2015 Ekim Anneleri

Canlar günaydın :) ben hala hastayım sol ciğerim tamamen. Enfeksiyon kapmış.Ama ddirençliyim çok şükür.ikea da aile kart sahiplerine indirim varmış çocuk mobilya larına. Bizde bu ay 25 inde doktor konkontrolünden sonra inşallah gidip alacağız ufak tefek birşeyler :)

Günaydın kızlar :KK3: Güzel bir gün olsun :KK68:

Kizlar hamileliyim,9 haftasinin sonundayim artik 10 haftadir hic bir sey yemedim,yemek olarak sabah kalkiyorum bulanti istahsizlik meyve,sebze yiyorum gunum ole gecip gidiyor butun gun halsizlik butun gun kusmak artik biktim du anda isyan etmis durumdadim oturdum aliyorum gecemek bitmek bilmedi ben 9 ay boyubca boylemi olucam lutfen holen varsa soylesin arkadaslar
Ay canım çok geçmiş olsuunn :/ İnşallah fazla devam etmeden kesiliverir.

İyi akşamlar arkadaşlar 6+4 hamileyim bende.bu ilk aylarda tursu yemek sakıncalı diye duydum bilginiz var mi? Canım çok fena tursu istiyorrr:kk77:
Canım tuz şişiriyor diye pek istemiyorlar tabi doktorlar ama canın çektiyse de yapacak bir şey yok ;) Abartmadan ye bence yaa.. Canın çekiyorsa yemezsen olmaaz :)

2011 Kasım ayında evlendim. 2012 Ocak ayında hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaşadım. Kötü bir operasyon geçirdim ve korktum. 2013 yılı Haziran ayında korunmayı bıraktık ve bekleyişimiz 2015 Ocak ayına kadar sürdü . Kısmetse , hafta hesabına göre 26 Ekim bebeğimizi kucağımıza almayı diliyoruz. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek nasip etsin tüm hamile arkadaşlara... Anne olmayı dileyenlerin de Allah gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlıkla kucağına aldırsın.. Amiinn..

Canım gözün aydınn sevindim adına :) Rabbim kucagına alacagın günlerdeki mutluluğuda nasp etsin inşAllah........
Amin canıımm :KK68: Hepimizin inşallaahhh..

Yok canım karnm agriyo o yeter fazlasıyla göğüs agrim geçmesi biraz daha iyi oldu dokunamiyordum birde agridikca büyür diye biliyorum büyümesin boşver :KK43::anneadayı:
Ay benimkiler şimdiden büyüdü yaa :/ Sütyenler sıkıyor. Niye böyle oldu ki erkenden. Son aylarda ne olacak bilmem.. Normalde de büyük değiller o kadar yani ama baya belli oluyor büyüdüğü.

Gunaydinnn yok ya ben bu gruptan cikamam Bebeğimi kaybetsem de
sizin mutlu haberleri bekliyorum
Çok şükür moralim çooook iyi
Eşim baya etkilendi onu teselli ediyorum o derece.önümüzde cook güzel günler olacak inşallah
Canıımm :KK68: Allah üzüntüleri unuttursun, çok daha güzel günler nasip etsin inşallah size. Eşin de inşallah daha iyi olur..

Günaydınn annişlerr hepinize kucak dolusu sevgilerr :KK68:
iştahı açık bulantısız bir gün dilerim :anneadayı::nazar:
canım dert etme bulantıyı valla bende 4-5 günümü düşüne düşüne zehir ettim kendime. gittim gördüm ama korka korka girdim bi baktım bebişim iyi pıt pıt kalbi atıyo yatmış sırt üstü keyfi iyi valla :)) iyidir allahın izniyle rabbime emanet minişler

Hiç çalışmak istemiyorum,eve gidip uyumak istiyorum :( Bugün kasıklarımda ağrı var ara ara .Sanki sol tarafımda daha çok baskı var gibi böyle kasık ağrısı olan varmı ?

canım dert etme bulantıyı valla bende 4-5 günümü düşüne düşüne zehir ettim kendime. gittim gördüm ama korka korka girdim bi baktım bebişim iyi pıt pıt kalbi atıyo yatmış sırt üstü keyfi iyi valla :)) iyidir allahın izniyle rabbime emanet minişler
aynı durumdayım suan bi yandan heycan hissediorm bi yanımda cok korkuo valla :KK17:
Allahın izniyle bebikcanım çok iidir inşAllah pazartesini bekliorm bakalım hiç gecmez artık su 3 gün :anneadayı:

Günaydın kızlar. Doktora hangi sıklıkta gidiyorsunuz. Ben 6. Haftamdayim kalp sesini duyduk çok şükür. Ne sıklıkla gitmek gerekir ki. Ultrason a çok fazla girmek ıyu değil diyorlar. Bilgisi olan paylaşirsa sevinirim. Bir de kalp atışını dinlemedik zararli ymis diyenler var bunu hiç dymamaistim. Dinledik biz kafam karisti? ?

