de ayrıldım canım ama sirket kapandı o ay da hamile olduğumu öğrendim şans işte eşten yararlanicam :)

Back
X