2015 Ekim Anneleri

ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuom

Ben bugun kabızligin ustune birde kuru fasulye yedim bir şişlik patlamak uzereyim. Felaket bir göbek oldu ayrıca hamile kaldığında beri 3,5 kilo aldım. :kk77::KK72:Kilo konusunda bayrak bende herhalde:KK55:

hanımlar iyi akşamlar :) benim bebiş 9. haftasında şükür:pama iştahım çok açık ne duysam ya da ne görsem yemek istiyorum et hariç bi tek ondan kötü oluyo midem:KK34:

ay gaz demeyin ne olur gören 3 4 aylık hamileyim zanneder valla :D
bugün arkadaşım elma yağını söyledi gece yatarken ayaklarının altına sürmüş hamileyken rahatlatıyormuş. yarın alıcam ben de kıvranıyorum valla :(

bendede çok gaz var ikide bir pırtlıyorum :))) kabızlık çok rahatsız ediyor kuru erik yedim geçenlerde acayiip gaz yaptı kayısı da aynı şekkilde

2011 Kasım ayında evlendim. 2012 Ocak ayında hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaşadım. Kötü bir operasyon geçirdim ve korktum. 2013 yılı Haziran ayında korunmayı bıraktık ve bekleyişimiz 2015 Ocak ayına kadar sürdü . Kısmetse , hafta hesabına göre 26 Ekim bebeğimizi kucağımıza almayı diliyoruz. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek nasip etsin tüm hamile arkadaşlara... Anne olmayı dileyenlerin de Allah gönlüne göre versin.

2011 Kasım ayında evlendim. 2012 Ocak ayında hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaşadım. Kötü bir operasyon geçirdim ve korktum. 2013 yılı Haziran ayında korunmayı bıraktık ve bekleyişimiz 2015 Ocak ayına kadar sürdü . Kısmetse , hafta hesabına göre 26 Ekim bebeğimizi kucağımıza almayı diliyoruz. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek nasip etsin tüm hamile arkadaşlara... Anne olmayı dileyenlerin de Allah gönlüne göre versin.
amin hayirli olsun tebrikler

Kizlar bir sey soracağım . Aranızda esi ile arasinda kan uyuşmazlıgı olan var mi ? Bizim var ve doktorumuz kan testi istedi bununla ilgili
Bizim de var canım ilk gebeliğim düşük olunca iğne yapıldı.. sorun olmuyor canım kardeşimin de eşiyle uyumsuz du bebeğimiz doğdu iğnesini oldu kardeşim.

saırım gaz sorunu hepimizde var kızlar :KK48::KK48::KK48: bende yoğurt yemeye çekiniyorum valla hemen şişiyorum oyyy çok kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun

Back
X