Bana da baktılar ultrasonla bikaç defa kesenin kenarları düzgün değil diye. Umarım bir zarar gelmemiştir. :110:

Günaydın kızlar. Doktora hangi sıklıkta gidiyorsunuz. Ben 6. Haftamdayim kalp sesini duyduk çok şükür. Ne sıklıkla gitmek gerekir ki. Ultrason a çok fazla girmek ıyu değil diyorlar. Bilgisi olan paylaşirsa sevinirim. Bir de kalp atışını dinlemedik zararli ymis diyenler var bunu hiç dymamaistim. Dinledik biz kafam karisti? ?
Canım ben dün gitmiştim kalp atışı için. 8. haftam içindeyim. Beni 3 hafta sonra çağırdı. 3 haftalık gelişime bakacağız dedi ve o haftada hareketlerinin de başlaması gerekiyormuş. Bu da kalp atışından sonra en önemli bulgudur, hareketlerine bakacağız dedi. Sonra da 12. haftada ense kalınlığı, 2li test var. Sonra da hayırlısıyla sağlıklıysa ayda bir çağıracakmış. Sen benden erken gitmişsin tabi ama 3 hafta sonra olabilir bence seninki de. Doktor söylemedi mi? Çünkü ondan da 3 hafta sonra 2li test var.
Kalp sesi konusunda kimi doktor dinletmemiş ama dinleten de çok canım. Biz de dinledik şükürler olsun :nazar::KK68: Hem de bir kere daha dinletiyim isterseniz dedi, kısa kısa 2 kere dinletti :))

Canım ben dün gitmiştim kalp atışı için. 8. haftam içindeyim. Beni 3 hafta sonra çağırdı. 3 haftalık gelişime bakacağız dedi ve o haftada hareketlerinin de başlaması gerekiyormuş. Bu da kalp atışından sonra en önemli bulgudur, hareketlerine bakacağız dedi. Sonra da 12. haftada ense kalınlığı, 2li test var. Sonra da hayırlısıyla sağlıklıysa ayda bir çağıracakmış. Sen benden erken gitmişsin tabi ama 3 hafta sonra olabilir bence seninki de. Doktor söylemedi mi? Çünkü ondan da 3 hafta sonra 2li test var.
Kalp sesi konusunda kimi doktor dinletmemiş ama dinleten de çok canım. Biz de dinledik şükürler olsun :nazar::KK68: Hem de bir kere daha dinletiyim isterseniz dedi, kısa kısa 2 kere dinletti :))
Aslında ben de 7. Haftadan önce gitmek istemiyordum kalp atışı için ani bişey gelişti gaz+kist sancısı pazartesi gidince ona da baktı duyduk çok şükür. 6+0 da duyduk çok şükür. O hengamede bişey demedi galiba su tarihte gelin diye ya da ben mi duymadım diyorum. Çok sık gitmek istemiyorum açıkçası. Zararlı olabilir ultrason diye. Sonuçta allaha emanet Inşallah sağlıkla sihhatle kucaklariz. Ben o sanciyla kalp atışınıni doğru düzgün dinelyemedim bir de. Tekrar gitsek mi acaba dedik ama zararlarından bahsedilen vazgectim biraz. 8-9. Haftalar daha uygun galiba gitmek için. Çok teşekkür ederim cevabın için . :KK68:

Günaydın güzel anneler :)
Bugün enerjik uyandım hemen etrafı toparladım, daha yapasım var ama çok yorulmadan ara ara yapayım diyerekten oturdum, sizlerin yazdıklarını okuyorum :)

Anneler kabiZlik ceken caresini bulan varsa Allah rizasi icin bana desin kivraniyorum deliricem

Anneler kabiZlik ceken caresini bulan varsa Allah rizasi icin bana desin kivraniyorum deliricem
Canim merhaba ben normalde de kabizlik cekiyordum simdide. yanliz birseyi farkettim nerdeysr her ictigim suyu sicaga yakin ilik iciyorum. Her gun mutlaka corba iciyorum ve baharattan mumkun mertebe kaciyorum. Bunlara dikkat ettigim gunler sikintim azaliyor

slm herkese bende yeni hamileyim . cok heyecanliyim ama mide bulantilarindan dolayi yemeden icmeden kesildim :( buda moralimi bozuyor.

1 haftadır yemek yiyemiyorum adeta herşeyden tiksiniyorum bir sabah kalktığımda hecmesini umut edıyorum ama hep aynı hep aynı su iciyorum suyu cıkarıyorum ltfn yardımcı olun benım gibi olan varmı. ????

:( :( :( :(

Back
X