- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
su yada soguk sut ic cnm gecen aksam da ben ne yediysem cpk fena yandi su ictim az da sut gectikızlar mide yanmasına ne iyi gelir çok fenaaa yanıyorum muz yedim yatıştırır diye yok geçmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su yada soguk sut ic cnm gecen aksam da ben ne yediysem cpk fena yandi su ictim az da sut gectikızlar mide yanmasına ne iyi gelir çok fenaaa yanıyorum muz yedim yatıştırır diye yok geçmedi
beni
Benim doktorumda dinletmedi zararlı olabilir dedi alttan görebildik miniği hata hareketini bile:)
ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuom
Ayın 12 sinde daha çok var bu 3. Gidişimduyarsın canım üzme kendini 9 hafta olmuş görünüyorsun ama geç döllenme falandır ümitsizliğe kapılma kontrollerin ne zaman canım benim.
İyi akşamlar ☺iyi akşamlar minik umutların anışlerı
ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuom
Aman dikkat et canım, geçer inşallah en kısa zamanda.ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuom
Etten bende kötü oluyorum yahanımlar iyi akşamlar :) benim bebiş 9. haftasında şükürama iştahım çok açık ne duysam ya da ne görsem yemek istiyorum et hariç bi tek ondan kötü oluyo midem
![]()
doktorum protein yönünden zengin besinler bakliyat falan ye dedi ondan bende onları yemeye çalışıyorumEtten bende kötü oluyorum ya![]()
sağol canım süt içtim gerçekten fayda ettisu yada soguk sut ic cnm gecen aksam da ben ne yediysem cpk fena yandi su ictim az da sut gecti
amin hayirli olsun tebrikler2011 Kasım ayında evlendim. 2012 Ocak ayında hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaşadım. Kötü bir operasyon geçirdim ve korktum. 2013 yılı Haziran ayında korunmayı bıraktık ve bekleyişimiz 2015 Ocak ayına kadar sürdü . Kısmetse , hafta hesabına göre 26 Ekim bebeğimizi kucağımıza almayı diliyoruz. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek nasip etsin tüm hamile arkadaşlara... Anne olmayı dileyenlerin de Allah gönlüne göre versin.
Bizim de var canım ilk gebeliğim düşük olunca iğne yapıldı.. sorun olmuyor canım kardeşimin de eşiyle uyumsuz du bebeğimiz doğdu iğnesini oldu kardeşim.Kizlar bir sey soracağım . Aranızda esi ile arasinda kan uyuşmazlıgı olan var mi ? Bizim var ve doktorumuz kan testi istedi bununla ilgili